u pregovorima su,nista to jos nije zvanicno sto se tice financija al bice nestohtcxone je napisao/la:UPravo tobacelonafan je napisao/la:4 mil je za njega kusur,jedna godisnja plata mozda nekom njegovom igracuhtcxone je napisao/la:tan (jel tako? ) kupio sve uloge (oko 4 000 000 km) i time psotao VLASNIK FK SARAJEVO
![]()
svanulo i nama... jedan od najbolgatijih ljudi je sada VLASNIK !!!
nama to izgleda MNOGO ali je njemu sitnicaa time dobiva potpunu kontrolu KLUBA
ove sezone ne ocekujmo nista SPEKTAKULARNOosim sto cemo stati na noge, a vec sljedece godine ce biti drgua pjesma
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naš ukupan dug je 4 mil KM. Za većinski paket mu je potrbno još 1.5 mil KM. Znači za 5,5 mil KM je dobio KLUB. Te pare drži u malom džepu. Sa ovim statutom i ovim malezijcem koji je težak 1,2 MILIJARDI $ ništa nije nemoguče. A znate zašto...pa kad milijarderi sklapaju posao za koji "javnost treba da zna"...ONDA SE POJAVLJUJU LIČNO.
A kad je neka ubleha ili nešto na granici sukoba sa zakonom...šalju timove experata, advokate itd.
A kad je neka ubleha ili nešto na granici sukoba sa zakonom...šalju timove experata, advokate itd.
Welcome..hm..hm
Moze nekad i da izadjemo iz domena zelenog terena

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste i nasli hostesu u pm... Nejra U... Al' kakav klub tako i sve oko njega....miky_hz je napisao/la:Moze nekad i da izadjemo iz domena zelenog terena![]()
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
sta fali hostesi? 

-
- Kontakt:
e nek si se pohvalio ti da joj znas ime i prezime pa nek sve gori haha kakvi kompleksasiMrMuscle je napisao/la:Jeste i nasli hostesu u pm... Nejra U... Al' kakav klub tako i sve oko njega....miky_hz je napisao/la:Moze nekad i da izadjemo iz domena zelenog terena![]()
Eno ne valja je l'? Da nisi gej?
haj slavi poraz..eto dokle ste došli...a sačekaj utorak pa se javi
slaviš 3 gola...sljedeči put slavit ćeš..10 kornera
Mala gori,ovom gore je sigurno dvicu dala pa je ne podnoci
.

-
- Kontakt:
ne ide to bas sve tako lako,prvo da vidimo ocel drzava otpisati onaj dio duga sto su obecali,pa se onda ide korak po korak,plus dugovi nekim igracima od prijestadion je napisao/la:Naš ukupan dug je 4 mil KM. Za većinski paket mu je potrbno još 1.5 mil KM. Znači za 5,5 mil KM je dobio KLUB. Te pare drži u malom džepu. Sa ovim statutom i ovim malezijcem koji je težak 1,2 MILIJARDI $ ništa nije nemoguče. A znate zašto...pa kad milijarderi sklapaju posao za koji "javnost treba da zna"...ONDA SE POJAVLJUJU LIČNO.
kontradiktoran si lave danas kad si spominjao utakmice kao podvige navodio utakmice koje ste izgubili,besiktas,cluj,dinamo kijev, itd... ljudi imaju pravo da budu zadovoljni s obzirom da godinama nisu pruzali gotovo nikakav optor ozbiljnim ekipama ,ovo dobro izgleda i ostavlja im nadu za utorak.Ne mislim da slave poraz nego su zadovoljni sto njihov tim pokazuje da moze prouzit topr sto rpedstavlaj ocit narpedak u odnosu na ranije i sto im ostavlja kakvu takvunadu da se moze mozda i proc.stadion je napisao/la:haj slavi poraz..eto dokle ste došli...a sačekaj utorak pa se javi
Sto, je l' te to odbila pa si kivan?MrMuscle je napisao/la:Jeste i nasli hostesu u pm... Nejra U... Al' kakav klub tako i sve oko njega....miky_hz je napisao/la:Moze nekad i da izadjemo iz domena zelenog terena![]()
daj linkSteph je napisao/la:Eno ne valja je l'? Da nisi gej?

Bgm, kako se tekma bliži, ja sam sve više i više ubijeđen da ćemo već dole riješiti prolaz

FORZA MARŠAL !!!
Bit će u toku večeri valjdahodža je napisao/la:daj linkSteph je napisao/la:Eno ne valja je l'? Da nisi gej?![]()
![]()
Bgm, kako se tekma bliži, ja sam sve više i više ubijeđen da ćemo već dole riješiti prolaz![]()

garantujem da nema više od 4 mil duga...ok evo nek je 5..šta je to za ovog lika. Ako ti Dino na fb i zvaničnoj stranici kluba naveo .."da hoče FCS.." treba li dalje. Da nije već nešto bilo šutili bi ko i za vuleta i kajkuta...tj kako vječno šute. Ne kažem da je već iskipo pare ali da je nešto sitno dao...JESTE
Ma jok samo kazem znam je.... I vala meni nije nesta al' hajd'.. O ukusima se ne raspravlja zato ne mora znaciti da ako meni ne valja da vama valja i obratno.... i to ne znaci da sam gej... Uostalom imam svoju koja mi je dovoljna....puding je napisao/la:Sto, je l' te to odbila pa si kivan?MrMuscle je napisao/la:Jeste i nasli hostesu u pm... Nejra U... Al' kakav klub tako i sve oko njega....miky_hz je napisao/la:Moze nekad i da izadjemo iz domena zelenog terena![]()
A ono kakav klub tako i sve oko njega je aspiracija na njen intelektualni nivo koji je brat bratu na nivou prosjecnog kamena i svako ko je zna, upucen je u to.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
vi ste u ovoj prici samo usput da ne bude preofirna ova kupnja kluba iz dubrovnika a najmanje iz fudbalskih razloga nego preuzimanja atraktivinih zemljista u dubrovniku,koje klub posjeduje .Zivi bili pavidjeli,mozda se ocese od fks pa ostavi koji dinar
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I meni link od male ako nije problem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.