NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 26 sep 2022, 12:54

Lagano se vec poceti spremati protiv Natrona.Ekipa koja igra kao vremenska prognoza, izgube od Famosa 7:0 iducu puknu Kolinu 4:1 ekipu koja se bori za prvo mjesto.
Sad da li će i protiv nas otvorenije igrati sve zavisi malo kako nas i respektuju.Naravno svaka se ekipa nabrije kada igra sa nama dobiju dodatnog morala i onda bolje odigraju što je loše po nas.Kao što i nama kada dođe neko kao FK Velež onda naši lete po terenu, šalju po ćevape igrače Veleža i zato mislim da ćemo bolje odigrati kup protiv Goska nego ijednu utakmicu u ligi, plus tu smo rastereceni guramo kup, sto bi rekli nek ide kako ide pa dokle stignemo i zato ce pasti Gosk.
Vjerovatno je i Duvnjak malo eksperimentisao povukao Mahira i Vardu jer Zuna i Salkic tek sredinom 2 poluvremena mogu uci i odigrati.Kod Mahira se ne vidi agresivna igra ali lagano protura lopte bolje od Varde 100 puta i to je to.Što se tiče njegovog držanja lopte o tome ne treba ni pričati 3 igraca mu loptu ne mogu uzeti,samo bi volio da on vise ulazi da proba zabiti gol i malo sa distance da šuta, vjerovatno malo i kondicija nije na njegovoj strani.A što se tice Varde katastrofa u odbrani nikako se ne snalazi, nijansu je bolji na sredini ali svakako ni tu nije na nivou, iz utakmice u utakmicu katastrofa.Ne znam šta se dešava sa Karalićem, mnogo griješi da li je to sto malo šanse sada dobiva ne znam,ali glavnom nikako nije na nivou.

zicer
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zicer » 26 sep 2022, 13:48

Žalosno je na šta se Zenica srozala, i kakvi likovi kroje politiku grada. Kolika količina neopravdanog samopouzdanja ti treba da imaš takve javne nastupe, pljuješ po drugima, smatraš se nedodirljivim i najpametnijim. Ostalo je nešto malo omladine, ubrane gradske raje koja je nažalost potpuno inertna i pala je pod uticaj neobrazovanih i nekulturnih. Ostalo je i nešto starije gradske gospode, koje je svake godine sve manje.

Trebat će nam kolektivni restart, ili grad kakvog poznajemo i sjećamo se, neće postojati za ne više od 5 godina.

Izvinjavam se za off topic. Samo Čelik!

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 26 sep 2022, 14:36

zicer je napisao/la:
26 sep 2022, 13:48
Žalosno je na šta se Zenica srozala, i kakvi likovi kroje politiku grada. Kolika količina neopravdanog samopouzdanja ti treba da imaš takve javne nastupe, pljuješ po drugima, smatraš se nedodirljivim i najpametnijim. Ostalo je nešto malo omladine, ubrane gradske raje koja je nažalost potpuno inertna i pala je pod uticaj neobrazovanih i nekulturnih. Ostalo je i nešto starije gradske gospode, koje je svake godine sve manje.

Trebat će nam kolektivni restart, ili grad kakvog poznajemo i sjećamo se, neće postojati za ne više od 5 godina.

Sta ces dovoljno ti je da vidis ko je gradonacelnik i kakav vokabular ima i koliko je elokventan tako da me ne cudi da oko sebe okuplja ljude slicnih manira i jezickih sposobnosti.Mi kao grad se tesko mozemo izcupati iz ralja seljakluka i krkanluka dok god gradska raja ne iznjedri nekoga spremnog da kroz blato i kaljugu ide i povuce nas sve naprijed.Da se Tarik i momci kao on kandiduju vidio bi koliko ustvari raje u Zenici je kultura i obrazovana i onda bi se tek razocarao sa kime sve dijelis grad.Ljudi sa sela se prodaju za put i za kilu kafe i fudo to zna i udara tamo gdje ce dobiti sigurne glasove
Celik Zenica

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 26 sep 2022, 14:57

Ironside je napisao/la:
26 sep 2022, 14:36
zicer je napisao/la:
26 sep 2022, 13:48

Sta ces dovoljno ti je da vidis ko je gradonacelnik i kakav vokabular ima i koliko je elokventan tako da me ne cudi da oko sebe okuplja ljude slicnih manira i jezickih sposobnosti.Mi kao grad se tesko mozemo izcupati iz ralja seljakluka i krkanluka dok god gradska raja ne iznjedri nekoga spremnog da kroz blato i kaljugu ide i povuce nas sve naprijed.Da se Tarik i momci kao on kandiduju vidio bi koliko ustvari raje u Zenici je kultura i obrazovana i onda bi se tek razocarao sa kime sve dijelis grad.Ljudi sa sela se prodaju za put i za kilu kafe i fudo to zna i udara tamo gdje ce dobiti sigurne glasove
Morate ljudi razumjeti da je dosta gradske raje napustilo drzavu ili preselilo u Sarajevo, ta praznina se popunila stokom sa okolnih brda i ta stoka koja je sad vecina kroji sudbinu grada. Fudo djubretar zna sta radi, organizuje turnire po selima, podijeli sokove, napravi malo puta i to je to, svi u jedan glas "Ne damo Fudu", to je krvna slika ovog grada. Nije obecavajuce, valjda se pojavi neko dovoljno dobar da se skupi neka kriticna masa oko njega i da se okrenu stvari, trenutno kola jure nizbrdo.

Sto se tice ove utakmice Bosna - Kolina, remi bi bio najbolja opcija, nek svi gube bodove, mi uzmemo Natron i prvi smo zbog gol razlike.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 sep 2022, 15:02

Da se razumijemo ovaj gore nije "stoka sa okolnih brda". To pokazuje da je mjesto rodjenja samo splet sretnih ili nesretnih okolnosti, dok je odgoj kljucna stvar.
Celik!3,2,2.

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 26 sep 2022, 15:18

Upravo tako. Imamo i tu nesreću da nam je više nego u drugim sredinama, socijalizam kroz generacije ubio svaki oblik samoinicijative i poduzetništva, pa se samo kao dio većih kolektiva (Željezara, Rudnik, itd...) većina naših radnika osjećala i još uvijek osjeća korisnim. To je sve dovelo do toga da obrazovani ljudi nemaju puno mogućnosti, jer se sve vrti oko željezare ili firme koja će raditi neki posao u željezari. Mladi stručnjaci napuštaju grad u potrazi za boljom perspektivom i tu nema povratka.
Sve se ovo kroz godine preslikavalo i na Čelik i kulminiralo je prije 3-4 godine. Potencijal postojeće kritične mase se odražava i na broj članova u klubu, ljudi na utakmicama, posjete na koncertima, u pozorištu, muzeju, itd... iskreno se nadam da će se nešto promijeniti 2024, jer je to posljednji voz za Zenicu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 sep 2022, 15:28

Postoje dva datuma u historiji Zenice koji su bili kobni za grad. Ta dva datuma sam stavio prije 5 godina u potpis ispod ovog profila. I nakon 6 godina se ispostavilo tačnim da je taj dan 02.10. kada je Fudo došao na vlast u Zenicu gori nego početak rata.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 26 sep 2022, 15:45

avenija je napisao/la:
26 sep 2022, 15:28
Postoje dva datuma u historiji Zenice koji su bili kobni za grad. Ta dva datuma sam stavio prije 5 godina u potpis ispod ovog profila. I nakon 6 godina se ispostavilo tačnim da je taj dan 02.10. kada je Fudo došao na vlast u Zenicu gori nego početak rata.
Djubretar je Eugen Savojski modernog doba, gdje on stane tu trava vise nece rasti. Spalio je kulturu, sport i bilo kakvu nadu za pravdu i sansu da ovaj grad ispliva na povrsinu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 sep 2022, 16:25

Pa pobogu gradski displej vise ne radi nikako. Svi smo odrasli uz taj displej buljeci u njega da vidimo koliko je sati, kakva je temp... neki dan ih pitam na stranici grada zenice jeste to batalili gradski displej skroz... dobijem odgovor displej vise nije u nasoj nadleznosti. Kao i sa cukama, ni to vise nije njihova nadleznost. Samo prebacuju odgovornosti, tako da kad nesto bude nije do njih.

Zalosno.
Postovanje treba zaraditi.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 sep 2022, 16:32

Kad serete o politici da i ja kazem koju, kakav god je fudo, milijardu puta je gora sda , sjeme im se zatrlo. Oni su Celik i doveli na ove grane. Sto se tice fude dziber zivi, cim nece da isplati pare od zakupnina i ovo sto handri zenicatrans. A ovo oko hebavanja sda nek ih hebe.
Ja sam glasao na njega, ali cim nije platio za zakupnine a potpisao je, meni je pao u ocima. Gad pa gad. Ali gora je sda , u to sumnje nema, ni najmanje.

Sad malo o sportu. Liga je puno jaca, timovi su kvalitetniji. Ja mislim da neki tim u buducnosti koji ce ici nekada (kad ce to biti Bog zna)ici na PL B i H, mora da bude mjesavina iskusnih i mladih igraca, Za uigravanja ce trebati vremena, a nama ce trebati strpljenja. Govorim o vremenu kad to bude aktuelno. Pa eto u Bosni igra Vila, u Kolini Bajraktarevic, u Unisu Jamak, u Famosu Svraka.

Sad aktielno stanje. Trening trening i samo trening. A mi podrska, podrska i samo podrska. Kriticar, u koje nekad i ja spadam, sve ok, samo malo realnosti. Treba nekada i kritikovati. Meni su gori kojima je uvijek sve u redu. A nekad nije u redu. Svakako da smo glavni kandidat za prvo mjesto druge lige centar, ali ako i ne ostavrimo taj cilj nema veze, bitno je da se momci trude maksimalno. A ne zaboravite da do federalne lige ima i majstorica.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 26 sep 2022, 17:05

kad_kako je napisao/la:
26 sep 2022, 16:25
Pa pobogu gradski displej vise ne radi nikako. Svi smo odrasli uz taj displej buljeci u njega da vidimo koliko je sati, kakva je temp... neki dan ih pitam na stranici grada zenice jeste to batalili gradski displej skroz... dobijem odgovor displej vise nije u nasoj nadleznosti. Kao i sa cukama, ni to vise nije njihova nadleznost. Samo prebacuju odgovornosti, tako da kad nesto bude nije do njih.

Zalosno.
Za fudu su samo putevi odraz uspjeha on kada put uradi misli da je zenica new york unistio je sve sto vrijedi sve cime se jedan grad dici i ponosi ali eto neka je bistrica dobila rasvjetu zato sto fudin polutron vernes sjedi u klupama a Celik ne dobije nista zato sto nema ko da sjedi tamo a da mu je Celik drag ili da se osjeca dijelom Celika.Izadjite na izbore glasajte protiv njega nisam za sda mrzim ih iz dna duse ali ovakav krkanluk nikada nismo imali u zenici ako moram birati izmedju dva zla birao bih prije njih nego ove hostoplere
Celik Zenica

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 26 sep 2022, 17:11

Ma i ja serem kad me naljute sta cu.
Al nece mi valjda zamjeriti.
Dobar go Ali ja ali ja mu jos ne mogu penale oprostiti jbg.
Volio bi da iz akcije daju golove . Nekako fali asistent u timu tj vise njih. Ma nemam pojma kilavo nekako. Nema asistencija,nema golgetera ,slabi su i u odbrani.
Slome se trceci i kad treba asist oni useru .
Plusevi su sto trce,sto su mladi i omaju mogucnost za napredak ali ne da ih covjekceka citavu sezonu ,dvije. Ma samo nek igraju dobro je. Nije lako dati go i asistirati ali malo lukavstva et malo osjecaja al sto kazu reale malo .
Ja bi volio da se ulazi u trenere i veca baza mladih igraca da prode kroz selekcije al otom potom.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 sep 2022, 17:48

Fudo je **** to stoji ali i kao **** vraca dugove reprogram koje su kopilad SDA napravila zajedno sa njim dok je bio u njihovoj stranci i skoro ugasili klub i sad neko poziva da su manje zlo i da se glasa za njih pa ja im ne bi dao glas kad bi znao da ce odma prvi dan uplatit 10m neka se napuse k.urca i oni i onaj ko je ikad njihovo ime zaokruzio

denisov

Post Postao/la denisov » 26 sep 2022, 17:50

Crni gavran je napisao/la:
26 sep 2022, 16:32
Kad serete o politici da i ja kazem koju, kakav god je fudo, milijardu puta je gora sda , sjeme im se zatrlo. Oni su Celik i doveli na ove grane. Sto se tice fude dziber zivi, cim nece da isplati pare od zakupnina i ovo sto handri zenicatrans. A ovo oko hebavanja sda nek ih hebe.
Ja sam glasao na njega, ali cim nije platio za zakupnine a potpisao je, meni je pao u ocima. Gad pa gad. Ali gora je sda , u to sumnje nema, ni najmanje.

Sad malo o sportu. Liga je puno jaca, timovi su kvalitetniji. Ja mislim da neki tim u buducnosti koji ce ici nekada (kad ce to biti Bog zna)ici na PL B i H, mora da bude mjesavina iskusnih i mladih igraca, Za uigravanja ce trebati vremena, a nama ce trebati strpljenja. Govorim o vremenu kad to bude aktuelno. Pa eto u Bosni igra Vila, u Kolini Bajraktarevic, u Unisu Jamak, u Famosu Svraka.

Sad aktielno stanje. Trening trening i samo trening. A mi podrska, podrska i samo podrska. Kriticar, u koje nekad i ja spadam, sve ok, samo malo realnosti. Treba nekada i kritikovati. Meni su gori kojima je uvijek sve u redu. A nekad nije u redu. Svakako da smo glavni kandidat za prvo mjesto druge lige centar, ali ako i ne ostavrimo taj cilj nema veze, bitno je da se momci trude maksimalno. A ne zaboravite da do federalne lige ima i majstorica.
To u svoje ime govoris. Ali nikad Huso i Fudo ne mogu biti isti a kamoli jos ovaj drugi da je bolji. To svim mrtvim i zivim se smijem zaklet.

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 26 sep 2022, 17:55

samoposteno je napisao/la:
26 sep 2022, 17:48
Fudo je **** to stoji ali i kao **** vraca dugove reprogram koje su kopilad SDA napravila zajedno sa njim dok je bio u njihovoj stranci i skoro ugasili klub i sad neko poziva da su manje zlo i da se glasa za njih pa ja im ne bi dao glas kad bi znao da ce odma prvi dan uplatit 10m neka se napuse k.urca i oni i onaj ko je ikad njihovo ime zaokruzio
Druze moj ne poziva tebe niko ni na sto realno ti glasaj za koga god ti je volja *ebe se meni i za sda i sa fudu i za sdp i bilo koju stranku ali realnost je da nije ni do fude ni do sda sto se reprogam placa i sto je bolje nego do ovih momaka sto se bore za celik i sto se legalno i na svaki moguci nacin zalazu da Celik dobije sto mu pripada.Da fudo moze naci nacin da ne placa reprogram vjeruj mi da bi ga nasao i da nebi placao ali eto mozda ti je ceste sta napravio pa ga branis
Celik Zenica

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 sep 2022, 17:57

denisov je napisao/la:
26 sep 2022, 17:50
Crni gavran je napisao/la:
26 sep 2022, 16:32

To u svoje ime govoris. Ali nikad Huso i Fudo ne mogu biti isti a kamoli jos ovaj drugi da je bolji. To svim mrtvim i zivim se smijem zaklet.
Obojica **** samo jedno mrtvo jedno zivo krall zajedno zavalili klub zajedno i tu sve zavrsava klub ne treba da interesuje ni jedna stranka jer ces vremenom ponovo uvuci **** u klub

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 sep 2022, 17:59

Ironside je napisao/la:
26 sep 2022, 17:55
26 sep 2022, 17:48
Druze moj ne poziva tebe niko ni na sto realno ti glasaj za koga god ti je volja *ebe se meni i za sda i sa fudu i za sdp i bilo koju stranku ali realnost je da nije ni do fude ni do sda sto se reprogam placa i sto je bolje nego do ovih momaka sto se bore za celik i sto se legalno i na svaki moguci nacin zalazu da Celik dobije sto mu pripada.Da fudo moze naci nacin da ne placa reprogram vjeruj mi da bi ga nasao i da nebi placao ali eto mozda ti je ceste sta napravio pa ga branis
Jest u sulajni mi napravio je.bo te cesta i Fudo pozivo si i to glupo i naivno da se glasa kao fol za manje zlo pusti se gluposti i politike bolje ti je pomozi klub ako mozes

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 sep 2022, 18:10

Najbolji su mi ovi pratim vas godinama pa sam se sad pred izbore prikljucio da koju progovorim na forumu 😂😂

Ironside
Kontakt:

Post Postao/la Ironside » 26 sep 2022, 18:20

26 sep 2022, 18:10
Najbolji su mi ovi pratim vas godinama pa sam se sad pred izbore prikljucio da koju progovorim na forumu 😂😂
Ma ja standardno odmah si bot cim se neko ne slaze sa tvojim misljenjem.Kao sto sam ti vec rekao ti daj svoj glas kome hoces to je tvoje gradjansko pravo ali nemoj tih ispranih prica ko je se kada prikljucio i ko je kada poceo da pise svi mi imamo pravo da iznesemo svoje misljenje bilo to ovdje ili negdje drugo i nemoramo svi da dijelimo tvoje razmisljanje da bi bili upravu.Celik je ovdje bitan nije politika i nebih dalje da zalazim morao sam ti odgovoriti na to potpucavanja standardno dziberski poznato kod nas
Celik Zenica

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 26 sep 2022, 18:24

Ironside je napisao/la:
26 sep 2022, 18:20
26 sep 2022, 18:10
Ma ja standardno odmah si bot cim se neko ne slaze sa tvojim misljenjem.Kao sto sam ti vec rekao ti daj svoj glas kome hoces to je tvoje gradjansko pravo ali nemoj tih ispranih prica ko je se kada prikljucio i ko je kada poceo da pise svi mi imamo pravo da iznesemo svoje misljenje bilo to ovdje ili negdje drugo i nemoramo svi da dijelimo tvoje razmisljanje da bi bili upravu.Celik je ovdje bitan nije politika i nebih dalje da zalazim morao sam ti odgovoriti na to potpucavanja standardno dziberski poznato kod nas
Vidis sad ja kao kriv a prvi si me optuzio mozda mi Fudo napravio ceste jbg dogovori se sam sa sobom sta je ispravno a sta nije samo sam ti odgovorio onako kako si se postavio...ovo je tema Celik i najbolje da to i ostane

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.