FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hodža
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hodža » 16 jul 2013, 21:47

MrMuscle je napisao/la:[

Ma jok samo kazem znam je.... I vala meni nije nesta al' hajd'.. O ukusima se ne raspravlja zato ne mora znaciti da ako meni ne valja da vama valja i obratno.... i to ne znaci da sam gej... Uostalom imam svoju koja mi je dovoljna....

A ono kakav klub tako i sve oko njega je aspiracija na njen intelektualni nivo koji je brat bratu na nivou prosjecnog kamena i svako ko je zna, upucen je u to.....
daj ti nama profil sa Fb-a pa ćemo mi procijeniti jel parmak il' nije :lol: :D
FORZA MARŠAL !!!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 21:47

hočeš li da ti slikam komšiji mog zvani sova...nema nijedan razred, umire od alkohola...valja se po malti ubijen od rakije i to upišan...a dres želje na njemu obavezno...jel to vaš intelektualac..inžinjeru

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 16 jul 2013, 21:51

Brko je rekao: zeli klub sa tradicijom i jedan koji ce voditi od nule...koliko sam skonto vagao klubove sa tradicijom izmedju Sarajeva i Hajduka i izabrao Sarajevo. A klub koji ce voditi od nule je svakako Dubrovnik.
Zivi bili pa vidjeli al ovo je veliki hajr za Fk Sarajevo,al i za nase Sarajevo..ABD!!!
Zadnja izmjena: budzak, dana/u 16 jul 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 21:51

čiza filozof mrtvi..lik ima para da kupi šta mu je čejf u votaži
..jel ti ono teče da se sam banuješ doživotno...nemoj čekat kajkuta jer valjaš nevidžene budalaštine...uradi odmah

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 21:52

ciza je napisao/la:vi ste u ovoj prici samo usput da ne bude preofirna ova kupnja kluba iz dubrovnika a najmanje iz fudbalskih razloga nego preuzimanja atraktivinih zemljista u dubrovniku,koje klub posjeduje .Zivi bili pavidjeli,mozda se ocese od fks pa ostavi koji dinar
to provjereno nije tacno,pa ne ulaze lik samo u Kardif,Dubrovnik itd pogledaj grane gdje sve ulaze mozda ti bude jasnije intelektualac! Dva dana je bio ovdje i dosao je zbog ovog,a za Dubrovnik nije nista zvanicno,tako da od tog nema vjerovatno nista!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jul 2013, 21:54

ciza je napisao/la:
stadion je napisao/la:haj slavi poraz..eto dokle ste došli...a sačekaj utorak pa se javi
slaviš 3 gola...sljedeči put slavit ćeš..10 kornera
kontradiktoran si lave danas kad si spominjao utakmice kao podvige navodio utakmice koje ste izgubili,besiktas,cluj,dinamo kijev, itd... ljudi imaju pravo da budu zadovoljni s obzirom da godinama nisu pruzali gotovo nikakav optor ozbiljnim ekipama ,ovo dobro izgleda i ostavlja im nadu za utorak.Ne mislim da slave poraz nego su zadovoljni sto njihov tim pokazuje da moze prouzit topr sto rpedstavlaj ocit narpedak u odnosu na ranije i sto im ostavlja kakvu takvunadu da se moze mozda i proc.
davno sam ja rekao da je on maskota foruma, nek samo tako nastavi, valjat će mu to kasnije u životu :lol:

i čuj neviDŽene budalastine :lol: :lol: pa ja, za maskotu mu i ne treba ni pravopis, nit koji đavo, bravo legendo, jos jedno pitanje, jel ti glava ko stadion, pa si stavio taj nick, ili je nesto drugo u pitanju?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2013, 21:58

stadion je napisao/la:hočeš li da ti slikam komšiji mog zvani sova...nema nijedan razred, umire od alkohola...valja se po malti ubijen od rakije i to upišan...a dres želje na njemu obavezno...jel to vaš intelektualac..inžinjeru
Jel Zalosna, i da nije Flok uz njega?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2013, 21:58

Ja sam tek sad pročitao ovaj članak o malezijcima na zvaničnoj, i vjerujte to je toliko dobro da je nemoguće da se kod nas ostvari. :| :| :|

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2013, 22:00

hilmo je napisao/la:Ja sam tek sad pročitao ovaj članak o malezijcima na zvaničnoj, i vjerujte to je toliko dobro da je nemoguće da se kod nas ostvari. :| :| :|
I meni tako zvuci,jos raja nabrijava svasta nesto :shock: Daj Boze.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jul 2013, 22:04

Mene nervira kad dodje ovdje neko i prenese automatski sve sto se pise na infu.Neko baci lovacku i odamh se prenese na sve zive forume.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jul 2013, 22:04

kako bi to bila velika stvar, ne samo za nas klub, nego i za BH fudbal i drzavu BiH. Nadati se takvom nesto
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 jul 2013, 22:10

Head je napisao/la:Mene nervira kad dodje ovdje neko i prenese automatski sve sto se pise na infu.Neko baci lovacku i odamh se prenese na sve zive forume.
Zadnjih dana je info prepun takvih informacija. Jedva cekam da se finaliziraju ove neke stvari pa da se malo smire strasti. U kratkom periodu smo presli fazu kada upucujemo jako mnogo kritika prema upravi do sadasnjeg stanja gdje nam je sve idealno. Nikako da dodjemo u izbalansirano stanje.
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jul 2013, 22:12

Doveli albanci nekog sto je igro za Atletiko Madrid B.
Bas ovo shvatili ozbiljno.
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 22:15

Pa dobro skeptici..Odakle lova ODJEDNOM za Vuleta i Puzigaću. Jel vi fakat mislite da su došlo samo "na platu"..??
Pogotovo Vule kome je obo zadnja godina u karijeri. A iz kluba vječna priča da para nema za pojačanja..ima samo za tekuće troškove (plate itd). Otkud odjednom da oba dvojica slete u dva dana..??
Irfan ili malezijac...klub nije milion %. A prije će biti malezijac da je kano nešto sitno...tipa kapare da se vidi da je ozbiljan u namjerama.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 jul 2013, 22:16

plus doveli najboljeg veznjaka lige, nasi moraju shvatit albance ozibiljno da nebude nedo bog kakvih tragicnih posljedica.
Ti si opet šampion !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jul 2013, 22:18

Hajde ovako DRAGE KOMŠIJE ZAISTA VAM OD SRCA ČESTITAM IMATE REZULTAT KOJI VAM DAJE REALNE ŠANSE ZA PROLAZ DO VAS JE SAD.NISAM NEŠTO ODUŠEVLJEN IGROM ALI ODBRANAMA GOLMANA HADŽIĆA SAM PREZADOVOLJAN,IPAK STE SE BRANILI I PAMETNO IGRALI NA KONTRE NE ZNAM KAO ČE IZGLEDATI KAD SE OTVORITE KAKO ČE ČESI REAGOVATI U SVAKOM SLUČAJU BIT ČE TE JAČI ZA SVRAKU I ČOLIĆA I PUNO SREĆE U REVANŠU! a sad nas ostavite malo na miru u našoj ludari ako nemate šta pametno reči idite slavite!
Sarajevo ljubavi moja!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 16 jul 2013, 22:20

KrajPrice je napisao/la:Da opet pitam, jel babo namjestio dobar rezultat u češkoj??
Pa jadniče što moraš biti takav moron pa se radovati porazu! Imate aktivan rezultat al idi bolan diskutuj na svojoj temi, raduj se ovoj euforiji ovih 7 dana i moli Boga da ovima iz Plzena nije bio samo loš dan! Idi bolan dosadan si malo je reći
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jul 2013, 22:20

simon je napisao/la:plus doveli najboljeg veznjaka lige, nasi moraju shvatit albance ozibiljno da nebude nedo bog kakvih tragicnih posljedica.
Ne mogu prijaviti i veznjaka i ovog novog.Samo se jedan igrac moze prijaviti naknadno.
1946

Primera
Kontakt:

Post Postao/la Primera » 16 jul 2013, 22:20

Braco u cetvrtak nas ocekuje dobra utakmica nadam se da cemo tamo ostvariti povoljan rezultat.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 jul 2013, 22:20

Head je napisao/la:
simon je napisao/la:plus doveli najboljeg veznjaka lige, nasi moraju shvatit albance ozibiljno da nebude nedo bog kakvih tragicnih posljedica.
Ne mogu prijaviti i veznjaka i ovog novog.Samo se jedan igrac moze prijaviti naknadno.
Vjerovatno onda ide veznjak
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.