Jeftha je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Jeftha je napisao/la:Imal sta zanimljivo da se igra? Al da mi ne treba 56 komandi za neke stvari. Da igra bude svrsishodna, to jest zabavna.
U posljednje vrijeme igram samo fifu, i to sam morao napraviti ligu od 24 najbolje ekipe jer karijera postane previse monotona.
Sea of Theaves , znači zacugaš se i piči, nikakvih levelovanja i sranja , samo udri, pljačkaj, kradi i skupljaj tozla

može i s par havera se udružiti u veći brod, ma plač živi

Koliko vidim, to je izaslo neki dan tako da nema piratske verzije vjerovatno jos uvijek.
Ne daje mi se 60 dolara za ovu igru, a ionako sam u zivotu kupio samo GTA V.
Uzeo sam sad da igram Sniper Elite 4 pa cu onda Modern Warfare: Remastered da se prisjetim svijetlih dana svoje mladosti.
ima na xboxu u game passu, tako da je 10 dolara ta + 80 drugih igrica, to je meni sve preozbiljno ostalo....ovo je perverzija od zezanja, ispališ se iz topa, brod plavi pa moraš kanticom izbacivat, ima zatvor na dnu broda u koji možeš izglasat koga hoš da ga zaključate, ideš od ostrva do ostrva i kupiš blago a ima i ogromna hobotnica koja te napadne povremeno, možeš drugima krast brod, blago, pobit se...

Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 23 mar 2018, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače