nisam nego mi se nesvidja u kakvom je stanju bh fudbal kada o igracu kao sto je kajkut ovoliko fame,prvo u zenici ko da je tito,a onda se i vi kacite na istu udicu,u najmanju ruku ovakvim stavrima vidite koliko smo svi mi mali smijesni i ubijeni u pojam sto se fudbala tice(puzigaca pojacanje je samo u BiH).I nemjte se iznenadit da vam se opet desi kakva zeta kroz mjesec dana nista osobno ali relanost je takva da smo svi zajedno u g*** do vrata,a i vecras ce nam se nesto kazat,ako budemo htjeli shvatitstadion je napisao/la:ok ciza malo si ljut..razumijem te...jbg u zadnjih recimo 4god..šta god je valjalo otišlo je iz čelikaž...braća,
pa možda i sad saša..znaće se do petka sve
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 jul 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Neki kazu da ima sanse, neki ne. Ako dodje, dobro dosao. Ako ne, opet dobro.vivaILchelik je napisao/la: Vidjet cemo. Ako postoje ikakve sanse da dodje u sarajevu, to su skroz minimalne sanse. Ali vjerujem da ce sutra ili prekosutra potpisati za Čelik cim se Vlado vrati sa priprema sa Zlatibora.
Ne kazem da ce Kajkut doci al' je realno ocekivati da ce covjek prije igrati za veci klub sto je u ovom slucaju Sarajevo od Celika jer mu je veca sansa da bude primjecen i prodan.Ponavljam,ne kazem da ce doci.
1946
-
- Kontakt:
hahahahhahahahhahahhahaha opet dominiras, sa glupostima naravnostadion je napisao/la:jok dzelo i buki znaju svoj poso pa ih amaw drži na lanci
ok ali nešto ne ide glavonju ove god sa igračima...kad uporediš tim koji je igro protiv maribora i ovaj što večeras igra..razlika je 10 igrača koji fale...što li Bože

dzelo i buki nisu menadzeri ko irfan, budaletino jedna

irfan je ka.rina jedna obicna kome se posrecilo sa dzekom i nista vise nije uradio

hahahhahahah raspadamo se, titula je vasa ove godine, ova ili nikada

ja ne znam sta ovi kopaci teeljla za Mercedes arenu traze na ovako plemenitoj temi kao sto je FK Sarajevo? Zar oni nemaju svoj haufluk i temu?
-
- Kontakt:
hahahha jesi mu ti brat sviju ti, posto i ti dominiras sa glupostima?F.G.R je napisao/la:ja ne znam sta ovi kopaci teeljla za Mercedes arenu traze na ovako plemenitoj temi kao sto je FK Sarajevo? Zar oni nemaju svoj haufluk i temu?
dragi ciza divi ovo..genk, bešiktaš, rapid,helsinborg,orebro,cluj,dinamo kijev,basel....
Mi svake godine igramo u evropi pa sebi možemo dopustiti luksuz zv zeta. Kad napravite isti broj euro nastupa ili broj pobjeda i golova...javi se da pričamo na istoj ravni. Ovako ti si podređen do bola
Mi svake godine igramo u evropi pa sebi možemo dopustiti luksuz zv zeta. Kad napravite isti broj euro nastupa ili broj pobjeda i golova...javi se da pričamo na istoj ravni. Ovako ti si podređen do bola
-
- Kontakt:
Ljudi moji vi ko da ste Dinamo pa svake godine prodate po 4-5 igraca pa kazete da se iz Sarajeva lakse prodati,ti ako si talent prodat ces se iz GradineHead je napisao/la:Ne kazem da ce Kajkut doci al' je realno ocekivati da ce covjek prije igrati za veci klub sto je u ovom slucaju Sarajevo od Celika jer mu je veca sansa da bude primjecen i prodan.Ponavljam,ne kazem da ce doci.
nismo dinamo ali iz fcs se lakše ode vani...to ti je činjenica a ti misli šta hočeš
ne hrokciplavetniloo je napisao/la:hahahha jesi mu ti brat sviju ti, posto i ti dominiras sa glupostima?F.G.R je napisao/la:ja ne znam sta ovi kopaci teeljla za Mercedes arenu traze na ovako plemenitoj temi kao sto je FK Sarajevo? Zar oni nemaju svoj haufluk i temu?
Zadnja izmjena: F.G.R, dana/u 16 jul 2013, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne znam odakle potrba za ovim postom? Covjek ti pise o situaciji u BiH i PL BIH i navodi primjer Zete jer nam je liga slaba pa sa samim tim i trziste sa igracima a ti odmah spominje neke utakmice, pa kad vec spominjes to evo spomenucu i ja... Imate li ovo u vitrinama, da pojasnim EVROPSKI TROFEJ !?stadion je napisao/la:dragi ciza divi ovo..genk, bešiktaš, rapid,helsinborg,orebro,cluj,dinamo kijev,basel....

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
- Kontakt:
Ko je to otisao vani Bogatistadion je napisao/la:nismo dinamo ali iz fcs se lakše ode vani...to ti je činjenica a ti misli šta hočeš

evo my friend ciza i ove god europa i dosadašnja zarada od iste je trečina budžeta nk čelik...šta reči a nismo još uračunali karte za tekmu protiv šipaca na koševu...strašno
-
- Kontakt:
hahahaha to ti prica, jel?F.G.R je napisao/la:ne hrokciplavetniloo je napisao/la:hahahha jesi mu ti brat sviju ti, posto i ti dominiras sa glupostima?F.G.R je napisao/la:ja ne znam sta ovi kopaci teeljla za Mercedes arenu traze na ovako plemenitoj temi kao sto je FK Sarajevo? Zar oni nemaju svoj haufluk i temu?
Saša je u ozbiljnim kombinacijama, ali nit je on nama jedina opcija nit mi njemu. Tako da.. Uglavnom, doće dobar napadač, Saša ili neko drugi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
2x PRVACI YUGE a onaj pehar ste sami sebi skontali u željki..he he šala ali i ofarbajte ga u neku metalik ili bronzu...skoro se i ne divi od hrdže
ja postujem rezutlat, ali nije svaki izlazak na teren reultat ali opet veci nego moj klub ali moj klub se samo u BH moze smatrati klubom jer bi vjerovatno i u hnl.u i ligi srbije ispao zbog stanja kakvog ima godinama,ovo od prosle sezone je izuzetak isto tkao i fks bi kuburio u tim ligama,ea evrope ne bi vidio.Ali ti si nabrojao dosta utakmica neke su pravi podvizi a neke nisu vrijedne spomena ko taj besiktaas jer je na kraju bilo 7-2 ,rapid ste odigrali dobro,helsinrorg,genk kijev,cluj i basel isto ,ovo ostalo nije vrijedno spomeno levski mrtav klub ,orebro samo nama u bih nesto predstavlja jer dolazi iz sredjene drzave a klub kanta.dovoljno ti pokazuje kako nas klubovi iz regije deru gdje god stignu .I podatak da od 4 utakmcie s crnogorcima nasi klubovi su ispali 3 puta,a prosli jednom . More slozit da u 15 godina je ovo malo,premalo i ako se mora priznat da fks igra najbolje u evropi od BH klubova.stadion je napisao/la:dragi ciza divi ovo..genk, bešiktaš, rapid,helsinborg,orebro,cluj,dinamo kijev,basel....
Tebi ako je ovo stanje u fks dobro ,meni ostaje da vam pozelim da vam ovako ostane
i nemoj me vuc za jezik jer znas da pare koje zaradite od evrope odu prije nego sto dodju u kasu,a oept su tolike da su nebitne u sviejtu fudbala,drugo karte od derbija,izvini ali moram ,da bog pa vi jedno napninli stadion za derbi,jer unazad toliko godina gledamo taj derbi pred 10-15 milja na guranje, sad kad povuces Celik procitaj sta sam gore napisao za isti napisao,jer se celik ne predstavlja za ono ,kako ti pokusavas predstavit fks,divovi,giganti i slicno.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 jul 2013, 15:11, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
od čega se ne vidi?stadion je napisao/la:2x PRVACI YUGE a onaj pehar ste sami sebi skontali u željki..he he šala ali i ofarbajte ga u neku metalik ili bronzu...skoro se i ne divi od hrdže

-
- Kontakt:
Nebitno da li je zahrdzao mi ga imamo i mozemo se time hvaliti. Ali nema potrebe za tavkim postovima. Vodi se normalna rasprava i covjek ti je fino napisao a ti napadas i napadas.stadion je napisao/la:2x PRVACI YUGE a onaj pehar ste sami sebi skontali u željki..he he šala ali i ofarbajte ga u neku metalik ili bronzu...skoro se i ne divi od hrdže
Evo ako dodje Kajkut u Sarajevo ili bilo koji klub u PL BIH osim Čelika ja cu se obrisati sa foruma

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
nije nikakvo napadanje sekunde ali je šega kad porediš fcs i čelik i nake uspjehe od prije. Recimo šta je sad na stolu...vaše tavorenje već godinama u sredini tabele ili eventualno 4-5. Jel to taj gigant koji ne žemo eura od evrope da zarado niti da ijednu kartu za euro tekmu proda.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, keli, nedimmmm1337, Posejdon, rimljanin90 i 56 gostiju.