Zar je moguce da si toliki retard da ti je to zanimljivo. Sta sve sperma izbaci i kakvih dwgenerika
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
7 dana do sezone ni dresova nemamo, pa igramo u garnituri za trening. Jadno stvarno
-
- Kontakt:
Nekoliko bitnih momenta sto se mene tice. Veza Huso, Djoric, Vukoja je debakl, oni, zajedno, meda sa kasike ne mogu. Coric je zamijenio svu trojicu odjednom, uveo makedonca, Jabera i Focu, Hiros sa krila otisao u sredinu, makedonac na krilo i prica se promijenila i to drasticno. Prvo poluvrijeme drama spori, drugo poluvrijeme nakon trostruke izmjene druga prica.
Fali nam napadac, al bas, makedonac ozbiljan igrac koliko mogu da primjetim, lagan na nogama, brz, zna da prodje, nije sebican, hoce i udarit, nije pickica. Bas sam ae iznenadio, ono sto sam vidio. Sabic NE MOZE igrati lijevog beka. Mnogo je logicnije da saltamo na sredini terena Sabica i Focu nego da izmisljamo toplu vodu sa malim na beku, ispada, naprimacemo se golova zbog toga.
U sustini idelano bi bilo da imamo dobrog U21 napadaca, ko sto ga nemamo
Fali nam napadac, al bas, makedonac ozbiljan igrac koliko mogu da primjetim, lagan na nogama, brz, zna da prodje, nije sebican, hoce i udarit, nije pickica. Bas sam ae iznenadio, ono sto sam vidio. Sabic NE MOZE igrati lijevog beka. Mnogo je logicnije da saltamo na sredini terena Sabica i Focu nego da izmisljamo toplu vodu sa malim na beku, ispada, naprimacemo se golova zbog toga.
U sustini idelano bi bilo da imamo dobrog U21 napadaca, ko sto ga nemamo

Ovo danas je ocajno kao prosle sezone copy paste. Ne znam da li ovi treneri redom pojma nemaju al Sabic moze igrati samo krilo. Napad ne treba ni spominjati a jos smo igrali s drugoligasem koji je ostao bez 12 igraca.
Nasa igra ocajna. Vukoja nije profesionalac nego rekreativac. Decko ne moze da hoda.
Ne mogu da vjerujem da ljudi konstatno dovode neke mrtvace. I odmah je jasno da ce igra biti upravo takva.
Imas jos pet treninga a mi nemamo napadaca. Sta ovi ljudi u klubu misle niko ne zna.
Nasa igra ocajna. Vukoja nije profesionalac nego rekreativac. Decko ne moze da hoda.
Ne mogu da vjerujem da ljudi konstatno dovode neke mrtvace. I odmah je jasno da ce igra biti upravo takva.
Imas jos pet treninga a mi nemamo napadaca. Sta ovi ljudi u klubu misle niko ne zna.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Raduje me to što raja komentariše za Makedonca da je opasan.. sa Boljevićem, Al Jaberom i Hirošem opasan ofanzivni dio.
Fali nam ponajviše štoper uz Cavnića..po komentarima Karamarko nije neka pljačka. Mogla bi ta pozicija mnogo bodova nas koštati. Pored štopera, fali nam napadač. Vjerovatno i vezni, jer Radovca nažalost više nema na terenu, nego što ga ima.
I ne bi bilo loše imati neku solidnu zamjenu, koja može uskočiti na obje krilne pozicije.
Što se tiče golmana, i bekova mislim da nam je taj dio ekipe trenutno i najkvalitetniji.
Znači štoper i napadač pod moranje, vezni i rezervno krilo i mogli bi se pošamarati sa svima.
Fali nam ponajviše štoper uz Cavnića..po komentarima Karamarko nije neka pljačka. Mogla bi ta pozicija mnogo bodova nas koštati. Pored štopera, fali nam napadač. Vjerovatno i vezni, jer Radovca nažalost više nema na terenu, nego što ga ima.
I ne bi bilo loše imati neku solidnu zamjenu, koja može uskočiti na obje krilne pozicije.
Što se tiče golmana, i bekova mislim da nam je taj dio ekipe trenutno i najkvalitetniji.
Znači štoper i napadač pod moranje, vezni i rezervno krilo i mogli bi se pošamarati sa svima.
- gegenpressing
- Kontakt:
Radovac je nama podvala,mi se njeg trebamo rijesiti a ne da nam uzima bzvze mjesto kao sto je nekad Zec.
Covjek nece haman nikad uvezat 7 utakmica da odigra,a kad je stigao vidjelo se na pripremnim utakmica da nakon svakog kontakta i to blazeg ostaje da lezi na travi,mi smo vec nagomilali veznih igraca a nemamo kako treba veznog igraca.
Huso,karic,đoric,vukoja,radovac.
Covjek nece haman nikad uvezat 7 utakmica da odigra,a kad je stigao vidjelo se na pripremnim utakmica da nakon svakog kontakta i to blazeg ostaje da lezi na travi,mi smo vec nagomilali veznih igraca a nemamo kako treba veznog igraca.
Huso,karic,đoric,vukoja,radovac.
- MocMahale444
Neka radovca on mrzi pitare.
Mislim da ce huso dominirati na sredini.
Mislim da ce huso dominirati na sredini.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mrtvi delimedjac iz tuzle na pregovorima 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
On i Pjanke bi bili dobar tandem

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
PRESS KONFERENCIJA MINISTARSTVA KULTURE I SPORTA KS I FK ŽELJEZNIČAR- POZIV MEDIJIMA
Poštovani,
Obavještavamo Vas da će se u ponedjeljak , 29. jula 2024. godine u 12:00 časova, održati zajednička press konferencija Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i FK Željezničar. Konferencija će se održati u Plavom salonu stadiona Grbavica.
Tom prilikom, novinarima će se obratiti:
- Kenan Magoda, ministar kulture i sporta KS
- Rukovodstvo FK Željezničar
- Hasan Tanović, načelnik Općine Novo Sarajevo.
Na press konferenciji će biti predstavljena podrška Ministarstva kulture i sporta KS, predstojeći koraci za izgradnju Južne tribine i budući planovi FK Željezničara.
Molimo da planirate dolazak Vašeg novinara i ekipe.
Hvala.
Pon, 29.07.24 - 12:00
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fino igra karamarko.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2024, 22:28Raduje me to što raja komentariše za Makedonca da je opasan.. sa Boljevićem, Al Jaberom i Hirošem opasan ofanzivni dio.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ako nista ostace upamcemo da su u jednom prelaznom roku u zelju KAO POJACANJA stigli Djoric, Vukoja mahmic delimedjac.
Mrtva trka sa Biber turaljanin alison dubackic.
Ni blizu, roster nije jak, ali ni blizu nije kao onaj sa kojim smo počeli sezonu prošle godine..Bojudaosinebu je napisao/la: ↑28 jul 2024, 02:22Ako nista ostace upamcemo da su u jednom prelaznom roku u zelju KAO POJACANJA stigli Djoric, Vukoja mahmic delimedjac.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Al cuj po komentarima Karamarko nije nesto. Pametnije bi ti bilo da pogledas utakmocu koju pa onda komentarises nesto. Ne kontam ljude ne pogleda minut utakmice i on satro pise nesto sta nama treba. Boze sacuvaj.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2024, 22:28Raduje me to što raja komentariše za Makedonca da je opasan.. sa Boljevićem, Al Jaberom i Hirošem opasan ofanzivni dio.
On je po komemtarima vidio Karamarko nije nesto a svojim ocima nije nego random likovima i stoper nam treba

Jok, eto gledace tvojim botovskim ocima koje mrze Zelju i botuju vec 15 godina ovdje
Hajde fino na gornji desni ugao stranice, klikni BIZMARK66 pa log out iliti odjava i zbogom
Hajde fino na gornji desni ugao stranice, klikni BIZMARK66 pa log out iliti odjava i zbogom
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Divi ovog šerifa teme. On bi da nesto odreduje. Majmune ufati se tastature nabi te đozle dijoptrija -5 i ne seri bogalju dosadan si ko proljev. Pravi onaj streber iz prve klupe sto ga mama dovodi u skolu svako jutro. Al kad upali tastaturu postane zajeban. Lika niko ne citira pola godine al i dalje debilcic slomi se. Klasicni primjer debilkosa coravog ili debelog trece nema.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mater ti yebem u pic.ku smrdo maliBIZMARK66 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 09:07Al cuj po komentarima Karamarko nije nesto. Pametnije bi ti bilo da pogledas utakmocu koju pa onda komentarises nesto. Ne kontam ljude ne pogleda minut utakmice i on satro pise nesto sta nama treba. Boze sacuvaj.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2024, 22:28Raduje me to što raja komentariše za Makedonca da je opasan.. sa Boljevićem, Al Jaberom i Hirošem opasan ofanzivni dio.
On je po komemtarima vidio Karamarko nije nesto a svojim ocima nije nego random likovima i stoper nam treba![]()
![]()
![]()
- gegenpressing
- Kontakt:
Brate niko sretniji od mene da dodje neki strasan igrac a ovaj ne potpise, ali….
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.