Ako ti nije daleko, na Čaršiji - mescini da se zove "Butik Badem".
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la: ↑05 dec 2024, 16:15Ako ti nije daleko, na Čaršiji - mescini da se zove "Butik Badem".

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Valja li? Nisam nasao u ovom manjem marketu sto mi je blizu, morat cu u vecem pogledati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Koja je kilaža po vama ok za 197 cm visine? Spao sam na 95-96 i ne mogu ispod da si pita. Nekako kad se pogledam i dalje se vidim ko da sam popunjen i ne mogu nikako skontat gdje granica.
Smršo sam 25 kila od aprila ali nije mi to to i dalje, a već me je strah da ne ugrozim zdravlje, jutros mi se na poslu zamantalo i razbio sam se ko pichka, sjedio dobre 2 min na podu dok sam skonto šta se desilo.
Smršo sam 25 kila od aprila ali nije mi to to i dalje, a već me je strah da ne ugrozim zdravlje, jutros mi se na poslu zamantalo i razbio sam se ko pichka, sjedio dobre 2 min na podu dok sam skonto šta se desilo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa to je idealna kilaza na tu visinu,valjda 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Racunajuci body mass index, tvoja kilaza je normalna za tvoju visinu, tacnije na granici sa overweight.Marsal je napisao/la: ↑05 dec 2024, 19:04Koja je kilaža po vama ok za 197 cm visine? Spao sam na 95-96 i ne mogu ispod da si pita. Nekako kad se pogledam i dalje se vidim ko da sam popunjen i ne mogu nikako skontat gdje granica.
Ali opet, zavisi jel tih 95kg salo ili misic, ako je ovo drugo, ti si perfektan
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma top majke mi , baš baca na bueno a nije preslatka

Bolja mi od karamele , ona 30% i dalje mi je broj 1 .
Ja u Bingu kupio .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Definitivno nije mišić.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 19:15Racunajuci body mass index, tvoja kilaza je normalna za tvoju visinu, tacnije na granici sa overweight.Marsal je napisao/la: ↑05 dec 2024, 19:04Koja je kilaža po vama ok za 197 cm visine? Spao sam na 95-96 i ne mogu ispod da si pita. Nekako kad se pogledam i dalje se vidim ko da sam popunjen i ne mogu nikako skontat gdje granica.
Ali opet, zavisi jel tih 95kg salo ili misic, ako je ovo drugo, ti si perfektan
Znači treba još 5-6 dole
@Marsal
Idi ti doktoru ako ti se zamantalo toliko da si pao
Idi ti doktoru ako ti se zamantalo toliko da si pao
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nipošto, osim ako želiš da pređeš u manekene

Ako si toliko smršao a nisi trenirao ili fizički aktivan bio, onda ti se kože opustila i to nije fino vidjeti. Garant je još negdje masnih naslaga ostalo, pivski stomak i slično i zbog toga želiš još dole.
Trening snage i definiši se, malo zategni i biće dovoljno da budeš zadovoljan ako ne patiš od mišićne mase.
Ja sa 188 ne idem ispod 105kg, jer izgubim dupe, noge i lice mi propadne.
Opet, svako zna kako nosi svoje kilograme.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Svakako. Mada vele da ima preko 300 uzroka vrtoglavice. Baš se moraš posvetiti i ti i doktor pa da bi došli do dijagnoze.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakvo ti je željezo inače?Marsal je napisao/la: ↑05 dec 2024, 19:04Koja je kilaža po vama ok za 197 cm visine? Spao sam na 95-96 i ne mogu ispod da si pita. Nekako kad se pogledam i dalje se vidim ko da sam popunjen i ne mogu nikako skontat gdje granica.
- Marsal
- Kontakt:
Ma jarane usto rano, popio samo kafu, otišao odradio kardio trening spržio 1500 kcal pa otišao hodat 7-8 kilometara. Kući došao, istusirao se, pojeo nešto ko 'tiče i u noćnu od 19h do 07h. Jeo navečer oko 22h jabuku i narandžu, oko 3 uspio ugrabit 2h sna do 05h i ujutru me probudi telefon i krenem upalit svjetlo i samo pljas, glavom od vrata i na pod

Nisam radio sa tegovima ili težinama, samo kardio, trčanje i hodanje plus sam ishranu baš promijenio. Jedem baš sitno i malo.armando je napisao/la: ↑05 dec 2024, 20:07Nipošto, osim ako želiš da pređeš u manekene![]()
Ako si toliko smršao a nisi trenirao ili fizički aktivan bio, onda ti se kože opustila i to nije fino vidjeti. Garant je još negdje masnih naslaga ostalo, pivski stomak i slično i zbog toga želiš još dole.
Trening snage i definiši se, malo zategni i biće dovoljno da budeš zadovoljan ako ne patiš od mišićne mase.
Ja sa 188 ne idem ispod 105kg, jer izgubim dupe, noge i lice mi propadne.
Opet, svako zna kako nosi svoje kilograme.
Koža je ok i sve, mislim ima pokoja strija ali generalno sam good samo mi je građa takva da su noge i ruke mršave, a stomačića ima. Gore sam jak.
Cilj mi je bio 90 ali nakon jutros ne znam. Možda je i ovo dovoljno. Cijeli dan sam ko pregažen, iscrpljen i baš se osjećam kao da mi je šećer pao. Danas sam od straha baš dobro jeo.
A pojma nemam, prošle godine sam imao ljekarski zadnji put i dobio sam prvu zdravstvenu grupu za svoj posao.

1946-1987
-
- Kontakt:
Lupaju gluposti, naravno Ima armatura, ali neka budala je stavla paletu keramike na balkon, to je negdje oko 1500 kg.
Bitna je debljina armature, te mjera po kojoj se šipke postavljaju uzduž, poprečno plus da se dobro odrade spojevi. Sve to za određenu namjenu i teret.
Kada se fušeraj sruši, neki kažu al' ipak je bila armatura.
Kada se fušeraj sruši, neki kažu al' ipak je bila armatura.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- numanumaye22
- Kontakt:
To dobijes kad ljudi sa kupljenim diplomama rade i stede na materijalu i guraju sebi u dzep. To je jos od Juge opcepoznato, nigdje pare ne mozes uzet na prevaru ko u gradjevini. Na putu od par kilometara stanji beton 2 milimetra dobar si milione. Plus sam sebi pravis posao, jer ces morat krpit odmah za godinu. Cisto Jugoslavenski.
U svakom projektu imaš tačno napisano koliko i koji materijal moraš koristiti. Statika je najvažniji dio svakog objekta, ali i najčešći razlog sukoba izvođača i investitora. Statika se određuje po kvalitetu tla i seizmiološkom riziku lokacije odnosno regije na kojoj se izvode radovi.
Svaki region i područje imaju svoje seizmološke studije po kojima se kasnije vode urbanističko-tehnički uslovi za izgradnju objekata.
Građevinski javašluk je najveći neprijatelj tih parametara. Balkoni su uvijek specifični jer se oni rade konzolno i izdvojeni su iz osnovne konstrukcije.
Nisam jednom gledao balkone koji nisu ankerisani u samom startu, pa kasnije izvođači buše rupe u konstrukciju objekta i tu "uglavljuju" ankere koji bi kao trebali nositi taj balkon.
Najveći krivci za to su ljudi koji su stručni nadzor na gradilištima, koji će za 10-15 hiljada zažmiriti na sve i taj dan se neće pojaviti na gradilištu. Na kraju će potpisati građevinski dnevnik kao da je sve urađeno po projektu i doviđenja i prijatno.
Ovo što se gore desilo ne mora biti greška u izvođenju radova, kao što reče BIHpatriota, preveliko je to opterećenje za balkon, tih 1500 Kg keramike. Posebno ako kranista nije stručan i iskusan pa je naglo ispustio teret.
Ovdje niko nije poginuo, to je najvažnije.
Svaki region i područje imaju svoje seizmološke studije po kojima se kasnije vode urbanističko-tehnički uslovi za izgradnju objekata.
Građevinski javašluk je najveći neprijatelj tih parametara. Balkoni su uvijek specifični jer se oni rade konzolno i izdvojeni su iz osnovne konstrukcije.
Nisam jednom gledao balkone koji nisu ankerisani u samom startu, pa kasnije izvođači buše rupe u konstrukciju objekta i tu "uglavljuju" ankere koji bi kao trebali nositi taj balkon.
Najveći krivci za to su ljudi koji su stručni nadzor na gradilištima, koji će za 10-15 hiljada zažmiriti na sve i taj dan se neće pojaviti na gradilištu. Na kraju će potpisati građevinski dnevnik kao da je sve urađeno po projektu i doviđenja i prijatno.
Ovo što se gore desilo ne mora biti greška u izvođenju radova, kao što reče BIHpatriota, preveliko je to opterećenje za balkon, tih 1500 Kg keramike. Posebno ako kranista nije stručan i iskusan pa je naglo ispustio teret.
Ovdje niko nije poginuo, to je najvažnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.