Neka magija izlazi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Puno je dva, jedan tamanSheyi je napisao/la:S pola snage 3:0, imamo posjed preko 70%, zabit cemo jos dva gola do kraja. Lagano...
Nije smijesno zao mi momka majke mi mile, al ne ide!dr.van nostrand je napisao/la:Nastavlja postiti Vedo
pa to ti je taj kvarcni pijesak, granule plastike koje se nalaze u podlozi, svakim jacim trenjem od podlogu one se pomicutopnik1 je napisao/la:Šta je ba ovo iz ove plastike ?
Neka magija izlazi
Zao ti momka? Jadna majko... A sto, da te pitam? Sto nije dao gol..? Jao smak svijeta evo. Frajer voza najnovija auta i zaradjuje milione.. Bas mi je zao svi ovi fudbalera/sportista...soccerfan je napisao/la:Nije smijesno zao mi momka majke mi mile, al ne ide!dr.van nostrand je napisao/la:Nastavlja postiti Vedo
Ama nije. Vidi mu se na faci da je momak bas u psihickoj krizi. Ko da mu do zivota nije!!!!sajo10 je napisao/la:Zao ti momka? A sto da te pitam? Sto nije dao gol.. Jao smak svijeta. Frajer voza najnovija auta i zaradjuje milione.. Bas mi je steta svi ovi fudbalera/sportista...soccerfan je napisao/la:Nije smijesno zao mi momka majke mi mile, al ne ide!dr.van nostrand je napisao/la:Nastavlja postiti Vedo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.