DA, bez obzira što mnogi omalovažavaju Romu - to je najveći klub u kojem će igrati !Marsal je napisao/la:Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Goalgetter
- Kontakt:

Pjanke zagonetan.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Veceras docek
Sutra ljekarski
Prekosutra tekma
http://www.repubblica.it/sport/calcio/s ... 120507547/
Sutra ljekarski
Prekosutra tekma

http://www.repubblica.it/sport/calcio/s ... 120507547/
Haha kako su ludi, imaju uživo tekstualni prijenos - prate ga od Manchestera. Zovu ovo "Dzeko Day" 
http://www.forzaroma.info/2015/08/06/dz ... tta/459537

- Goalgetter
- Kontakt:
Nije ovo valjda aktuelna slika? Sumnjam, pa nije ni sjeo u avion 
A sto se tice tog cijelog hype-a mogu misliti, Rim u transu.

A sto se tice tog cijelog hype-a mogu misliti, Rim u transu.

- DragonGirl
- Kontakt:
Koliko je lijepo vidjeti i pročitati da se jedan narod ovoliko raduje jednom Bosancu i Hercegovcu. Edin nas je obradovao i učinio ponosnim mnogo puta do sad pa ne sumnjam da će tako biti i u ovoj novoj epizodi koja počinje večeras. Neka taj doček bude uvertira u sjajnu sezonu u kojoj će nas podsjetiti na svoje najbolje igračke dane i pokazati još jednom da je igrač svjetske klase. A talijanski će se učiti polako...

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koja euforija, yeboteBabayaro je napisao/la:Haha kako su ludi, imaju uživo tekstualni prijenos - prate ga od Manchestera. Zovu ovo "Dzeko Day"

A nije ni Roma ako ćemo iskrenoMarsal je napisao/la:Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.
audere est facere!
Gdje jaro koji je najaljivao i kao POUZDANO da Dzeko prelazi u Espanyol

Pa nije presao u JuventusMarsal je napisao/la:Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.
Zavisi kako definišeš veličinu. Ako je veličina broj osvojenih trofeja onda Roma nije veliki klub. Ako gledaš navijače i tradiciju onda su jedan od najvećih. Bar bi navijač Spursa to trebao da znaspursman je napisao/la:A nije ni Roma ako ćemo iskrenoMarsal je napisao/la:Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.

Nisam nigdje rekao da je Tottenham velikan europskog nogometa. Nije kao ni RomaBabayaro je napisao/la:Zavisi kako definišeš veličinu. Ako je veličina broj osvojenih trofeja onda Roma nije veliki klub. Ako gledaš navijače i tradiciju onda su jedan od najvećih. Bar bi navijač Spursa to trebao da znaspursman je napisao/la:A nije ni Roma ako ćemo iskrenoMarsal je napisao/la:Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.
audere est facere!
Roma jeste jedan veliki europski klub sa ogromnom tradicijom, prelijepim gradom i bore se za sami vrh u Italiji.
Nije gigant kao određeni klubovi, ali po meni, mada se mnogi neće složiti, veći klub od Citya
Nije gigant kao određeni klubovi, ali po meni, mada se mnogi neće složiti, veći klub od Citya

Svaka castVekii je napisao/la:Gdje jaro koji je najaljivao i kao POUZDANO da Dzeko prelazi u Espanyol![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa dobro nije se Roma mozda naosvajala puno trofeja ali ipak su cetvrti najuspjesniji klub u Italiji koja je dugo vremena (decenijama) bila najjaca liga u Evropi. Svakako je veci klub od Wolfsburga ali i od Citija koji je ne tako davno lutao po drugim i trecim ligama.Babayaro je napisao/la:Zavisi kako definišeš veličinu. Ako je veličina broj osvojenih trofeja onda Roma nije veliki klub. Ako gledaš navijače i tradiciju onda su jedan od najvećih. Bar bi navijač Spursa to trebao da znaspursman je napisao/la:A nije ni Roma ako ćemo iskrenoMarsal je napisao/la:Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.
Roma nije jedan od najvecih klubova svijeta samo sa Dzekom to postaju kao Wolfsburg nekada sto je bio. Vraca se stara Roma sa Batistutom i Tottijem.spursman je napisao/la:A nije ni Roma ako ćemo iskreno
- Marsal
- Kontakt:
Ovako obično ja razvrstavam velike klubove:
Engleska: Arsenal, Utd, Liverpool, Chelsea
Španija: Valencia, Real, Barcelona, Atletico
Njemačka: Bayern, Dortmund pa i Schalke i Leverkusen
Italija: Roma, Milan, Inter, Juve
Holandija: PSV, Ajax, Feyenoord
Francuzi: Marsej, PSG, Lyon
Ovo su uvijek uvijek bili top klubovi i na njih uvijek pomisliš kad se spomene npr engleski, talijanski fudbal i slično.
Roma za mene jeste evropski velikan i jedan od 20 najvećih klubova Evrope.
Ovo su uvijek uvijek bili top klubovi i na njih uvijek pomisliš kad se spomene npr engleski, talijanski fudbal i slično.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Ovako obično ja razvrstavam velike klubove:

1946
Valja pratiti i let avionaUlteriori notizie sull’arrivo di Dzeko nella Capitale: il centravanti bosniaco prenderà il volo KL3403 Airbus A321dell’Alitalia da Amsterdam-Schiphol alle 17.10.

Irfan Redzepagic:"Edin je sretan u avionu" 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.