FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 27 apr 2016, 23:11

Vidal pa bruka praznih mjesta pa ostali pa ONDA MILION PRAZNIH MJESTA pa Alonso, Bernat, Thiago i Pep sa svojim taktičkim orgijanjem.

@Valencia Plahni se malo vodom, osvježi se... Ne lupaj u gluho doba...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 apr 2016, 23:12

ajmo' ga ostavit samog
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 apr 2016, 23:12

Momci ne citirajte Valenciu trola vidite da samo traži pažnje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 apr 2016, 23:13

Valencia je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ne losa utakmica,falilo je malo srece i malo vise muda i imali bi mnogo bolji rezultat za uzvrat.

Taktika je bila dobra ali izbor igraca za tu taktiku i ne bas,Benatia i Muller su morali pocet

Tezak rezultat ali Do prolaza se moze kuci,oni pored trke nemaju nista vise a ne moze ni trka uvijek nadoknadit ostale njihove mane :)
Kako bolan nemaju, onaj mali Saul iskarao cijeli vezni red i odbranu Bajerna! :tokralju: :njanjanja:

Grizman je bolji igrac od bilo kojeg Bajernovog ofanzivca.

Tores je grohnuo, ali je ipak klasa vjecna, a on je malo proradio u posljednje vrijeme.

Nije bas da samo znaju trcati... :cool:

Jedan prodor jednog igraca za 90 min i to dokaz da je ta ekipa tehnicki savrsena?Pored gola i sanse Toresa nista vise nisu napravili,a i onakvi golovi ne padaju bas svaku tekmu nego svaku 10-tu

Bajern je i veceras bio bolji tim,malo srece nedostajalo i to je to,vidjecemo u revansu imajul ista osim trke,jer nece opet dat gol iz prve prilike ili da se desi opet onakav prodor nekog igraca;) Zivi bili vidjeli
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2016, 23:13

Očito je @Valenicu ponijela ova pobjeda Atletica pa ne zna šta piše u ove sitne sate. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 apr 2016, 23:14

NYKnicks Fan je napisao/la:Gvardiola je večeras uoči meča izašao na teren Kalderona kako bi proverio stanje terena i visinu trave. I nije bio zadovoljan. Trava je bila viša od dozvoljene, Madriđani su mu podvalili.
E jesu mu i podvalili....P jeeebem ti trenera kome ekipa ne zna igrat na travi dužoj od 30 milimetara, nabijem mu perfekcionizam u dupe

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 27 apr 2016, 23:14

Opet ovi padobranci sa svojim bujnim mastama.
Jel te sramota reci sta tako.
Mia San Mia

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 23:16

Ja se nadao nakon 3-0 na Camp Nou, a kamoli sad haha

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 27 apr 2016, 23:23

Smeće od trenera Pep Guardiola!
Alonso će svakako karijeru završiti, dok Bernata treba otjerati. A ni Thiago nije daleko od toga. Užasan španski trio plus ovo smeće od trenera.
Početi utakmicu bez Mullera, sa invalidom Bernatom!
Bravo idolu jedini :clap:
Radujem se njegovom odlasku, jedva čekam! :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 23:24

DieRoten je napisao/la:Smeće od trenera Pep Guardiola!
Alonso će svakako karijeru završiti, dok Bernata treba otjerati. A ni Thiago nije daleko od toga. Užasan španski trio plus ovo smeće od trenera.
Početi utakmicu bez Mullera, sa invalidom Bernatom!
Bravo idolu jedini :clap:
Radujem se njegovom odlasku, jedva čekam! :D
Jos 5 utakmica. :thumbup: pa :wave:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2016, 23:26

Vraca se Boa, mozda Arjen.
Alaba na beka, Muller od pocetka i druga ce prica bit.
Ne mogu cigani uvijek imati srece.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 23:30

anelbavarac je napisao/la:Vraca se Boa, mozda Arjen.
Alaba na beka, Muller od pocetka i druga ce prica bit.
Ne mogu cigani uvijek imati srece.
Neuer

Lahm-Benatia-Boateng-Alaba

Martinez - Vidal

Robben-Costa

Muller

Lewandowski

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 27 apr 2016, 23:31

Želim reći da je ovaj trio, više štete nego koristi donio u tim, nikad se niko nije pokazao u ključnom trenutku, osim Thiaga u utakmici protiv Stuttgarta kad je pretprošle godine u produžetku dao gol. Užasni Bernat, invalid teški, koji od početka priče u Bayernu ništa konkretno nije uradio. Retarda obična. Thiago odigra dobro jednu od pet utakmica. Moram ovoliko da se*em, jer nikad neću prežaliti Heynckessovu mašineriju. Reprize sam gledao po 5 puta i divio se toj igri. A ovo što ovaj genije radi, nije ni za gledati. Ali ne možeš da ne gledaš, Bayern je to ipak. Sve u svemu, ovo je poprilično dobar dokaz da Pep nije nikakva veličina od trenera i da nije nikakvu priču napravio u Bayernu. Na momente nekad je to izgledalo lijepo, ali sve u svemu 3 godine bezidejnog dodavanja :crazy:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 apr 2016, 23:39

Nama samo treba 4 pozadi ali da su centralni branici stoperi a ne izmisljeni likoviiii

Znaci Benatia kakav god je bolji na stoperu od Alabe i Martineza,ima u krvi to pozicioniranje i postavljenje koje ova dvojica ne mogu imati jer nisu STOPERIIIIIII

Veceras u par navrata Martinez na beku,Alonso u odbrani ,Lahm u sredini,i kad na sredini izgubis loptunsta ocekivat nego rupu nazad jer ti tri igraca poziciono stoje na pogresnim mjestima

Stvorili su veceras 2 prilike igraci Atletica,u Munchenu nece ni toliko tako da sam ja siguran u prolaz,pogotovo zbog vecerasnjeg drugog poluvremena
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 apr 2016, 23:42

van gall je napisao/la:Nama samo treba 4 pozadi ali da su centralni branici stoperi a ne izmisljeni likoviiii

Znaci Benatia kakav god je bolji na stoperu od Alabe i Martineza,ima u krvi to pozicioniranje i postavljenje koje ova dvojica ne mogu imati jer nisu STOPERIIIIIII

Veceras u par navrata Martinez na beku,Alonso u odbrani ,Lahm u sredini,i kad na sredini izgubis loptunsta ocekivat nego rupu nazad jer ti tri igraca poziciono stoje na pogresnim mjestima

Stvorili su veceras 2 prilike igraci Atletica,u Munchenu nece ni toliko tako da sam ja siguran u prolaz,pogotovo zbog vecerasnjeg drugog poluvremena
Varas se, Atletico ce u Minhenu imati vise prostora za kontre nego u Madridu. Ako se postavite kao protiv Juventusa, oni ce to maksimalno iskoristiti :mrgreen:
27.10.2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 apr 2016, 23:43

Prvo poluvrijeme jako loše, posebno katastrofa kako smo primili pogodak i pustili čovjeka da se prošeta do našeg gola.

Drugo poluvrijeme dobro, tu su naši zaslužili da ga zabiju. Falilo je do pogodka samo malo više koncentracije i preciznosti. Sa nastupom iz drugog poluvremena i sa nešto više preciznosti mislim da ćemo dobiti Atletico dovoljnom razlikom za prolazak u finale. A u paklenoj atmosferi Alianz arene, sličnoj atmosferi kakva je bila protiv Juvea, imamo itekako dobre šanse.

A vidjelo se kada Bayern igra na pravi način, da smo jači od Atletica u skoro svim segmentima... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 27 apr 2016, 23:45

van gall je napisao/la:Veceras u par navrata Martinez na beku,Alonso u odbrani ,Lahm u sredini,i kad na sredini izgubis loptunsta ocekivat nego rupu nazad jer ti tri igraca poziciono stoje na pogresnim mjestima
iskreno moje misljenje je da to nije stajanje na pogresnim mjestima nego zamisao pepa jer to tako fura odkako je u bayernu, gdje u posjedu lopte igra skroz drugu formaciju, gdje se stoperi sire da bi pokrili prostor jer bekovi idu naprijed u vezu, a taj zadnji vezni = xabi veceras pri iznosenju lopte i kretanja u napad glumi libera ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 apr 2016, 23:47

leorey je napisao/la:
van gall je napisao/la:Nama samo treba 4 pozadi ali da su centralni branici stoperi a ne izmisljeni likoviiii

Varas se, Atletico ce u Minhenu imati vise prostora za kontre nego u Madridu. Ako se postavite kao protiv Juventusa, oni ce to maksimalno iskoristiti :mrgreen:
Ma oni ce igrati kao i vecerasnju citavu utakmicu,dali su rano gol i na kontre ali imali su samo jednu,a Bajern ce igrati kao i veceras samo mozda uz par novih igraca i vece agresivnosti,plus domaci teren svakako tjera i na vecu trku,veceras nije usla nijedna a njima prva,trebalo bi bas mnogo mnogo srece da isto bude i u revansu

BAYERN MUNCHEN

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 27 apr 2016, 23:54

Vjerujem da će presuditi individualni kvalitet igrača, kao kod utakmice sa Juventusom. Vjerovatno volja i želja za pobjedom ih jedino i mogu spasiti. Plus što moramo računati da će Pep postaviti još gluplju taktiku, tako da se i s tim moramo boriti :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 apr 2016, 23:56

Ma previše tvrdoglav i "po svaku cijenu po mom" su velike mane našeg trenera. Ovaj sistem koji forsira sa posjedom i sa totalnom dominacijom je odličan ali potrebne su male dorade koje on očigledno nikad neće napraviti. Jednostavno je, ako planiraš igrati ovakvu igru, MORAŠ(nema druge) očekivati da će se protivnik prilagođavati i igrati na ono što mu preostaje(čitaj kontre). I kada si svjestan da je to glavno oružje, zar je toliko teško to zaustaviti. Ako me išta nervira, to je ovo puštanje igrača kad krene prema našem golu(a u 90% slučajeva kreće sam). Zaustavi ga brate pod svaku cijenu, pa makar i faulom, bolje dobiti 3 kartona da zaustaviš 3 potencijalno opasna napada protivnika nego 2 u jednom napadu i to kad je već tvoja lopta....Toliko puta gledam isto da mi se više smuči kad pokušavaju "na fin način" uzeti loptu pa takve zvijerke poput Alabe, Martineza ili Benatie izgledaju smiješno a obični prekršaj mogao riješiti pola posla. Takve scene me nerviraju više negoli ono vraćanje golmanu jer je "bolje to nego ispucati na Lewandowskog"(Možda i najboljeg napadača za zagraditi se i primiti takvu dugu loptu).
Ovo se još uvijek može proći itekako, pa ljudi su na svom terenu stvorili 2 poštene šanse(znam da tako igraju i sve ali bi voljeli oni mnogo više, ko misli drugačije laže samog sebe). Samo mora oštrije i konkretnije. Arjene, lutko, budi spreman za utorak :pray:
Niemals Aufgeben!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.