FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solar
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la solar » 19 feb 2015, 18:06

Koliko ja znam nije niko prekrizen, ali Sale je izrazio zelju da ide, a zvali su ga iz Radnickog, pa je mozda to sto mislite.

adnan123
Kontakt:

Post Postao/la adnan123 » 20 feb 2015, 10:03

Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 feb 2015, 12:00

adnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
dobro dosao prijatelju :thumbup:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 feb 2015, 12:34

adnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
Svakako,dobrodoso medju crveno-crnu bracu :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 20 feb 2015, 12:35

Welcome to the club :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 feb 2015, 16:46

Doooobrooooo dosao u klub....sjedi,udobno se smjesti :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 feb 2015, 17:42

emirzlaTu je napisao/la:
Svakako,dobrodoso medju crveno-crnu bracu :D
Nemoj da te Chinaglia pogresno shvati, on je Lacijal. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 20 feb 2015, 19:39

Zna li neko, jel to imamo novog kapitena i ko je?

S obzirom da gledam slike sa utakmice i vidjeh Mehidica ali nema trake oko ruke, a vec je neko pominjao to u vezi s kapitenom u prethodnim postovima.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 feb 2015, 22:10

Pa Zeba je valjda kapiten, mislim da sam čuo da mu je čestitao novinar.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 feb 2015, 22:24

intercontinental je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: slika
Pretjera i ti ,čuj Zeba kapiten ccc :crazy: :crazy: :crazy:
:lol: :lol: :lol:
Coraco je napisao/la:Pa Zeba je valjda kapiten, mislim da sam čuo da mu je čestitao novinar.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 feb 2015, 22:29

"Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. "

To sam čuo, pa sad i pretpostavljam da je on kapiten, ipak je naš najbolji igrač ima dosta utakmica u PL i vjerovatno će sudije više popuštati njemu kada prigovara, a ne našem Mehidiću kojeg niko ne zna. :)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 feb 2015, 22:38

O Bozee... :cry:

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 feb 2015, 22:38

Coraco je napisao/la:"Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. "

To sam čuo, pa sad i pretpostavljam da je on kapiten, ipak je naš najbolji igrač ima dosta utakmica u PL i vjerovatno će sudije više popuštati njemu kada prigovara, a ne našem Mehidiću kojeg niko ne zna. :)
Velika nepravda je nanesena kada je Omi oduzeta kapitenska traka i velika je greska ucinjena kada je kapitenska traka data Mehidicu koji je nije ni po cemu zasluzio.....ni sa ponasanjem na terenu, ni sa prikazanim igrama.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 feb 2015, 22:40

Skver je napisao/la:
Coraco je napisao/la:"Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. "

Velika nepravda je nanesena kada je Omi oduzeta kapitenska traka i velika je greska ucinjena kada je kapitenska traka data Mehidicu koji je nije ni po cemu zasluzio.....ni sa ponasanjem na terenu, ni sa prikazanim igrama.
Ha jbg, naši su mislili na ho ruk prodat igrača, ne ide to tako. I meni je žao Ome lava, nek makar zaradi šta tamo.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 20 feb 2015, 22:45

cuj Zeba nam kapiten ojj :facepalm: :facepalm:
Pored naseg Mehidica, Pirica, Efendica, Bekica kapitensa ide nekom dosli u klub kojem je jedini cilj uzeti koju hiljadu vise prije prestanka karijere.Ne svidja mi se ovo nikako, puno se ove sarajlice u nasem klubu digle, ne valja to.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 feb 2015, 22:48

Kapiten je produzena trenerova ruka na terenu, neko ko ima autoritet madju igracima i po znanju i po ponasanju...a ne neko ko citavu polusezonu glumi nerovoznog kapitena na terenu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 feb 2015, 22:55

Skver je napisao/la:Kapiten je produzena trenerova ruka na terenu, neko ko ima autoritet madju igracima i po znanju i po ponasanju...a ne neko ko citavu polusezonu glumi nerovoznog kapitena na terenu.
Plus1000....covjek objasnio....opet udarate po sujeti i emocijama a u profesionalizmu tome nema mjesta....sto je babi milo to joj se i snilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 feb 2015, 22:59

Kao sto je recimo Almir Bekic, slika i prilika za trenutnog kapitena Slobode ;)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 4 gosta.