Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la LBJ MVP » 03 apr 2011, 20:54

Što ti je bundes od ovih 8 navedenih klubova da osvoje titulu 3 su trenutno u prvih 5 :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2011, 22:25

Hare_BvB je napisao/la:Mile donosi opstanak Jarcevima.
Mile zvani Šiško Mančetić (ja frizure mu :lol: ) od pokojnika do pukovnika. Ili od tragičara do junaka.
Ne zna Club igrati na bod da si pita.
skyisthelimit je napisao/la: jos kad vidim u ovoj anketi za titulu naveden Wolfsbug :lol: :mrgreen:
Normalno da će biti stavljen. Haj ti u sljedećoj sezoni stavi H96 i Mainz pa ćeš vidjeti smijeha na sve strane. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 apr 2011, 23:27

skyisthelimit je napisao/la:
jos kad vidim u ovoj anketi za titulu naveden Wolfsbug :lol: :mrgreen:
I to treći. :lol:
Ja glasao za Werder :oops:
You'll never walk alone.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2011, 13:07

Ovo sam jednostavno moro napisati. Neznam jel bio lijep dan ili šta, ali na tekmi protiv hertha - panderborn došlo je 70 000 ljudi na stadion! :o
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2011, 13:50

pa hertha je gigant , njeni navijaci su joj vjerni i u drugoj ligi....i samo tako hertha , samo naprijed i sljedece godine opet prva liga :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2011, 19:56

Laut Sport 1 bekommt 1860 München von einem jordanischen Immobilienmakler sofort 13 Mio, bei einem Aufstieg weitere 20 Mio und es soll ein neues Stadion gebaut werden.

prema onom kaj je objavio Sport 1, više niti BUNDESLIGA nije imuna na "investitore". Navodno će neki ARAPA odmah dati 13 miljona eura 1869 Minhenu i tako ih spasiti od bankrota. Kada uđu u prvu ligu dobit će 20 miljona eura i gradit će se novi stadion :?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 23:28

anton 1983 je napisao/la:Laut Sport 1 bekommt 1860 München von einem jordanischen Immobilienmakler sofort 13 Mio, bei einem Aufstieg weitere 20 Mio und es soll ein neues Stadion gebaut werden.

prema onom kaj je objavio Sport 1, više niti BUNDESLIGA nije imuna na "investitore". Navodno će neki ARAPA odmah dati 13 miljona eura 1869 Minhenu i tako ih spasiti od bankrota. Kada uđu u prvu ligu dobit će 20 miljona eura i gradit će se novi stadion :?
Poslednja nada za spas nogometa se ugasila. :cry: :cry: :cry:

:mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 apr 2011, 00:51

anton 1983 je napisao/la:Laut Sport 1 bekommt 1860 München von einem jordanischen Immobilienmakler sofort 13 Mio, bei einem Aufstieg weitere 20 Mio und es soll ein neues Stadion gebaut werden.

Budi siguran da ce Bundesliga i dalje biti imuna na investitore. Prije dvije godine kada je obecavao kule i gradove samo da bi dobio mjesto sportskog direktora Miroslav Stevic je obecao da ce odredjeni investitori uloziti oko 50 miliona eura u 1860 Muenchen, i sve je bilo divno i krasno, ali kada su DFL-u prijavili slucaj ovi su ih mrtvo hladno odhebali. Tako ce i sada biti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 05 apr 2011, 08:17

amerosm je napisao/la:
Budi siguran da ce Bundesliga i dalje biti imuna na investitore. Prije dvije godine kada je obecavao kule i gradove samo da bi dobio mjesto sportskog direktora Miroslav Stevic je obecao da ce odredjeni investitori uloziti oko 50 miliona eura u 1860 Muenchen, i sve je bilo divno i krasno, ali kada su DFL-u prijavili slucaj ovi su ih mrtvo hladno odhebali. Tako ce i sada biti.
kao što si i sam rekao, bilo je to prije dvije godine. kak će biti sada neznam...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 apr 2011, 22:54

Da i zvanicno zatvorim svaku diskusiju izmedju Serie A i Bundeslige...mislim da nema vise potrebe :mrgreen: :lol: :lol:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 05 apr 2011, 23:03

adnan24 je napisao/la:Da i zvanicno zatvorim svaku diskusiju izmedju Serie A i Bundeslige...mislim da nema vise potrebe :mrgreen: :lol: :lol:
Ma to smo davno sazvakali, samo su neki neupuceni mislili drugacije. :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 00:00

Potvrda suverene dominacije bundeslige nad oroonulim talijancicima koje uskoro i francuzi prestizu.
Dio Arsenala

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 06 apr 2011, 00:23

-Paja je napisao/la:Potvrda suverene dominacije bundeslige nad oroonulim talijancicima koje uskoro i francuzi prestizu.
Ja sam davno rekao da je Bundesliga bolja i kvalitetnija liga od Serie A. 10. klub Bundeslige daje Interu, najboljem talijanskom klubu zadnjih nekoliko godina, 5 golova u gostima. Ja se ne sjećam kad je Schalke u Bundesligi zabio 5 komada u gostima. U zadnjih 5 gostujućih utakmica u Bundesligi (druga polusezona) zabili su samo 2 gola! Ove sezone su u gostima u 14 utakmica dali samo 11 golova, dok su večeras za 90+ minuta dali 5 golova. Protiv Bayerna su trebali primiti najmanje 3 komada u Milanu i 4-5 u Minhenu. Provukli su se i večeras im se sve vratilo.
2:5! Tu se svaka rasprava sa simpatizerima Serie A završava. Dominacija! :mrgreen:
Zadnja izmjena: suicidesquad, dana/u 06 apr 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 apr 2011, 00:56

Ova vecerasnja pobjeda Schalke-a meni licno mnogo znaci, jer je Bundesliga konacno dokazala da se nalazi ispred Serie A i da ta prednost i dalje raste. No dok se oni dalje budu pravdali da neigraju ta "smijesna" takmicenja kao EL i da je nepravedno sto je bodovanje u EL i LP isto, i da se u LP dokazuje pravi kvalitet, mi cemo slaviti veliku pobjedu Schalke-a. Posebno mi je drago sto smo u Evropskim nastupima - pored velikog rivalstva u Bundesligi - pokazali veliko zajednistvo na Evropskoj sceni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 apr 2011, 01:06

velika pobjeda schalkea....inace taman da je bilo i drugacije i da je inter bio uspjesniji opet dileme ne bi bilo bundesliga je jaca od serie A..mislim inter je sretno prosao bayerna i danas im se to vratilo...u cemu je zapravo bila razlika, bayern u osmini finala nije koristio brojne šanse, iskoristio je samo neke i bilo je dugo vremena u munchenu samo 2-1, a schalke je koristio skoro svaku šansu i bio mnogo efikasniji....schalke je samo razotkrio sve slabosti intera....a schalke je svakako odigrao fantasticnu utakmicu i sto je najvaznije odigrao je jako pametno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 06 apr 2011, 09:02

ljudi jel ko vidio amell-a ??? :D :D :D
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 apr 2011, 09:38

pasha_the_one je napisao/la:ljudi jel ko vidio amell-a ??? :D :D :D
Amel place :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 apr 2011, 12:36

suicidesquad je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Potvrda suverene dominacije bundeslige nad oroonulim talijancicima koje uskoro i francuzi prestizu.
Ja sam davno rekao da je Bundesliga bolja i kvalitetnija liga od Serie A. 10. klub Bundeslige daje Interu, najboljem talijanskom klubu zadnjih nekoliko godina, 5 golova u gostima. Ja se ne sjećam kad je Schalke u Bundesligi zabio 5 komada u gostima. U zadnjih 5 gostujućih utakmica u Bundesligi (druga polusezona) zabili su samo 2 gola! Ove sezone su u gostima u 14 utakmica dali samo 11 golova, dok su večeras za 90+ minuta dali 5 golova. Protiv Bayerna su trebali primiti najmanje 3 komada u Milanu i 4-5 u Minhenu. Provukli su se i večeras im se sve vratilo.
2:5! Tu se svaka rasprava sa simpatizerima Serie A završava. Dominacija! :mrgreen:
O tome koja je liga bolja,Bundes ili Seria A da se raspravljati ali Ovo što 10 klub pobjeđuje najbolji talijanski ti je glupa usporedba totalno...onda se isto može tako i reći da je portugalska bolja od njemačke lige.jer je benfica izbacila leverkusena....ili da je ukrajinska jača od engleske,jer je City ispao od Dynama...manite se tih usporedbi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 12:59

Dabar je napisao/la:
suicidesquad je napisao/la:
O tome koja je liga bolja,Bundes ili Seria A da se raspravljati ali Ovo što 10 klub pobjeđuje najbolji talijanski ti je glupa usporedba totalno...onda se isto može tako i reći da je portugalska bolja od njemačke lige.jer je benfica izbacila leverkusena....ili da je ukrajinska jača od engleske,jer je City ispao od Dynama...manite se tih usporedbi
to ti je ono Schalke dao interu 5, inter Bayernu 3, eh onda ce Schalke Bayernu da da 8 u Munchenu :mrgreen: ovo ja tebi, ti meni i tako dalje
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 apr 2011, 13:16

e moj Paja :lol: malo sam zaronio u tvoje postove i vezi Bundeslige nasao ovo, ovo je napisano nakon finala Inter - Bayern

-Paja je napisao/la:Zar ste ocekivali da ekipa sa toliko poraza treba da osvoji trofej? Pravi je uspjeh kako su se nasli u finalu, a i ko bi gledao jos nizerazrednih njemackih klubova u Ligi Prvaka.

Pajoo odluci se, ko je bolji :roll:
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.