FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta ovo mi igramo ba protiv plzena....hahah! Potpisano kao "SAR"!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
hilmo slazem se sa tobom, al ne mogu da ne prokomentarisem, al potpisali ih kako nas
joj nema dje nas nema!

definitivno imaju sanse da pobijede kad nose nase ime!
Po svemu sudeci, upisani su gradovi a ne nazivi klubova. Kako god, how humiliating.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/tan-sr ... ajevo/1085" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan dio
Kada je u pitanju FK Sarajevo, gospodin Tan je izrazio veliki interes za kupovinu našeg kluba. Međutim, to se odnosi na sticanje upravljačkih prava putem kupovine uloga u samoj skupštini koja je definisana Statutom. Dosta toga će zavisiti od naših državnih vlasti, posebno kada je u pitanju obaveza FK Sarajevo po pitanju poreza, doprinosa i ostalih dažbina. Uslov svih uslova je da se taj kompletan dug (koji je nagomilan i prije 2010. godine) rekonstruira i reprogramira na najmanje 15 godina za što već postoji određena inicijativa u Parlamentu. Po tom osnovu bi se trebale otpisati i kamate, ali i dugovanja prema svim ljudima kojima je FK Sarajevo dužan. Stoga su zaista male šanse da će FK Sarajevo u nekom narednom periodu uspjeti da izmiri ta dugovanja. Međutim, ta priča o Tanovom finansijskom ulaganju itekako ima smisla, ali ona zavisi samo od nas, naše volje, svih ljudi kojima je klub dužan, zato se nadam da će svi oni prepoznati veliku šansu da konačno okrenemo jedno novo poglavlje u bh. sportu." – navodi Selimović.
Selimović naglašava da je ova saradnja potaknuta i sjajnom igrom naših reprezentativaca i selektora Safeta Sušića koji su danas prepoznati kao vrlo značajne figure u svijetu sporta.
- „To je ono što smo isticali kao jedan od glavnih argumenata u čitavoj ovoj priči. Bosna i Hercegovina ima talente. Ova saradnja možda ne bi bila ni moguća da nemamo aktuelne rezultate nacionalne selekcije i to je ono što nam je potvrdio i lično Vincent Tan koji je na početku bio skeptik jer mu je od deset ljudi, deset reklo da nipošto ne investira u BiH. Nažalost, to puno govori o imidžu naše zemlje u svijetu, ali nadamo se da će se našom uspješnom pričom ta slika promijeniti. Evo, prva je Malezija, a nadamo se da će njen primjer slijediti i druge zemlje“ – kaže za ****.ba Dino Selimović.
Nakon potpisivanja memoranduma o razumijevanju, sada će uslijediti definisanje svih tački ugovora saradnje FK Sarajevo i Cardiff Cityja. To će se desiti u narednih sedam do deset dana, a nakon toga će se pristupiti potpisivanju ugovora, a u ugovoru će biti definisani svi termini kada bi omladinci bordo kluba već mogli otići na pripreme u engleski klub. Bitno je prema riječima Selimovića raditi na igračima koji će praviti uspješne karijere, a ne ekscese i poluuspješne transfere nakon kojih će njihova destinacija opet biti Premijer liga BiH.
jedan dio
Kada je u pitanju FK Sarajevo, gospodin Tan je izrazio veliki interes za kupovinu našeg kluba. Međutim, to se odnosi na sticanje upravljačkih prava putem kupovine uloga u samoj skupštini koja je definisana Statutom. Dosta toga će zavisiti od naših državnih vlasti, posebno kada je u pitanju obaveza FK Sarajevo po pitanju poreza, doprinosa i ostalih dažbina. Uslov svih uslova je da se taj kompletan dug (koji je nagomilan i prije 2010. godine) rekonstruira i reprogramira na najmanje 15 godina za što već postoji određena inicijativa u Parlamentu. Po tom osnovu bi se trebale otpisati i kamate, ali i dugovanja prema svim ljudima kojima je FK Sarajevo dužan. Stoga su zaista male šanse da će FK Sarajevo u nekom narednom periodu uspjeti da izmiri ta dugovanja. Međutim, ta priča o Tanovom finansijskom ulaganju itekako ima smisla, ali ona zavisi samo od nas, naše volje, svih ljudi kojima je klub dužan, zato se nadam da će svi oni prepoznati veliku šansu da konačno okrenemo jedno novo poglavlje u bh. sportu." – navodi Selimović.
Selimović naglašava da je ova saradnja potaknuta i sjajnom igrom naših reprezentativaca i selektora Safeta Sušića koji su danas prepoznati kao vrlo značajne figure u svijetu sporta.
- „To je ono što smo isticali kao jedan od glavnih argumenata u čitavoj ovoj priči. Bosna i Hercegovina ima talente. Ova saradnja možda ne bi bila ni moguća da nemamo aktuelne rezultate nacionalne selekcije i to je ono što nam je potvrdio i lično Vincent Tan koji je na početku bio skeptik jer mu je od deset ljudi, deset reklo da nipošto ne investira u BiH. Nažalost, to puno govori o imidžu naše zemlje u svijetu, ali nadamo se da će se našom uspješnom pričom ta slika promijeniti. Evo, prva je Malezija, a nadamo se da će njen primjer slijediti i druge zemlje“ – kaže za ****.ba Dino Selimović.
Nakon potpisivanja memoranduma o razumijevanju, sada će uslijediti definisanje svih tački ugovora saradnje FK Sarajevo i Cardiff Cityja. To će se desiti u narednih sedam do deset dana, a nakon toga će se pristupiti potpisivanju ugovora, a u ugovoru će biti definisani svi termini kada bi omladinci bordo kluba već mogli otići na pripreme u engleski klub. Bitno je prema riječima Selimovića raditi na igračima koji će praviti uspješne karijere, a ne ekscese i poluuspješne transfere nakon kojih će njihova destinacija opet biti Premijer liga BiH.
1946
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/tan-sr ... ajevo/1085" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/puzigaca ... evo/109279" onclick="window.open(this.href);return false; 

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Hebi ti meni ako ovaj Tan nije dao" na kafu" ovim
odakle sad ovi igraci izlijecu ali slag se ocekuje tek na kraju
Bojane dobro dosao,provereno ime za nase lige,Husref vjeruje ovim iskusnijim ja vjerujem da bi Obuca i dan danas igrao da je Husref bio tu unazad par godina
Idemo dalje,daj centarfora, dao brko genga

Bojane dobro dosao,provereno ime za nase lige,Husref vjeruje ovim iskusnijim ja vjerujem da bi Obuca i dan danas igrao da je Husref bio tu unazad par godina

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bas maloprije kontam o tome. K'o zna, mozda su pare sa neba pale.miky_hz je napisao/la:Hebi ti meni ako ovaj Tan nije dao" na kafu" ovimodakle sad ovi igraci izlijecu ali slag se ocekuje tek na kraju
Bojane dobro dosao,provereno ime za nase lige,Husref vjeruje ovim iskusnijim ja vjerujem da bi Obuca i dan danas igrao da je Husref bio tu unazad par godina![]()

Kajkut ili Nikolic, svejedno.
ja kakvo je vrijeme doslo....mi se zalimo kad pobjedimo a oni slave kad izgube....

"Kada me sin bude pitao ko mu treba biti uzor u životu i karijeri, odgovoriću mu Alex Del Piero."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
De ba, ne pocinji sa glupostima.
Pricaj o nama i nasoj utakmici, pusti njih, neka se brinu o uzvratu

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ma mi idemo hladno dalje....dr.van nostrand je napisao/la:De ba, ne pocinji sa glupostima.

"Kada me sin bude pitao ko mu treba biti uzor u životu i karijeri, odgovoriću mu Alex Del Piero."
Ali zaista nestvarno koja promjena sa novim igracima u odnosu na proslu godinu i kakva imena se pojavaljuju za razliku od lica ja volim reci NN za koje nikad niko cuo nije,sto je jos banalnije isti ljudi sjede tu u upravi,isti ljudi dovode ove momke kao sto su dovodili i te,dali je moguce da se promjena trenera toliko osjeti,dali je moguce da je Jovic bio toliki duduk,Husref je tito zivotami samo na provjereno puco,ja vjerujem da je on unazad par godina bio tu da bi mi i sad Obucu gledali u vrhu napada 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije brko dao para..bar jos ne
Ali podigao je interesovanje slobodnih igraca za Fk Sarajevo, sad bi valjalo zaganjati kakvog napadaca koji je bez ugovora, ne mora biti Bosanac.Mislim da bi u ovakvim okolnostima dosli i iznadprosjecni igraci za nasu ligu. Puno ce znaciti dobar rezultat u Albaniji za dovodjenje kvalitetnih igraca..jer taj dobar rezultat donosi jos najmanje 3 tekme u Europi.

Jel Babo namjestio??
Sada vam je jasno da vam je um kao u male djece.
mahanje!
mahanje!
Moraju se oni Pitara sjetit', i u tugi i u veselju. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
dobro neko maloprije kaze..slave porazKrajPrice je napisao/la:Jel Babo namjestio??
mahanje!

Tvoj odgovor mi je sve rekao.budzak je napisao/la:dobro neko maloprije kaze..slave porazKrajPrice je napisao/la:Jel Babo namjestio??
mahanje!

Zao mi te!
ja da i ovo vidim...fasuju 4 kom i slave...a proće ko i mi sa bešiktašom na koševu....sa manjom razlikom ali ispadaju 99 ,9 %
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, Proximic, Sanchez87hz i 19 gostiju.