Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

hodža
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la hodža » 20 jan 2015, 20:01

imal' ko ovu sliku bez ovog debilnog teksta ?
FORZA MARŠAL !!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 jan 2015, 20:29

ja kolki je čovjek

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 jan 2015, 22:51

Ovim rukama bi mog'o čovjeku lobanju smrskat :D A kolike su mu šake,braćo draga :D
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 21 jan 2015, 01:14

Ma ide brat večeras 7.5+

#‎odusevijo‬

:D
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Hosa85
Kontakt:

Post Postao/la Hosa85 » 21 jan 2015, 01:35

Hajmooo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MeshaIzVaresha
Kontakt:

Post Postao/la MeshaIzVaresha » 21 jan 2015, 01:55

zgembo89 je napisao/la:Mogućnost da ćemo Nurkića ponovo gledati u državnom dresu velika je, barem prema saznanjima pomenutog lista, a to se dalo naslutiti i prema Trnovčevićevoj izjavi.

– Jusuf je prošle godine trebao igrati NBA Ljetnu ligu, a on se odlučio za igranje za mladu reprezentaciju BiH. Tada je došlo do velikog sukoba s Denver Nuggetsima, koji su mu na kraju, ipak, odobrili odlazak s obzirom na to da sam se izborio da tu stavku ubacimo u ugovor. Ove godine definitivno bi, prema ugovoru, morao nastupiti na toj ligi. Međutim, ukoliko nastavi sa igrama kakve sad pruža, klub će ga vjerovatno osloboditi, te bi mogao igrati na Eurobasketu. Da li će do toga doći, to morate vidjeti sa Nurkićem. On ima želju da igra za BiH, ali sve ovo treba riješiti sa ljudima iz krovne kuće bh. košarke, rekao je Trnovčević.
Ma za EP manje više. Najvažnije je da nastupi na Olimpijadi za koju sam siguran da ćemo se ovan put izboriti. :D

Hosa85
Kontakt:

Post Postao/la Hosa85 » 21 jan 2015, 01:56

24

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 21 jan 2015, 02:53

Eselamu alejkum.Kako ste? Ajmo brate Jusufe zabijaj preko Tim Duncana :bih:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 21 jan 2015, 03:06

Ajmo Jukaaaaaaaaa (ne ocekujem nista da se ne bi razocarao :D )

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 jan 2015, 03:06

Vozdra raja :kafa:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 21 jan 2015, 03:07

imas li mozda link za onaj vipleague...nekako sam s njima najrahatniji :)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jan 2015, 03:16

I ranije sam govorio medutim to se sad bas vidi (pogotovo u utakmicama koje momacki izgube kao ona jucerasnja) da Nuggetsi nemaju zvijezdu na timu i da ce ih to kostati nekih utakmica. Doduse imaju al ta zvijezda ima staklena koljena pa mu je bolje da komentarise tekme nego da igra. Mislim na Galinarija. Treba Nuggetsima igrac koji ce i kad ostale neide preuzeti odgovornost na sebe i barem pokusati tim ostaviti u igri. Juke sto se tice, ja se za njega ne brinem i ubjeden sam da ce uspjeti u NBA. Da li ce to biti u Denveru il negdje drugo, neznam. Ali Mislim da ce i u Denveru biti jako uspjesan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 jan 2015, 03:16

Jel do mene ili je Juka vidno smrsao ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 21 jan 2015, 03:16

Biće Jusufu teško sa ovim...... ali juka glavu gore i hajmo.....
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 21 jan 2015, 03:18

soccerfan je napisao/la:I ranije sam govorio medutim to se sad bas vidi (pogotovo u utakmicama koje momacki izgube kao ona jucerasnja) da Nuggetsi nemaju zvijezdu na timu i da ce ih to kostati nekih utakmica. Doduse imaju al ta zvijezda ima staklena koljena pa mu je bolje da komentarise tekme nego da igra. Mislim na Galinarija. Treba Nuggetsima igrac koji ce i kad ostale neide preuzeti odgovornost na sebe i barem pokusati tim ostaviti u igri. Juke sto se tice, ja se za njega ne brinem i ubjeden sam da ce uspjeti u NBA. Da li ce to biti u Denveru il negdje drugo, neznam. Ali Mislim da ce i u Denveru biti jako uspjesan.
Denveru i nije u interesu da dobija, idu u rebuilding i ganjaju sto bolju poziciju za draft..affalo i chandler ce vjerovatno ici prije all star pauze.
daleko je Galinari od zvjezde

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jan 2015, 03:22

baglama je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:I ranije sam govorio medutim to se sad bas vidi (pogotovo u utakmicama koje momacki izgube kao ona jucerasnja) da Nuggetsi nemaju zvijezdu na timu i da ce ih to kostati nekih utakmica. Doduse imaju al ta zvijezda ima staklena koljena pa mu je bolje da komentarise tekme nego da igra. Mislim na Galinarija. Treba Nuggetsima igrac koji ce i kad ostale neide preuzeti odgovornost na sebe i barem pokusati tim ostaviti u igri. Juke sto se tice, ja se za njega ne brinem i ubjeden sam da ce uspjeti u NBA. Da li ce to biti u Denveru il negdje drugo, neznam. Ali Mislim da ce i u Denveru biti jako uspjesan.
Denveru i nije u interesu da dobija, idu u rebuilding i ganjaju sto bolju poziciju za draft..affalo i chandler ce vjerovatno ici prije all star pauze.
daleko je Galinari od zvjezde
ALi kad je doveden Galinari, doveden je da bude zvijezda. Ne komentator. Ovo za rebuilding si upravu i meni je u jednu ruku drago sto su odlucoili da idu u rebuilding sad a ne da dovedu neku zvijezdu i pokusaju da navijacima zamazu oci da je sve uredu kad nije. Dobar su potez napravili sto su sad krenuli.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 21 jan 2015, 03:30

vec 5 skokova :) 4 poena
mozda padne double-double...samo da ne bude puno licnih pred drugo poluvrijeme, onda i on moze opustenije igrat

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jan 2015, 03:33

baglama je napisao/la:vec 5 skokova :) 4 poena
mozda padne double-double...samo da ne bude puno licnih pred drugo poluvrijeme, onda i on moze opustenije igrat
Nadam se da ova povreda nije ozbiljna.Kazu komentatori zali se da nema osjecaja u desnom palcu. I zato mu je i ispala ona lopta koju je Ginobli pretvorio u tricu. Valjda bude ok. ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jan 2015, 03:37

Mati moja kako ja ove Spurse ne podnosim. :puke: :puke: Ginoblija i Parkera ocima vidjet nemogu. :puke: :rol: Ajmo Nuggetsi pobjedite ih. :clap: :clap:

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 21 jan 2015, 03:39

Juka je dobro odigrao 1.cetvrtinu i samo da opet nebude opterecen licnim greskama :)
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.