Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dado
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Dado » 26 avg 2011, 21:13

yup je napisao/la:Mislim da Vedad ostaje u Hoffenheimu.
Vala ne bi se za.ebo kad bi ostao. Blackburn je taraba zesca koja se svake sezone redovno bori za opstanak. Hoffenheim barem ima neke sanse da izadje u Evropu u turbulentnoj ligi kakva je Njemacka. Ili neka saceka, ozdravi, popravi forum pa na zimu u kakav solidniji klub.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 21:15

Na Vedadu je da odluci hoce li ici ili ne od njega samog zavisi,a ove gluposti sto pisu na SS.ba kao on je povrijedjen,visesedmicna pauza bla bla kakve gluposti pisu to nije normalno,El Hamoudi se spominje samo u kontekstu ako Ibisevic neodluci da potpise za Blackburn!

samo preveli sa text iz novina :? :roll:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 avg 2011, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 26 avg 2011, 21:16

Ponos Torina je napisao/la:Na Vedadu je da odluci hoce li ici ili ne od njega samog zavisi,a ove gluposti sto pisu na SS.ba kao on je povrijedjen,visemjesecna pauza bla bla kakve gluposti pisu to nije normalno,El Hamoudi se spominje samo u kontekstu ako Ibisevic neodluci da potpise za Blackburn!
Da. Stvarno ne znam otkud sad to da oni odlucuju. On mora sam odlucit. Ali ipak mi se cini da se njemu bas i ne ide.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 avg 2011, 21:16

Ako ostane u Hoffenheimu bit ce 1. napadac pod Stanislawskim. U Blackburnu ce isto biti 1. izbor.
Nece mu biti ovako ili onako lose.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 21:19

Vedad ja mislim ima da odluci do veceras ili do ujutro .... Moje misljenje je da se on okusa malo u Engleskoj zna jezik,fizicki je jak dobar je igrac mogao bi se mozda preporoditi u PL i u novom klubu...Puno je zaglavio u Njemackoj..

danas kad sam otisao na njegovu stranicu nigdje nista pa ono niko neodrzava niti sta pise... :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 26 avg 2011, 21:29

Ibišević novi napadač Blekburna

Vedad Ibišević će postati igrač Blekburna ukoliko prođe medicinske testove. Transfer iznosi šest miliona funti.

Vedad Ibišević će preći iz Hofenhajma u Blekburn za šest miliona funti, ukoliko prođe medicinske testove, uprkos povredi butnog mišića.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine sve je dogovorio u vezi sa novim ugovorom i na putu je za Englesku.
Ukoliko Vedad ne prođe medicinske preglede, menadžer Blekburna Stiv Kin će se okrenuti Marokancu El Hamdauiju.
"Jedan ili drugi, nebitno je. Potreban mi je neko ko će postizati golove", izjavio je Stiv Kin.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 avg 2011, 23:56

Odakle ti to druze???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 avg 2011, 00:26

Blekburni nije ni svjestan koliko ce g.o.v.n.o pojesti dovodjenjem ovog fudbalskog "znalca"...za njega je cak i Eldin Adilovic izmislio fudbal :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2011, 00:56

Mozda ga i ne dovedu, onda ce i dalje sa svojim znanjem zabijati Bayernu i Dortmundu.
A ti? Hoces se i dalje kladiti dok ne dobijes milione? :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 avg 2011, 01:05

Principatus je napisao/la:Mozda ga i ne dovedu, onda ce i dalje sa svojim znanjem zabijati Bayernu i Dortmundu.
nikada on nece zabiti na znanje,jedino moze na srecu...a ja sam milione vec dobio tako da sam prestao sa kladjenjem :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2011, 01:08

Nego da ti nisi slucajno onaj forumas sto voli vise slagati nego kruha jesti? :D
Onaj sto je za BVB potpisao?

Evo preporuci prijateljima i familiji: " onclick="window.open(this.href);return false;

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 avg 2011, 01:11

bimbrlica je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mozda ga i ne dovedu, onda ce i dalje sa svojim znanjem zabijati Bayernu i Dortmundu.
nikada on nece zabiti na znanje,jedino moze na srecu...a ja sam milione vec dobio tako da sam prestao sa kladjenjem :D
Izvinjavam se Donald Trump, nisam Vas prepoznao ! Valjda je zbog "avatara" ili cega vec ...

Pa kako te nije stid pljuvati naseg najborbenijeg igraca??? Samo to da te pitam, ne moras simpatisati Vedu poput nas ali barem imaj postovanja prema njegovom trudu !
Fuj , ko sve ima pristup internetu ... :roll: :roll: :roll:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 avg 2011, 01:14

Dushi_Rob je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:
Izvinjavam se Donald Trump, nisam Vas prepoznao ! Valjda je zbog "avatara" ili cega vec ...

Pa kako te nije stid pljuvati naseg najborbenijeg igraca??? Samo to da te pitam, ne moras simpatisati Vedu poput nas ali barem imaj postovanja prema njegovom trudu !
Fuj , ko sve ima pristup internetu ... :roll: :roll: :roll:
nemam ja nikakav avatar,tako da me nisi ni mogao prepoznati sa avatara...

a sto se Vede tice hebo ti njegov trud kad smo mi s igracem manje kad je on na terenu...navedi mi barem jednu utakmicu na kojoj je on nesto korisno radio...osim sto je trcao prema golmanu kad ovaj ima loptu i slicno...pa za njega je Muslimovic izmislio fudbal...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2011, 01:17

bimbrlica je napisao/la:navedi mi barem jednu utakmicu na kojoj je on nesto korisno radio
Utakmice: Albanija, Rumunija
Korist: Golovi
U prevodu i nacrtano: Poeni

Diskusija zavrsena jer besmislena. :D

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 avg 2011, 01:18

U Repki : Gana, Estonija, Albanija, Rumunija, Grcka , Slovenija ...

TSG 1899: B.Dortmund, Cijela polusezona Bundeske 2008/2009 , Bayern M. , hat trick prosle sezone ne sjecam se protiv koga, kup utakmica protiv Koblenza i tako dalje i tako dalje ....

To je ono sto mi je palo na pamet u ovo gluho doba, ako zelis sacekat do sutra navecer pa da ti video zapisima argumentujem sve ovo navedeno ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 avg 2011, 01:19

ne mogu vjerovat da ste se svi odma napalili i iznosite argumente ovom ----- ...pa mi znamo da je vedo igracina i sad ja licno tek vidim koliko nedostaje u repki dok je povrijedjen...manite se ovih sto samo provociraju....hocete li se ikad opametit
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2011, 01:23

Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da ste se svi odma napalili i iznosite argumente ovom ----- ...pa mi znamo da je vedo igracina i sad ja licno tek vidim koliko nedostaje u repki dok je povrijedjen...manite se ovih sto samo provociraju....hocete li se ikad opametit
Ne iznosim argumente nego se malo salimo. Drugacije izgleda kada se sa ozbiljnim ljudima diskutuje.
Ma to je stari "poznanik" ovdje. Strasan analiticar. ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 avg 2011, 01:26

Principatus je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ne mogu vjerovat da ste se svi odma napalili i iznosite argumente ovom ----- ...pa mi znamo da je vedo igracina i sad ja licno tek vidim koliko nedostaje u repki dok je povrijedjen...manite se ovih sto samo provociraju....hocete li se ikad opametit
Ne iznosim argumente nego se malo salimo. Drugacije izgleda kada se sa ozbiljnim ljudima diskutuje.
Ma to je stari "poznanik" ovdje. Strasan analiticar. ;)
haj sad ozbiljno...ti zivis u dojčlandu..ima li kakih informacija svjezih o transferu :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 avg 2011, 01:27

da vam ne odgovaram posebno lakse mi je ovako

jadna je ova reprezentacija ako je Ibisevic dobar igrac...

90% njegovih golova je ili na srecu ili s linije rijetko kad sam sebi nesto stvori da postigne go...najvaznije je bespotrebno ganjati golmana da bi raja vidjela da se "trudi"...

onu jednu polusezonu je odigrao fenomenalno ali poslije toga se vidjelo da je to bio samo bljesak i da to nikada vise nece ponoviti...

navodite mi prijateljske utakmice reprezentacije kao nesto relevantno :?

navodite mi utakmicu protiv estonije koju smo dobili 7-0 u kojoj su dali go svi osim Hasagica kao relevantnu :?

uozbiljite se...
gdje je bio protiv kvalitetnijih reprezentacije??
gdje je bio protiv spanije,francuske,portugala?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2011, 01:31

Papastathopoulos je napisao/la: haj sad ozbiljno...ti zivis u dojčlandu..ima li kakih informacija svjezih o transferu :D
Upravo manjak informacija. :D Izgleda jedino Vedo i ovi iz Blackburna znaju sta ce biti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Edincapitano, General505, Proximic i 22 gosta.