Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kako se zaštititi od krtica? Bukvalno čitavo dvorište buše.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
Istjera čovjek i istopljene dinosaure..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imas na Amazonu il Temu uzeti neki cijevi sto mozes ulovit krticu, ja sam koristio i 2-3 sam ulovio!
Isto sam koristio KalciumKarbid, a ponekad i malo nafte u rupe p ne dolaze tu vise
Al posto mi je kuca Blizu potoka pa se svake godine Pojave tako da sam navikao na njih
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne bih ja to sa cijevima pokušavao, ali probaću i taj Karbid. Svake godine uzaludno potrošene pare na raznorazna čuda i opet se vrate. Sreća u nesreći pređu i kod komšije, a on stari lisac i jakih živaca pa ih lovi nonstop. Prati svježu humku i zna u koja doba dana su aktivni. Ašov i vanka sa štetočinom. Neko vrijeme u kanti na otvorenom i same lipsaju.GG3 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:13Imas na Amazonu il Temu uzeti neki cijevi sto mozes ulovit krticu, ja sam koristio i 2-3 sam ulovio!
Isto sam koristio KalciumKarbid, a ponekad i malo nafte u rupe p ne dolaze tu vise
Al posto mi je kuca Blizu potoka pa se svake godine Pojave tako da sam navikao na njih![]()
Čuo sam da djeluje i dlake od psa, nakupiš finu količinu i trpaj u rupe. Koliko sam i bijelog luka potrošio, navodno i od toga bježe

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
A bas su medene.

Mi smo one kocke za potpalu, flaše, štapove stavljali ali ništa, što je gore kopaju oko voćki, mislim da su mi krtice jabuku uništile, evo sad oko višnje kopaju. Vidjet ću to a možda i dima ili nešto probam ubaciti. Hvala na preporuci.GG3 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:13Imas na Amazonu il Temu uzeti neki cijevi sto mozes ulovit krticu, ja sam koristio i 2-3 sam ulovio!
Al posto mi je kuca Blizu potoka pa se svake godine Pojave tako da sam navikao na njih![]()

@armando imamo slične komšije haha.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Nabavite mačke pa ćete vidjeti kako ih tamane 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Brutalno dobra svijeca.

Wtf se dešava u Južnoj Koreji, otvaram twitter prvo što vidim martial law uveli jednoglasno lmao
edit
ne znam čitati, jednoglasno su odbili
edit
ne znam čitati, jednoglasno su odbili

I found freedom. Losing all hope was freedom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pobjegli tajkuni i politicari na planine.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Predsjednik Južne Koreje Jun Suk Jol je u utorak proglasio vanredno stanje u zemlji.
Predsjednik je optužio opoziciju za "antidržavne aktivnosti".
Prvi čovjek Južne Koreje je izjavio da će "obnoviti slobodnu i demokratsku zemlju kroz vanredno stanje".
Južnokorejski predsjednik je optužio opoziciju da "kontroliše parlament, simpatiše Sjevernu Koreju i parališe vladu antidržavnim aktivnostima".
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bilo bi mi zao obicne raje da nisu okorjeli rasisti. Bio tamo prosle godine, iz 50% restorana te bukv istjeraju ako si bijelac ili crnac a i mnogo klubova bukv ima taj neki "nonkorean policy". O gurkanjima u metrou i komentarima iza ledja da ne pricam. Ko da si u turboruralnoj pripiz.dini a ne Seulu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sad ce numa doc i reci da je on bio u Seulu i da to nije vidio al da je gora Bosna po tom pitanjuAjsKjub je napisao/la: ↑04 dec 2024, 03:36Bilo bi mi zao obicne raje da nisu okorjeli rasisti. Bio tamo prosle godine, iz 50% restorana te bukv istjeraju ako si bijelac ili crnac a i mnogo klubova bukv ima taj neki "nonkorean policy". O gurkanjima u metrou i komentarima iza ledja da ne pricam. Ko da si u turboruralnoj pripiz.dini a ne Seulu.

Ma ovo su Amisi pokusali otvoriti jos jedan front 100%kraljttbvb je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:02Predsjednik Južne Koreje Jun Suk Jol je u utorak proglasio vanredno stanje u zemlji.
Predsjednik je optužio opoziciju za "antidržavne aktivnosti".
Prvi čovjek Južne Koreje je izjavio da će "obnoviti slobodnu i demokratsku zemlju kroz vanredno stanje".
Južnokorejski predsjednik je optužio opoziciju da "kontroliše parlament, simpatiše Sjevernu Koreju i parališe vladu antidržavnim aktivnostima".
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Marsal
- Kontakt:
Moj drug vodio turu tamo kad su naši igrali protiv Južne Koreje, imao je slične opaske. Kaže da su izuzetno zatvoreni i nesusretljivi prema strancima.AjsKjub je napisao/la: ↑04 dec 2024, 03:36Bilo bi mi zao obicne raje da nisu okorjeli rasisti. Bio tamo prosle godine, iz 50% restorana te bukv istjeraju ako si bijelac ili crnac a i mnogo klubova bukv ima taj neki "nonkorean policy". O gurkanjima u metrou i komentarima iza ledja da ne pricam. Ko da si u turboruralnoj pripiz.dini a ne Seulu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988