FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 27 apr 2016, 22:44

Pep hvala ti što Bayern nema muda u LP već tri sezone što je njemačka ekipa jedan i sinonima za neodustanje (kad se djetim golova Riberija i Gomeza protiv Reala 2012 u 1/2 kako se samo ekipa tad vratla i pobjedila)postala bezmudna

Još pet utakmica i aufvidersen

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 apr 2016, 22:45

NAJJADNIJI PODATAK ZA NAS:

Tačno 6156m(ŠEST HILJADA STOTINU PEDESET I ŠEST METARA) su igrači Atletika pretrčali više od naših manekena :!:
Jeste li vi svjesni koliko je to, oko 60 dužina jednog stadiona :!:
Šta reći, nekada smo mi bili ekipa koja je trčala po 5-6 kilometara više..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2016, 22:45

Sta alaba bolje igra u Bl?
Kako da ne.
Kako dobi 12 mil. Ne moze da se sastavi majku jjebo.

Osteceni smo za cist penal, da se ne zaboravi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 apr 2016, 22:45

irfo je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Alaba najgori igrac u LP ove sezone ;)
Pa kad bi odigro jednom na prirodnoj poziciji...
e' da ga nece Peponja staviti na zadnji vezni, trci evo
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 apr 2016, 22:46

NYKnicks Fan je napisao/la:Jel moguce da su oni dobili samo 1 zuti karton??? :shock:
Pitaj ovog gore engleza koji hvali Klatenburga ...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 22:46

coelho41 je napisao/la:NAJJADNIJI PODATAK ZA NAS:

Tačno 6156m(ŠEST HILJADA STOTINU PEDESET I ŠEST METARA) su igrači Atletika pretrčali više od naših manekena :!:
Jeste li vi svjesni koliko je to, oko 60 dužina jednog stadiona :!:
Šta reći, nekada smo mi bili ekipa koja je trčala po 5-6 kilometara više..
Pa i ne pretrcali, kad se onaj maneken i ubleha Alcantara seta po terenu. Vise dodao njima nego nama :urnebes:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2016, 22:47

Ko je sljedeći na redu ?? Sevilla, Betis, Salamanca ?? Pa kakav očaj, to je za nepovjerovat'. Kako je samo sistemski uništio klub.

THIAGOO fenomen, virtouz. Još mu frajer kasnije nešto objašnjava i haman mu se PRAVDA što ga je izbacio iz igre. :rol: :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 apr 2016, 22:48

Imam osjećaj da je ovaj rezultat najgori mogući, u Minhenu će parkirati bus i samo čekati kontru i da nas dokrajče...
Simeone naguzio Pepa lagano :bow:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 22:48

Coman, Costa i Ribery zajedno probili 0 puta po strani :urnebes:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 27 apr 2016, 23:01

Ne losa utakmica,falilo je malo srece i malo vise muda i imali bi mnogo bolji rezultat za uzvrat.

Taktika je bila dobra ali izbor igraca za tu taktiku i ne bas,Benatia i Muller su morali pocet

Tezak rezultat ali Do prolaza se moze kuci,oni pored trke nemaju nista vise a ne moze ni trka uvijek nadoknadit ostale njihove mane :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 apr 2016, 23:02

Prvo poluvrijeme utakmice usli nasi, kao ekipa koja nije igrala Ligu prvaka jedno 8 godina, pa se iznenadili i sta sve ne, bolan igras polufinale, ja razumijem taktiku i da se ne srlja, i da je veliki ulog, ali cim smo svi vidjeli postavu sa pogotovo ova 3 spanca, Bernat-Alonso-Thiago, a jedan Muller sjedi na klupi, sve ti je jasno !!

Lewa se borio 90 min u spicu sa 2 igraca, znaci vazda je jednog na ledjima imao.. Vise je lopti trebalo ici unutra, par puta je Costa dobro ubacivao , no ili ide ka golmanu, ili pada blizu njega..

I jos jedna stvar, ko gola Saula, nesto slicno kao i kod prodora Juventusa u Minhenu, kad su nasi igraca trcali za Moratom, ono kao na atletskoj stazi, trce uporedo sa njim, gdje je Saul jednog presao, drugi igrac mu odmah tu lomi kicmu, i dobija zuti karton, i tu nema price, bez muda niko nikad nista nije postigao, osim Varisa u seriji Game Of Thrones !!

Drugo poluvrijeme nesto bolje, imali smo incijativu, nije bilo ni srece, ali i ovaj podatak koji je iznesen da je Atletico skoro 7 km vise pretrcao dovoljno govori !!

Druga utakmica mora biti bolja, i izaci samo bez ove trojke Spanaca, sa Mullerom iza Lewe i, napasti svim silama..
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 apr 2016, 23:03

Malo ciganluka ali nista strasno, sve se da nadoknaditi u revansu. :cool:

Igra u drugom dijelu je neuporedivo bolja za razliku od prvih 45 minuta i apsolutno smo zasluzili barem jedan gol no sta je tu je.

Jel' revans za 14 dana?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 apr 2016, 23:04

Omerbavarac je napisao/la:Malo ciganluka ali nista strasno, sve se da nadoknaditi u revansu. :cool:

Igra u drugom dijelu je neuporedivo bolja za razliku od prvih 45 minuta i apsolutno smo zasluzili barem jedan gol no sta je tu je.

Jel' revans za 14 dana?
Jest, za 6 dana. :mrgreen:
Nego, loše prvo poluvreme, drugo mnogo bolje, niste sreće imali, ali može se ovo nadoknaditi.
Sretno i valjda bude finale RM vs FCB.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 apr 2016, 23:06

Čak i sa ovakvom postavom se u drugom poluvremenu vidjelo koliko je Bayern kvalitetnija ekipa.
Atletico sem one stative Torresa nije prešao centar kako treba.
Pep im je poklonio pobjedu i sada po ko zna koji put treba ganjati rezultat na AA.
Vjerujem da nas sreća i Muller mogu odvesti do trofeja, ništa drugo.
Forma nam je očajna, Pep uobičajeno jede g.....
Centre forward je napisao/la:Još mu frajer kasnije nešto objašnjava i haman mu se PRAVDA što ga je izbacio iz igre.
Definitivno highlight večeri, ja nisam mogao vjerovati kad sam to vidio, ej on se njemu pravda :facepalm:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 apr 2016, 23:07

Bio sam ubijedjen u pobjedu a onda kada sam vidio sastav i postavu...... :?
Za Thiaga, Xabia i Bernata ste vec sve napisali. Po boku se nije vidjeo ni Coman osim kod jede akcije ali jbg krila su dobro udvajana od strane protivnika i nije se moglo mnogo napraviti. ;)
Sto se Alabe tice, Alaba ne moze igrati stopera u velikim utakmicama. Nema sanse. To sam prije neki dan pisao.

Ocekivati od Guardiole se moze svasta kada je sastav u pitanju, ali opet ostaviti Müllera na klupi u jednoj ovakvoj utakmici......hmm
"Guardiola kao da ne voli Nijemce." je jedan od komentara koji sam cuo veceras. :D Ovo u drugom poluvremenu je, sto bi rekli "prividna dominacija" Bayerna.. Atletico je isao na to da sacuva svoj gol nakon 1:0 a u napadu sta naprave, i eto uspjeli su, nazalost. ;)

Bit ce bolje.. ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 23:07

Atletiko je zasluženo pobedio Bajern u prvom meču polufinala Lige šampiona, nijanse su odlučivale, a na kraju je Simeone bio taj koji je nadmudrio Gvardiolu.

Jedan detalj je možda bio prevaga na stani Madriđana. Simeone je poznat kao stručnjak koji ne bira sredstva da pomogne svom timu i da oteža posao rivalu, što se najbolje videlo prošle nedelje protiv Malage. Danas je uspeo da podvali i jednu sitnicu koja je sigurno iznervirala Pepa Gvardiolu i omela mu planove.

Poznato kao detaljista koji vodi računa o najmanjim sitnicama, Gavdriola često insistira na gostovanjima da tereni moraju da budu u odličnom stanju i da trava ne sme da prelazi dozvoljenih 30 milimetara. Njegove ekipe neguju pas igru i brz protok lopte što znači da im visoka trava predstavlja prepreku. Gvardiola je večeras uoči meča izašao na teren Kalderona kako bi proverio stanje terena i visinu trave. I nije bio zadovoljan. Trava je bila viša od dozvoljene, Madriđani su mu podvalili.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2016, 23:10

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 23:10

Valencia je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ne losa utakmica,falilo je malo srece i malo vise muda i imali bi mnogo bolji rezultat za uzvrat.

Taktika je bila dobra ali izbor igraca za tu taktiku i ne bas,Benatia i Muller su morali pocet

Tezak rezultat ali Do prolaza se moze kuci,oni pored trke nemaju nista vise a ne moze ni trka uvijek nadoknadit ostale njihove mane :)
Kako bolan nemaju, onaj mali Saul iskarao cijeli vezni red i odbranu Bajerna! :tokralju: :njanjanja:

Grizman je bolji igrac od bilo kojeg Bajernovog ofanzivca.

Tores je grohnuo, ali je ipak klasa vjecna, a on je malo proradio u posljednje vrijeme.

Nije bas da samo znaju trcati... :cool:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 27 apr 2016, 23:11

Valencia je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ne losa utakmica,falilo je malo srece i malo vise muda i imali bi mnogo bolji rezultat za uzvrat.

Kako bolan nemaju, onaj mali Saul iskarao cijeli vezni red i odbranu Bajerna! :tokralju: :njanjanja:

Grizman je bolji igrac od bilo kojeg Bajernovog ofanzivca.

Tores je grohnuo, ali je ipak klasa vjecna, a on je malo proradio u posljednje vrijeme.

Nije bas da samo znaju trcati... :cool:
jbg drug, da je griezman danas igrao u dresu bayerna ne bi se vidio sigurno. Do postave je i do taktike kako ce koji igrac doci do izrazaja.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 apr 2016, 23:11

Ekstra tekma, prvo poluvrijeme totano lose, Alonso starta tekmu automacki Vidal luta i nemamo ga 100%, ponovo peljanje i manekenski stilovi prekidanja akcija,na prstima kao balerine,glupost za koju je Pep kriv jer zeli cistu loptu u svakoj situaciji.To peljanje na kostalo gola kojeg smo mi sami sebi asistirali.
Drugo poluvrijeme daleko bolje,proradila sredina terena kod tog prenosa lopte.Lewa svaku visoku majstoorski spustio i proslijedio usvom igracu.Kosta trun sebican u par navrata.
Izmjene su poremetile ritam i vrhunac presinga prekinule,po meni nije trebao alkantaru dirati jer je bio uhvatio tempo i u tim momentima njegova tehnika i brzina na malom prostoru su vise znacili nego Mullerova trka i pokusaji na snagu.Riberi nista nije doprinjeo,u par navrata pslab u duelima kao da ga iznenadila fizika rivala.
Lahm i Martin svaka cast,odigrali bez greske.Po meni Martin hvata zalet i onu pravu formu fantastican igrac.Vidal zrtva Alonsa pa u toj sredini cesto nije znao gdje da trci.Nas pisjed bio neproduktivan i imam osjecaj da nas vise umori nego protivnika.
Iskreno Atletiko me nije nesto odusevio posebno,zabili su priliku i kod druge stativu i u biti to je bilo od njih sve.Pohvala za trku svaka cast.Naš jedan a njihova tri i tako na svakom dijelu terena kao da im ta trojica konstantno prate loptu.Fizicki top ekipa u europi.
Comanu def fali iskustva i rutine u tim zavrsnim pasevima,ali solidna tekma za njega.Zadnji pas naj handri cjelu sezonu to se veceras vidjelo u hrpu slucajeva.Drago mi je sto su šeperali sa distance jer od peljanja u biti nema nista.
Iskreno smatram da ce mo u finale,da ce mo ih ma areni pobjediti u 90 min sa nekih 2-0,ako ne to juventus zavrsnica :-D .
Edit: u cemu je caka,naseg pristupa1. i 2. poluvremena.Sta se to desi da kontinuirano igramo jedno za zaborav a drugo pohvalu.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 27 apr 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.