FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Koliko ja znam nije niko prekrizen, ali Sale je izrazio zelju da ide, a zvali su ga iz Radnickog, pa je mozda to sto mislite.
Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
dobro dosao prijateljuadnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Svakako,dobrodoso medju crveno-crnu bracuadnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Welcome to the clubadnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Doooobrooooo dosao u klub....sjedi,udobno se smjestiadnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nemoj da te Chinaglia pogresno shvati, on je Lacijal.emirzlaTu je napisao/la:Svakako,dobrodoso medju crveno-crnu bracuadnan123 je napisao/la:Pozdrav svim navijacima slobode al iskrenim a ne ovim sto nabijaju azmira i vugdalica naonu stvarku.dugo citam vase komentare pa sam eto i ja tu sad novi sto bi se reklo jer nisam pisao .bit ce ovo sasvim druga prica sa ovim igracima.ja prezadovoljan za ovu polusezonu.a vec sad pocet stvart ekipu i za narednu
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zna li neko, jel to imamo novog kapitena i ko je?
S obzirom da gledam slike sa utakmice i vidjeh Mehidica ali nema trake oko ruke, a vec je neko pominjao to u vezi s kapitenom u prethodnim postovima.
S obzirom da gledam slike sa utakmice i vidjeh Mehidica ali nema trake oko ruke, a vec je neko pominjao to u vezi s kapitenom u prethodnim postovima.
Pa Zeba je valjda kapiten, mislim da sam čuo da mu je čestitao novinar.
"Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. "
To sam čuo, pa sad i pretpostavljam da je on kapiten, ipak je naš najbolji igrač ima dosta utakmica u PL i vjerovatno će sudije više popuštati njemu kada prigovara, a ne našem Mehidiću kojeg niko ne zna.
To sam čuo, pa sad i pretpostavljam da je on kapiten, ipak je naš najbolji igrač ima dosta utakmica u PL i vjerovatno će sudije više popuštati njemu kada prigovara, a ne našem Mehidiću kojeg niko ne zna.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Velika nepravda je nanesena kada je Omi oduzeta kapitenska traka i velika je greska ucinjena kada je kapitenska traka data Mehidicu koji je nije ni po cemu zasluzio.....ni sa ponasanjem na terenu, ni sa prikazanim igrama.Coraco je napisao/la:"Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. "
Ha jbg, naši su mislili na ho ruk prodat igrača, ne ide to tako. I meni je žao Ome lava, nek makar zaradi šta tamo.Skver je napisao/la:Velika nepravda je nanesena kada je Omi oduzeta kapitenska traka i velika je greska ucinjena kada je kapitenska traka data Mehidicu koji je nije ni po cemu zasluzio.....ni sa ponasanjem na terenu, ni sa prikazanim igrama.Coraco je napisao/la:"Zeba je u redove Slobode stigao u januarskom prijelaznom roku, a koliko je cijenjen u tuzlanskom timu pokazuje i to da je u drugom poluvremenu na ruci nosio kapitensku traku. "
cuj Zeba nam kapiten ojj
Pored naseg Mehidica, Pirica, Efendica, Bekica kapitensa ide nekom dosli u klub kojem je jedini cilj uzeti koju hiljadu vise prije prestanka karijere.Ne svidja mi se ovo nikako, puno se ove sarajlice u nasem klubu digle, ne valja to.
Pored naseg Mehidica, Pirica, Efendica, Bekica kapitensa ide nekom dosli u klub kojem je jedini cilj uzeti koju hiljadu vise prije prestanka karijere.Ne svidja mi se ovo nikako, puno se ove sarajlice u nasem klubu digle, ne valja to.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Kapiten je produzena trenerova ruka na terenu, neko ko ima autoritet madju igracima i po znanju i po ponasanju...a ne neko ko citavu polusezonu glumi nerovoznog kapitena na terenu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Plus1000....covjek objasnio....opet udarate po sujeti i emocijama a u profesionalizmu tome nema mjesta....sto je babi milo to joj se i sniloSkver je napisao/la:Kapiten je produzena trenerova ruka na terenu, neko ko ima autoritet madju igracima i po znanju i po ponasanju...a ne neko ko citavu polusezonu glumi nerovoznog kapitena na terenu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kao sto je recimo Almir Bekic, slika i prilika za trenutnog kapitena Slobode 
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075