FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haj sto imamo Hadziju u klubu, al kako se mahala vratila u klub, kako smo znali sastave dan prije i jos neke stvari pocelo se ovo desavat..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Haj sto ne mozes pobijediti nego ne mozes bod uzeti haj sto ne mozes bod ne mozes izgubiti 1 razlike zbog boljeg omjera hahah ublehasi
Pisao sam i ja drug. Kad sam pisao za Emira da on nije za FK Sarajevo to su bile salve uvreda na moj racun. Neki likovi ne razumiju da ako kritikujes ne znaci da mislis lose klubu, vec je bas obratno, kritikujes jer zelis napredak.
Jedina sansa da se spasimo historijske blamaze je momentalni otkaz Vinku i Emiru
-
- Kontakt:
+1 sad ce optimisti opet reci kako treba podrzati trenera i SD do kraja,znaci cvrsto ih podrzati da zavrsimo drugi na tabelihordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:39Fuj fuj fuj..
Gdje li su oni vjecni optimisti i opravdači svega i svačega? Jel vam doslo iz guzice u glavu?!
Ne vidim Vinka kao krivca za sve ovo na proljece ali mora otici jer iz ove ekipe on ne moze nista vise izvuci..

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako padnemo ispod 1. mjesta prije zadnje 4 utakmice mozemo se pozdraviti s titulom. Ne znam kako cete ali TITULA JE IMPERATIV!
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ FUJ
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- forza_juve
- Kontakt:
Došlo je na naplatu kada pojedini govore neka bitni su bodovi yebes igru.
@Pantelija trubio nema napretka a svi kako nema titula je tu, prvi na tabeli ,nemamo poraza bla bla.
Eto dodje jedan poraz, drugi i tako se nastavi niz. Sada nema ni igre a nema ni bodova, kasnis sa svim promjenama u ekipi
@Pantelija trubio nema napretka a svi kako nema titula je tu, prvi na tabeli ,nemamo poraza bla bla.
Eto dodje jedan poraz, drugi i tako se nastavi niz. Sada nema ni igre a nema ni bodova, kasnis sa svim promjenama u ekipi
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko će doći 7 kola prije kraja, sa ovim igračima? Doduše da je živ ostati do maja i onda ide lakši raspored uslovno rečeno..retromoos je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:59Pisao sam i ja drug. Kad sam pisao za Emira da on nije za FK Sarajevo to su bile salve uvreda na moj racun. Neki likovi ne razumiju da ako kritikujes ne znaci da mislis lose klubu, vec je bas obratno, kritikujes jer zelis napredak.
Jedina sansa da se spasimo historijske blamaze je momentalni otkaz Vinku i Emiru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve sto smo dobro napravili u prvoj polusezoni, sad smo usrali u ovih 6 kola.
6 utakmica 3 poraza i jedan remi.
7 bodova od mogucih 18.
Al sve je dobro i potaman.
6 utakmica 3 poraza i jedan remi.
7 bodova od mogucih 18.
Al sve je dobro i potaman.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se truubilo na polusezoni ljudi ovo nije dobro, ovo nije dobro. De da sta se proba da se utice da se promijeni ovo svaki odgovor je bio +9 i podsmjehuju se nama i govore da nismo uopste navijaci. Gdje vam je sad to +9 majke vam ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma hajde pisaj ga, bit ce bolje...ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:00Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Marko Maksimovic je trener postao prije tri mjeseca, početnik nas je pobjedio.
Otici qrac poljubiti Tataru i Rahmanu što cemo uopste Evropu izboriti.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Usrefovac tisina! Buaaaaaaafeniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:01Kad se truubilo na polusezoni ljudi ovo nije dobro, ovo nije dobro. De da sta se proba da se utice da se promijeni ovo svaki odgovor je bio +9 i podsmjehuju se nama i govore da nismo uopste navijaci. Gdje vam je sad to +9 majke vam ??
NEMA NAZAD
Krenem da nesto napisem i blokiram se...
Nemam rijeci...
Jednostavno Šef struke treba da podnese ostavku, a sa njim i SD...
Nema tu vise ni igre ni zalaganja...
Kakvo ponizenje su nam servirali zeludac mi se raspada.
Nemam rijeci...
Jednostavno Šef struke treba da podnese ostavku, a sa njim i SD...
Nema tu vise ni igre ni zalaganja...
Kakvo ponizenje su nam servirali zeludac mi se raspada.
Srao si ko foka i meni...sad se izvini fino!!!ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:00Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igra6ci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Džaba se svađate između sebe, ništa nećete promijeniti. U j.benoj smo situaciji, sada se od igrača odbija lopta kao da nikada nisu igrali. Vidjelo se to , poslije prvog gola. Odmah u srijedu kup, što nije dobro nikako. Nada zadnja umire, ali situacija je teška. Sa ovakvom igrom, nama će protiv svih ekipa biti teško, jednostavno ne možemo do gola.
Budimo realni problem je u nama. Sa ovakvom igrom mi ne možemo pobijediti ni zadnja 4 kola koja smo već upisali pobjede. Ona današnja Mladost bi nas isto ovako otresla da su bili umjesto Borca na Koševu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Aj naleti sta se prisis..imam ja covjeka iza sebe radi u FKS ko SD, ima veze po cijelom svijetu. Ima da te pojede crni mrakholyman je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:02Usrefovac tisina! Buaaaaaaafeniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:01Kad se truubilo na polusezoni ljudi ovo nije dobro, ovo nije dobro. De da sta se proba da se utice da se promijeni ovo svaki odgovor je bio +9 i podsmjehuju se nama i govore da nismo uopste navijaci. Gdje vam je sad to +9 majke vam ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne znam šta je crno, još ovisite o sebi. Sretno i do titule.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, bhfanatic14, Direktorcic, napoleon72, rimljanin90, skoJaa i 38 gostiju.