Njemu sretno pa kud puklo da puklo

Mora li odmah po CerniciMostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 20:21Majke mi ko da su jarana onlyleft potpisali pa pljuju po njemu zivotom, za onlya mozes rec po forumu pise, pravi yt videe itd al jednog trenera koji je kod nas bio sasvim korektan moramo pustit da radi pa cemo mu sudit po rezultatima, a ne pricama sa Carine, iz Cernice ili iz Forze itd
Njemu sretno pa kud puklo da puklo![]()
Isti taj Feja je sa Igmanom potkopavao Velež i dao bodove u Konjicu Olimpiku,da ne idemo dalje ...mozak je napisao/la: ↑30 nov 2022, 20:16Ne znam zašto su ljudi protiv Jusufbegovića.
Po kojim kriterijima je bolji Ćorić, Ilić?
Ja koliko se sjećam, Velež pod palicom Jusufbegovića je igrao napadački fudbal.
Po meni, nikakve razlike nema između njega i Dudića.
Ništa nas ne košta da ga probamo do ljeta.
Može biti pun pogodak a i raskid bi bio dosta lakši u slučaju da krene naopako.
On je prije svega navijač Veleža i zbog toga ima dodatni plus u odnosu na ostale.
E čuj Feja dao.emil02in je napisao/la: ↑30 nov 2022, 20:48Isti taj Feja je sa Igmanom potkopavao Velež i dao bodove u Konjicu Olimpiku,da ne idemo dalje ...mozak je napisao/la: ↑30 nov 2022, 20:16Ne znam zašto su ljudi protiv Jusufbegovića.
On je prije svega navijač Veleža i zbog toga ima dodatni plus u odnosu na ostale.
Okic - CemalovicBazinga12345 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:12Da smo te sezone imali napadača u rangu Haskića, izašli bismo sigurno u Europu. Mirza Ćemalovic nam je bio jedini napadač ja mislim![]()
A jesmo li te sezone pobjedili Sarajevo znas li slucajno ? Nesto imam u glavi taj rezultat 3:1 s njima ili sam fulio sezonu skroz ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:02Jusufbegovic:
Zrinjski - Velez 0:0
Velez - Zeljeznicar 4:2
Velez - Zrinjski 1:0
Sarajevo - Velez 1:1
Zrinjski - Velez 2:2
0-0 kod nas i izgubili 2-1 na Koševu sezone 2013-14, da imam više vremena vidio bi kad je zadnji put bilo 3-1 ako ikadCernica22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:13A jesmo li te sezone pobjedili Sarajevo znas li slucajno ? Nesto imam u glavi taj rezultat 3:1 s njima ili sam fulio sezonu skroz ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:02Jusufbegovic:
Jesmo ali nije on bio trenerCernica22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:13A jesmo li te sezone pobjedili Sarajevo znas li slucajno ? Nesto imam u glavi taj rezultat 3:1 s njima ili sam fulio sezonu skroz ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:02Jusufbegovic:
Evo pregledao sam i izgleda da je samo neki plod maste bio u pitanju. Vjerovatno sam otisao na ovo 2-0 sto Only kaze a znam da smo u toj sezoni pobjedili i njih i svinje i Zelju.Kulesza je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:170-0 kod nas i izgubili 2-1 na Koševu sezone 2013-14, da imam više vremena vidio bi kad je zadnji put bilo 3-1 ako ikadCernica22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:13A jesmo li te sezone pobjedili Sarajevo znas li slucajno ? Nesto imam u glavi taj rezultat 3:1 s njima ili sam fulio sezonu skroz ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:02Jusufbegovic:
Kao i uvijek-pametno zboris....ali nije se rodio taj koji je nama udovoljio i koji je dobar za nas..odmah unaprijed ga popljuj...tek ima da osjetimo to"pljuvanje" u BiH svakodnevnici sa novim facama..mozak je napisao/la: ↑30 nov 2022, 20:16Ne znam zašto su ljudi protiv Jusufbegovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.