Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Euro 2020
SR igraci su kraljevi qrcobolje, toliko da ne znas jel bojkotuju trenera ili im se jednostavno ne igra.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:

hajd igramo
Vidiš da nikome nije do igre u ovim teškim trenucima za nebeski narod.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Beduin
- Kontakt:
Mislima su bili u CG, da ih braca ne izdaju i igraju protiv srca Srbije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakvi su glupani ovi sto su odbili igrati protiv Kosova hahhhhahhhhhahaha
Nadam se da ce ih i UEFA zestoko kazniti. Cuj ne igrati protiv priznate države.

Kaze da nije Srbin igrao bi u Realu.Ponos Torina je napisao/la:Jel igrao Dusan-Zlatna lopta?
- Beduin
- Kontakt:
Mozda je ovo Srbiji najtezi poraz otkako su samostalna drzava, ali Krstajic moze predahnuti, on je protiv Argentine dozivio i tezi poraz, 6:0
Cak ih i crnogorci prcaju po netu, minirali njihovu repku protiv Kosova pa dozivili jos veci debakl.
A mene brine sve ucestalije pisanje srba ijekavicom. Dal' je to zbog šoka ili je sve lakse prepoznati bosanske srbe (pa makar i na profilu stavljali da su iz BG ili Nisa), to mi nije znano

Cak ih i crnogorci prcaju po netu, minirali njihovu repku protiv Kosova pa dozivili jos veci debakl.
A mene brine sve ucestalije pisanje srba ijekavicom. Dal' je to zbog šoka ili je sve lakse prepoznati bosanske srbe (pa makar i na profilu stavljali da su iz BG ili Nisa), to mi nije znano

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
dje je ovo marconato ?
Veceras bi protiv Srbije i Nedzad Fazlija nesto pogodio...
Ko je sve odbio igrati?jasmin10 je napisao/la:Kakvi su glupani ovi sto su odbili igrati protiv Kosova hahhhhahhhhhahaha
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Šta reče komentator na kraju 
Srbija ni u jednom trenutku nije uspjela parirati Ukrajincima, možda tamo između 12. i 14. minute.

Srbija ni u jednom trenutku nije uspjela parirati Ukrajincima, možda tamo između 12. i 14. minute.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
U čemu je problem što neće da igraju?jasmin10 je napisao/la:Kakvi su glupani ovi sto su odbili igrati protiv Kosova hahhhhahhhhhahaha
Vjerujem da će ti biti drago i da ćeš imati neke koristi od tog eventualnog kažnjavanja, čim te ta vijest o njihovom ne igranju toliko potresla.
Cuj u cemu je problem sto nece da igraju nije ni u cemu osim u tome da nanose samo stetu svojoj zemlji
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Svaka čast tim momčićima!ItsRamiz je napisao/la:Cuj u cemu je problem sto nece da igraju nije ni u cemu osim u tome da nanose samo stetu svojoj zemlji
To ono kad moraš zadržat barem neki nivo profesionalizma, ali ne možeš izdržat da ga ne metnešDerdiyok je napisao/la:Šta reče komentator na kraju

-
- Kontakt:
Gledam na ovoj temi desetak likova,koji puna 3 sata u krug naizmjenično drkaju na Ukrajinu,a da je kojim slučajem bilo nerješeno ili pobjeda Srbije,ne bi bilo žive duše na temi.
Srbija nije ni zaslužila bolje od ovog debakla,jer već godinu dana nema selektora,otkad su otjerali Muslina.
I još čitam,Savičević rekao Ivaniću i Žuletu da više nemaju šta da traže u Crnoj Gori..e baš ih zaboli ****,potresli su se baš...
Srbija nije ni zaslužila bolje od ovog debakla,jer već godinu dana nema selektora,otkad su otjerali Muslina.
I još čitam,Savičević rekao Ivaniću i Žuletu da više nemaju šta da traže u Crnoj Gori..e baš ih zaboli ****,potresli su se baš...
- LlullSergio
- Kontakt:
Nema problema s tim momcima,al' imalu su 6-7 mjeseci da to kazu i to su rekli na dan utakmice, par sati prije pocetka iste.
Pa sta se cekalo toliko, postujem i ako nece igrati,ali treba postovati onda i Savicevica koji ce ih rastjerati sve redom.
Inace ne znam cemu hejt i podjebavanje Crnogoraca.
Pa sta se cekalo toliko, postujem i ako nece igrati,ali treba postovati onda i Savicevica koji ce ih rastjerati sve redom.
-
- Kontakt:
Ma nije niko ni pominjao utakmicu do prije par dana,a ljudi jednostavno nisu ni sanjali,koliki će pritisak imati pred meč sa Kosovom.I Tumba i ova dvojica. Što se utakmica približavala,pritisak na njih je rastao.LlullSergio je napisao/la:Nema problema s tim momcima,al' imalu su 6-7 mjeseci da to kazu i to su rekli na dan utakmice, par sati prije pocetka iste.
Mislim da su tu najviše krivi novinari,koji su prije par dana probubali da 5 igrača rođenih u Srbiji moraju da preispitaju učešće u meču protiv tzv države Kosovo.
Trojica su igrala,a dvojica su podlegli pritisku,kao i selektor.
Dejo ih je već rastjerao i dodatno oslabio ionako ispodprosječan tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.