FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Zulic je isao na utakmice i bodrio Zelju dok su neki u pelenama bili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
pa sto se ne stidis svojih predstavnika navijaca, pogledaj prvo svoju avliju pa onda nesta napisi..revolt je napisao/la:Amar Zulic predstavnik navijaca... u narednom periodu puno droge i oruzja na jugu to je sigurno... iskreno sramota bi me bila da sam manijak...
Ja mislim da to nisu teme za javnog foruma, ko čiju tribinu vodi i predstavlja. Toliko
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pa do ro valjda su vam damu narasla sad s njim... covjek koji je momku kojeg nikad u zivotu nije vidio, pucao u glavu, diler, automafijas... aferim daleko cete dogurati
Mentalita ultra
malo sutra
Mentalita ultra
malo sutra
Ajde ti kod Popare vodje
Zeljeznicar! 1921 !
Ti pravi mangup sve znas a sakrio de iza nika pa seres zulic je za tebe digurno gospodin majmune
-
- Kontakt:
idite na proteste sa vasom bracom ud protiv muslimana 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma dje ce ko sa amidzomfedeltafrotta je napisao/la:idite na proteste sa vasom bracom ud protiv muslimana

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
http://www.sou.rce.ba/clanak/6800061/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljo1974 je napisao/la:Ti pravi mangup sve znas a sakrio de iza nika pa seres zulic je za tebe digurno gospodin majmune
http://www.****/clanak/128396/amar-z ... ja-ubistva" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /131030037" onclick="window.open(this.href);return false;
I gospodin i AkademiK!

Je li te stid?zeljo1974 je napisao/la:Ti pravi mangup sve znas a sakrio de iza nika pa seres zulic je za tebe digurno gospodin majmune
Prvi sam napao kad su nasi digli transparent podrske onom ubici. Da sam vlast, zabranio bi im da vise ikad dodju na Kosevo.
A ti podrzavas ovaj sljam od covjeka?
Da mi dijete navija za zelju nikad ga ne bih pustio na jug da ovakav olos manipulise sa njim.
Isto tako niti na sjever da je navijac Sarajeva.
Gade mi se osobe koje velicaju ove ubice i ljudaki sljam.
@Evander u potpunosti se slazem, nije bitno uopste dal je u pitanju jug ili sjever, krimosi vode tribine i onda jos jednog takvog navijaci mog kluba stave ispred udruzenja a ne zna vjerovatno ni kad je Željo osnovanEvander je napisao/la:Je li te stid?zeljo1974 je napisao/la:Ti pravi mangup sve znas a sakrio de iza nika pa seres zulic je za tebe digurno gospodin majmune
Prvi sam napao kad su nasi digli transparent podrske onom ubici. Da sam vlast, zabranio bi im da vise ikad dodju na Kosevo.
A ti podrzavas ovaj sljam od covjeka?
Da mi dijete navija za zelju nikad ga ne bih pustio na jug da ovakav olos manipulise sa njim.
Isto tako niti na sjever da je navijac Sarajeva.
Gade mi se osobe koje velicaju ove ubice i ljudaki sljam.

Slazem se. Nema tu neke razlike, da ne mislite da samo vas napadam.
Ali najveci odron je kad neko podrzava ovakve likove. To govori gdje smo mi kao drustvo dosli.
Ali najveci odron je kad neko podrzava ovakve likove. To govori gdje smo mi kao drustvo dosli.
-
- Kontakt:
Nije ni u okruženju ništa bolje, nažalost!Evander je napisao/la:Slazem se. Nema tu neke razlike, da ne mislite da samo vas napadam.

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Daj ba Aco uradi više nesto ovo stvarno vise nema smisla, sada treba i o pojedincima
Ovdje pisati.
Ovdje pisati.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Zar ne bi bilo bolje da vam predstavnici navijaca budu likovi kao sto je Bocacio ili Chwilla ili neko njima slican. Momci koji vole klub, koji su dovoljno pametni da budu ucesnici u raspravi, a ne ovi osudjivani kriminalci?
Sta, oni ce svojom pojavom preplasiti nekoga?
Zamislite samo ovo. Postavite sebe u ulogu potencijalnog ulagaca u klub. Dodjete sa najboljim namjerama, zelite uloziti u klub iz ovih ili onih razloga, a do vas na satanku sjedi Zulic. Sta bi ste mislili u tom trenutku? Najvjerovatnije ono "sto meni ovo treba u zivotu".
Sta, oni ce svojom pojavom preplasiti nekoga?
Zamislite samo ovo. Postavite sebe u ulogu potencijalnog ulagaca u klub. Dodjete sa najboljim namjerama, zelite uloziti u klub iz ovih ili onih razloga, a do vas na satanku sjedi Zulic. Sta bi ste mislili u tom trenutku? Najvjerovatnije ono "sto meni ovo treba u zivotu".
Odes fino na jug ili ga potrazis u gradu i kazes mu da je sljam a ne peglate ovdje a faco ispija kafe sa dinom .
damirc je napisao/la:Momak za tebe je onda historija od Dejtonskog sporazuma pa do danas. Mene bi bilo stid nesto tako napisata kada znam kako je FK Sarajevo nastalo i u kojem sistemu i kako je djelovalo. Rezim vas je osnovao uvijek ste bili i ostat cete rezimski klub, kako se koja partija mijenja tako joj se i priklanjate samo da bi dobili nesto guzovace. Radnicka klasa je osnovala MOJ klub i ponosan sam na to jer i sam pripadam obicnoj radnickoj klasi koja voli i navija za svoj klub.MortemHz je napisao/la:Na ovo moram da odgovorim,sugav klub sa sugavom historijom? u selo odakle si dos'o pa tako pricaj,historija je mnogo znacajnija i veca nego vasa,to se ne moze slagati ni sakriti koliko god pokusavali...ima internet ako ne znas pa pogledaj (najtrofejniji klub iz juge + ste vi kuburili 20 godina po drugim ligama), pitam te sad ko ima sugavu historiju...? mogu pisati danima ali jos jedna po meni bitna stvar je da ''sugav'' klub moze biti onaj koji je osnovan u Sarajevu dok na drugu stranu ne moze onaj koji je osnovan izvan naseg grada?! fulio si zivot buraz
Zato nemoj vise o historiji i nastanku klubova molim te.

Kakva bolan partija, kakve su to provale ??
Pa da smo se priklanjali partiji, ne bismo bili pred gasenjem, kao 2010.
A tek danas, mozemo kupiti kompletnu parlamentarnu velicinu zajedno s opozicijom od para koje smo namaknuli svojim sposobnostima.
-
- Kontakt:
Ova tema je otvorena cisto da pitarske duse mogu sta ? da se prepucavate ? da kazete da imate vecu historiju od Zeljine? da raspravljate o cemu ? meni kao navijacu zelje nikad nije palo na pamet da dodjem da vasu temu i da se.rem nesto raspravljam se. Svakom svoje i zdravo. Ne znam sto su ovo dozvolili ljudi se o glupostima raspravljaju
Glupa prica ozbiljno pa same grupe se zovu Manijaci,Hordasi itd itd. Ime ti sve govori ako ste ocekivali sinove od hodza ,popova da budu predstavnici onda ste se zeznuli. Ko radi nesto sto nije dozvoljeno ima murija I nek rjesava .
Zato I drugih tribina ,nemoras ici gdje mislis da ne trebas.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Za razliku od hodza i popova, ovaj mozda i ima sansu da proviri u dzenetMuhamedTM je napisao/la:Glupa prica ozbiljno pa same grupe se zovu Manijaci,Hordasi itd itd. Ime ti sve govori ako ste ocekivali sinove od hodza ,popova da budu predstavnici onda ste se zeznuli. Ko radi nesto sto nije dozvoljeno ima murija I nek rjesava .
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, aqarius, BarbareZeljin, Bejker, bordobijeli, Combattente87, feniksptica, fks74, Fudo, fukara87, GradKamena2, Hrammm1921, iliyaa8, Jadnimi, jurisicduska, Kajkutenjoyer, kanarinac, laznokrilo, leo1946, MikiPirs, riki46, Samba71, StarmoCity, strahmeipomisliti, successminator, Tatamata1946, TefalTava, Tuce11, VivaLaLiberta, ZaZelju, Zeko87 i 275 gostiju.