Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ajde Portuguesaaa **** vam dan
jel neko zna kolko igra venus-wu davis cup
Hajde Miami baaaaaaaa
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
jel se ovo K. Irving povrijedio, odigra prvu dade 6 poena i nema ga nikako ccc
sje'bat će me Jefforbit je napisao/la:
jel se imam čemu nadat' il' da odma' pišem propalo?

teagueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

orbit halali sto ja odmah nakon tebe prodjoh

orbit halali sto ja odmah nakon tebe prodjoh

Zadnja izmjena: Orton, dana/u 08 mar 2015, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jos Hill i Wall

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
a na drugom denver siluje hjustonorbit je napisao/la:sje'bat će me Jefforbit je napisao/la:
jel se imam čemu nadat' il' da odma' pišem propalo?![]()

jao teague sto siluje loptu frajer samo puca a ovaj moj ko mutav gore dole, dao 12 poena u prvom u drugom nista

valjda new york neće ubaciti 28 poena u 4/4 .. ne možeš ništa pogoditi bez srkleta nekog

a jbt dva suta nije mogao uzeti ovaj horfo,

levat prebaci granicu za pola koša i ne pogodi ništa više do krajaorbit je napisao/la:sje'bat će me Jefforbit je napisao/la:
jel se imam čemu nadat' il' da odma' pišem propalo?![]()

nek' su zijanili

ono kad čekaš Klivlend da dobije 11 razlike (vodili 20+ do 3/4) i onda u 4/4 ubace samo 9 poena

Hill poen i Wall 12 
Wall da Bog da ti ruke otpale sta si me puta oborio za pare

Wall da Bog da ti ruke otpale sta si me puta oborio za pare

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mamu Standarde! Sad si naš'o prekidat seriju.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- diplomatija
- Kontakt:
Ovaj na glavnoj temi sto kaže da je od 15 utakmica 14 nastumano, nije 14 vec 30 od 15 je nastumano, samo se malo zadubi dublje pa ćeš vidjeti, a mi sto ne znamo sta su nastumali, e tu je nas problem
jel se u wwinu moze uplatiti na racun za internet kladjenje u markama ili mora u eurima?
-
- Kontakt:
Imam osjećaj da neki tamo namjerno se.ru po temi "zajednički listić" i žele da unište temu totalno.
Ne znam, ja imam takvo vidjenje, jer ne možeš nekom svaki dan objašnjavati neke stvari kako treba a on ih ponavlja svaki put . Il je baš malouman il trola i spama temu u nadi da će propast, trećeg nema .
Ne znam, ja imam takvo vidjenje, jer ne možeš nekom svaki dan objašnjavati neke stvari kako treba a on ih ponavlja svaki put . Il je baš malouman il trola i spama temu u nadi da će propast, trećeg nema .
@diplomatija evo za danas već imamo dvije dojave, blago nama eto para
@convicts džabe je pričati ljudima kad uvijek ima onih koji su pametniji od drugih, zatražiti ću od admina da obriše temu ili da nam omogući da je sami uređujemo, brišemo i da se sankcionira svaki pokušaj narušavanja i sprdanja s temom, to je tema koja je sigurno najbolja na kladionačarskom pdfu
@gusar trebalo bi da može i u markama, ti daš marke a oni ti konvertiraju u euru, kod nas u Hrv npr ja uzmem bon u kunama i kad ukucam kod on pretvori to u eure

@convicts džabe je pričati ljudima kad uvijek ima onih koji su pametniji od drugih, zatražiti ću od admina da obriše temu ili da nam omogući da je sami uređujemo, brišemo i da se sankcionira svaki pokušaj narušavanja i sprdanja s temom, to je tema koja je sigurno najbolja na kladionačarskom pdfu
@gusar trebalo bi da može i u markama, ti daš marke a oni ti konvertiraju u euru, kod nas u Hrv npr ja uzmem bon u kunama i kad ukucam kod on pretvori to u eure
A zasto nebi napravili neku facebook skupinu zatvorenu i clanovi koji se budu pridrzavali 100% budu u njoj, ostale pa bacas van ako pocnu srat. Ja mislim da bi bio uspijeha dosta, stroga pravila i ostre kazne za nepostivanje.zgmiky je napisao/la:@diplomatija evo za danas već imamo dvije dojave, blago nama eto para![]()
![]()
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.