Naletis li kad na haber? Malo spama nije na odmetDex je napisao/la:Jest neštoJHam je napisao/la:Je li ti bar pomoglo to sto imas?Dex je napisao/la:
Imam ti ja sve živo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naletis li kad na haber? Malo spama nije na odmetDex je napisao/la:Jest neštoJHam je napisao/la:Je li ti bar pomoglo to sto imas?Dex je napisao/la:
Imam ti ja sve živo
Bio sam ja na prijemnom nekad davnoOtelo je napisao/la:Jel ima ko da studira ili da je studirao na FPN da kaze kakav prosjek treba, ima li prijemni i sl ?
Nema jarane neke mudrolije,tesko je pogotov na popravnim,smori vise,samo nadji neki motiv da polozis taj ispit i sjeti se toga cestoHarun93 je napisao/la:kako vi ucite i kako se fokusirate da ucite? ja evo imam ispite ove hefte, a ucio u protekloj sedmica pa brat bratu 2 h sveukupno. kontam problem fb pa ga izbrisem sa telefona, kontam ucit cu, medjutim sutradan instaliram igricu, pa i nju ukinem nakon 2 dana, nalozio se danas da ucim, a zavrsim citajuci temu ljubav i sex i to procitam postove od 2009-te pa do 2012-te godine i evo sad **** sve sebi jer sam kreten, a imam sutra ispit, mislim polozio sam ja ispita, al doso mi period sad pred popravne da ne mogu uciti, imao desetak dana da spremim ispite, al dzabe ne da mi se, kad god se prihvatim knjige jave mi se neke mastarije o lijepom zivotu sa zenom i djecom, pa udji malo na fb, pa kad ga izbrisa, procitah temu ljubav i sex i adzukine savjete omladincima kako sa djevojkama. ima li kakav savjet kako se skoncentridati i kako kvalitetno uciti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.