FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 jan 2010, 14:46

isakovich je napisao/la:
geronimo je napisao/la:slika

Muhamet Ekici i Diego Contento bi trebali potpisati profi-ugovore ove sedmice, dok ce se isto uraditi i sa Davidom Alabom, kada ovaj napuni 18 godina, 24.juna ove godine.

Prica se da je HSV zainteresovan za Lella :D , kamo srece da ga Bruno odvede.
na kojim pozicijama igraju ova dvojica muhamet i Diego
VOLIM BAYERN
Ja kako znam ovo nije muhamte nego Mehmet ekici a igra veznjaka a Contento je lijevi bek :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 11 jan 2010, 15:39

Ovaj Mehmet mi lici na Altintopa :D

Jos kad bi se rijesili Lella bilo bi odlicno !

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 11 jan 2010, 17:12

ma turcini isti svi ba...:D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 jan 2010, 18:43

S-Y-L-A-R je napisao/la: Ja kako znam ovo nije muhamte nego Mehmet ekici a igra veznjaka a Contento je lijevi bek :P
Nisam ni rekao da je muhamte :mrgreen: mehmet, muhamet...tu je to. :D
Upamticemo ga bolje kada bude pruzao zapazene partije u Bayernu, kao sunarodnjaka i imenjaka Scholija. ;)

Van Gaal se ne sali, danas ponovo potvrdio da ako se rukovodstvo Bayerna bude mjesalo u izbor igraca koji trebaju igrati...da on odlazi, odmah!
Trainer Louis van Gaal hat den Bayern-Bossen mit Rücktritt gedroht, sollten sie ihm in die Mannschafts-Aufstellung reinreden.
Na sta li ce ovo izaci, ko god se do sada bunio oko ovoga, dobio je po prnjoci. :mrgreen: Ide mu malo na ruku, sto sad Uli sjedi na tribinama, pa mu makar oko izmjena nece zvocati. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jan 2010, 20:13

Moze li Alaba igrati za prvi tim prije nego potpise profi ugovor????

http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
U slucaju odlaska Riberya nasli smo zamjenu.

Lell ocigledno pregovara sa HSV-om ili bi mozda bolje rjesenje bilo da ga daju i jos doplate za Boatenga. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 jan 2010, 20:24

Tesko da cemo dobiti bitku za Ozila ,jer za njega se interesuju mnogi veci klubovi ,a za Lella ,nikad mu necu oprostiti ono protiv Barce 8-)

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 11 jan 2010, 20:29

bavarian_bk je napisao/la:Tesko da cemo dobiti bitku za Ozila ,jer za njega se interesuju mnogi veci klubovi ,a za Lella ,nikad mu necu oprostiti ono protiv Barce 8-)
pa zar postoje veci klubovi od Bayerna :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 12 jan 2010, 02:13

JameS 23 je napisao/la:
vajza_fcbm je napisao/la:ribery nezna hocel pisat ili srat , bayern ili real ,nek se odluci , dobar je za bayerna a u realu ce propasti
strucnjak si veliki :D
ako je Ribery faca kao sto su bili ZIZU FIGU RONALDO(buco) USPIJECE samo neki navedeni :mrgreen: :mrgreen: ako je mali sigurno nece a onda ni nevrijedi 40tak mill,,, za njega okruglih 25 mill pa da vidimo hoceli uspijeti :lol: :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 jan 2010, 10:35

geronimo je napisao/la:Van Gaal se ne sali, danas ponovo potvrdio da ako se rukovodstvo Bayerna bude mjesalo u izbor igraca koji trebaju igrati...da on odlazi, odmah!
Trainer Louis van Gaal hat den Bayern-Bossen mit Rücktritt gedroht, sollten sie ihm in die Mannschafts-Aufstellung reinreden.
Na sta li ce ovo izaci, ko god se do sada bunio oko ovoga, dobio je po prnjoci. :mrgreen: Ide mu malo na ruku, sto sad Uli sjedi na tribinama, pa mu makar oko izmjena nece zvocati. :?
sta ce da bude?-nista...sve dok ima rezultate i uprava ce da suti ;)
ali...2 ili 3 kiksa i odzvonilo mu je :twisted:
doduse s godinama su barem malo omekli- kako uli tako i rumenige. valjda je senilnost u pitanju :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jan 2010, 11:50

Demichelis kao zeli da napusti Bayern, nedostaje mu Argentina. Sretno brate, svakako ces izgubiti mjesto u prvih 11.

Ribery zeli u Real ili Chelsea. Za dva mjeseca ce se sve znati. Sretno i tebi, ne vjerujem da ces imati bolji i ljepsi zivot nego sto ga imas u Minhenu. To je tvoja odluka, i mi je postujemo. ;) ;) ;) ;)

Evo poceo je trenirati u kopackama.

slika

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jan 2010, 18:21

Za nepun sat vremena Bayern igra prijateljsku sa Baselom (DSF). Zadnja provjera pred pocetak sezone.
Ekipa je odputovala bez Rib & Rob, Gaal kaze da ce isprobati sve igrace koji su na raspolaganju.

Jeste Omere, navodno ce se do marta Ribi izjasniti o planovima...sto prije to bolje. Radi Ozila :D , da ga na vrijeme hapimo. Pomama za njim. :mrgreen:

Seco brate, pa dje si ti? Sta je sad razlog tvom odsustvu :?

Breitner motrio Handanovica (veoma zadovoljan), Khedira se spominje kao moguci nasljednik MvB....ako ovaj kaze zbogom Munchenu, u sta ja sumnjam. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 12 jan 2010, 18:26

ukolko pocinje tekma i ocel bit na kojem programu..?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jan 2010, 18:30

Amele care :D u 19 casova na D:SF-u.
Vom Jäger zum Gejagten

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jan 2010, 18:38

Idemo po titulu !

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 18:45

ma Bayern dolazi na svoje.....ja vjerujem da ce bar u polufinale lige prvaka, ako ne i do finala.......uvijek sam ih volio zato sto nijedna ekipa na svijetu ne zna sta ocekivati od njih .....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 jan 2010, 18:54

geronimo je napisao/la: Khedira se spominje kao moguci nasljednik MvB....ako ovaj kaze zbogom Munchenu, u sta ja sumnjam. :mrgreen:
Ovo me posebno raduje,nekad ranije sam ga vec spomenuo kao moju zelju za FCB.Khedira je ubjedljivo najmoderniji def.vezni lige,ima nevjerovatan radijus kretanja,odlicno cita igru a i opasan je po gol protivnika,mene neodoljivo podsjeca na Ballacka i po meni je Khedira njegov naslijednik u repci Njemacke ali i u Bayernu.Sto se tice Ozila neko spomenu konkurenciju FCB-a u ovom transferu,toga prakticno nema jer se samo Arsenal spominjao kao moguca alternativa,ali to se ubrzo smirilo,logican slijed njegova razvoja bi bio FCB,a sudeci prema panici Allofsa to je vec uveliko tema u Sabenerstrasse!Eto u samo par dana se s Bayernom povezase Ozil,Boateng i Khedira,sve Njemacki reprezentativci i svi mladi,mozda je to taj Nerlinger-stil ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 12 jan 2010, 19:53

ev gubimo od bazela 1-0 :shock: :shock:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jan 2010, 19:58

Na poluvremenu ulazi potpuno drugi sastav. Vidjecemo sta ce oni uraditi, mozda i preokrenu rezultat. ;)
Inace, gol za Basel postigao Streller nakon sto je kulturno okrenuo van Buytena.
#divovi

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 12 jan 2010, 20:04

moustapha je napisao/la:Na poluvremenu ulazi potpuno drugi sastav. Vidjecemo sta ce oni uraditi, mozda i preokrenu rezultat. ;)
Inace, gol za Basel postigao Streller nakon sto je kulturno okrenuo van Buytena.
da vidicemo sta ce drugi sastav ponudit ova postava je bila krs zivi...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 jan 2010, 20:09

Gdje se ovo igra ,cudan mi stadion :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Zlaja83 i 10 gostiju.