Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 05 maj 2011, 04:21

Brine me ovo. Hocel vise ko rec Rosu da manje te trice suta. :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 04:22

sta ovaj Korver radi?...pa ovo mu je peti glupi pokusaj da suta...stvarno neznam sta da kazem kako glupoo uzima loptu da suta stvarno ne ide mi u glavu ovo nikako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 maj 2011, 04:25

BIHfan je napisao/la:Brine me ovo. Hocel vise ko rec Rosu da manje te trice suta. :(

A i ja se pitam. Ne znam iz kojeg razloga to radi. Trica mu je solidnija nego raniji sezona, ali ima tu jos mnogo mjesta za napredak. ALI sve da ih suta kao Allen, ne bi ih smijeo toliko uzimati, zaista previse.
Pa mnogo ljepse i bolje mu izgleda sut sa 4-5 metara, puno je ucinkovitiji tada.
Eto izgleda cemo ipak pobjediti na jedvite jade bez obzira na krajniji rezultati.
Kako se samo nasekiram kada ih gledam u zadnje vrijeme. Nismo ni blizu tima iz regularne sezone.
Boozeru je.bi se ! Laku noc svima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 maj 2011, 04:26

Ovo ce otici u sedam utakmica bojim se. Fali nam jos jedan ubojiti suter, jer smo pravo limitirani u napadu sa ovakvim Boozerom. Daoce probat Butlera hebemu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 04:26

Moras pobjediti kada imas odbranu i 56 skokova, naspram 37 Atlante :)...ebiga to je ono gdje mi dobijamo utkamice ...ofanzivno niko nista izuzev Rosa i Noaha... ebote Noah nam je bio tito u ovom mecu svaka mu cast
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 04:31

ma neka suta Rose sta fali, jer vidite vi da niko drugi ne moze nista pogoditi i mora covjek ebovas cccccccc.Boozer nista ne moze da pogodi.

Rose 25p. 10 ast. 6 skokova 2 blokade
Noah 19p 14 skokova

Moze se reci da je i Deng imao tih 14p i 12 skokova ne tako lose, ali ostali su bili katastrofa :(

Sto Rose uzima sut?...pa vidjeli ste Korvera u zadnje dvije evo ga veceras 1 FG od 9 i to kakve je on suteve uzimao , stvarno presmjesno...ne treba Rosu prigovorati sto ih uzima, jer pored ovih i mora, kad niko drugi ne moze i nece
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 04:46

jbt kakva odbrana ;)
Atlanta sut 33% :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 04:59

Kobe Bryant je napisao/la:jbt kakva odbrana ;)
Atlanta sut 33% :roll:
ma lagana pobjeda stvanro nismo ni igrali kosarku koju znamo, a dobili smo suvise lagano ovo...ne znam sta da kazem, ali ni jednog trenutka nije pobjed dosla u pitanje, ali jest nervoza meni i navijacima sigurno zbog Boozera,Korvera i ostalih...ovo bi neko sa boljim offensom dobio 40 razlike veceras.

Ovako smo ih zaustaivli u regularnoj sezoni, ali smo i ofanzivno bili solidni, pa smo ih dobili preko 40 razlike ...sa malo boljim offensom, prije svega Boozera, ovo se trebalo zavrsiti vec u prvom poluvremenu.

58-39 skok to je ono sto nam je nedostajalo u prvoj tekmi....sad mislim da idemo u Atlantu uzeti ovu jednu utakmicu i onda da ovo zavrsimo ako bog da
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2011, 05:03

Odbrana na nivou napokon u POu. Ofanzivno smo i dalje se patili u dosta trenutaka. Rose solidan, ali previse ishitrenih suteva, i losih posjeda, u kojima je lako gubio lopte. Odlicna partija Cupe. On je onaj stari. Dobro je da nam barem nesto ide u korist.

Nadam se ovakvoj odbrani i u petak, ali se isto tako nadam i boljem napadu.

@Salt, brate hvala za snimljnu i postavljenu MVP ceremoniju! Sto ti je TV nakrenut na videou? :D

pozzzz Bulls narode
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 maj 2011, 05:14

Konacno odbrana,konacno skok,jos cekamo pravog Rose-a.Noah je monstrum,ekipa moze jos bolje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 05:17

kad_kako je napisao/la:Odbrana na nivou napokon u POu. Ofanzivno smo i dalje se patili u dosta trenutaka. Rose solidan, ali previse ishitrenih suteva, i losih posjeda, u kojima je lako gubio lopte. Odlicna partija Cupe. On je onaj stari. Dobro je da nam barem nesto ide u korist.

@Salt, brate hvala za snimljnu i postavljenu MVP ceremoniju! Sto ti je TV nakrenut na videou? :D

pozzzz Bulls narode
pa ja prema sa tv sam i snimio ebaji ga, samo okreno sam telefon naopako ahahah, samo kvalitetna je ova slika, jer ebiga 8.0 mega pixels.

ne znam sta si mislio kako sam ovo snimio?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2011, 05:21

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Odbrana na nivou napokon u POu. Ofanzivno smo i dalje se patili u dosta trenutaka. Rose solidan, ali previse ishitrenih suteva, i losih posjeda, u kojima je lako gubio lopte. Odlicna partija Cupe. On je onaj stari. Dobro je da nam barem nesto ide u korist.

pozzzz Bulls narode
pa ja prema sa tv sam i snimio ebaji ga, samo okreno sam telefon naopako ahahah, samo kvalitetna je ova slika, jer ebiga 8.0 mega pixels.

ne znam sta si mislio kako sam ovo snimio?
ma zezam se ba. dobar kvalitet.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 05:29

neznam kako sam okreno tel naopako u pm :(...........ma slijedeci put cemo snimit bolje :)...oticu ja pred United Centar prije slijedece utakmice kada bude kuci ovdje igrana, pa cu malo dole da snimim atmosveru brate :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2011, 05:33

SaltCityAttack je napisao/la:neznam kako sam okreno tel naopako u pm :(...........ma slijedeci put cemo snimit bolje :)...oticu ja pred United Centar prije slijedece utakmice kada bude kuci ovdje igrana, pa cu malo dole da snimim atmosveru brate :)
Ja tako uvijek radim kad BH repka igra u Zenici. :D odem upijem/islikam atmosferu, i onda taman kuci uzivat u tekmi na TV :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 05:38

kad_kako je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:neznam kako sam okreno tel naopako u pm :(...........ma slijedeci put cemo snimit bolje :)...oticu ja pred United Centar prije slijedece utakmice kada bude kuci ovdje igrana, pa cu malo dole da snimim atmosveru brate :)
Ja tako uvijek radim kad BH repka igra u Zenici. :D odem upijem/islikam atmosferu, i onda taman kuci uzivat u tekmi na TV :)

ma jarane ebeno je ovdje, ja dok odem do United Centra dole pola sata prije tekme nema skoro haman pa niko, jer vi traze parkinge pa je ebeno...znaci 15-20 do pocetka teke moram biti dole,a da dodjem kuci po onoj guzvi uuuuuuuuu ebeno, pa pitam se samo bili stigao do kraja prvog poluvremena :)...ali oticu da vidim, ali kuci cu se vratiti 30m prije pocetka tekme, pa sto uhvatim uhvatim brate :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 05 maj 2011, 09:11

To je ta odbrana to se trazi, e sad aBd uzet obje tamo da se to sto prije rijesi...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 maj 2011, 09:35

bravo mr. mvp!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 maj 2011, 19:48

Sutra je u 1 navece utakmica i potrudicu se da je gledam,ovo nisam stizao nikako nesto u poslu a i neki bi se samo svadjali.Vidim sad su presli s provokacijama na temu Lakersa,koji su sebi iskomplikovali zivot.Mogu proc ali ce bit pretesko ono sto Dallas ima a oni ne je veca zelja za prstenom i spremnost da poginu za rezultat dok LAL nemaju toliki motiv,mozda jedino Kobe ali to je premalo.Njihov problem cijelu sezonu je nekonstantnost i cesto pristup lako cemo.Bullsi sutra trebaju dobit i vratit stvari na pocetak tj vratit prednost domaceg terena.Zelim pohvalit Memphis i volio bi da odu dalje.Ocekujem i da Boston malo pokaze znakove zivota.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2011, 20:17

Jesu sinoc izljepili Boozera, za nepovjerovati. Cini mi se da su mu pukli 5 banana. Imamo bas dobrog "PF"a. Samo neznam kako on spada pod ono "power", jer ja veceg mlakonje na toj poziciji nevidjoh. :lol:

Od sad ga zovem "Booz the Banana Man".

Svaku tekmu je sve gori. Igra lose ko da je nogu slomio, a ne povreda prstica.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2011, 20:23

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.