Kvalifikacije za EURO 2016

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Lillard
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la Lillard » 15 okt 2014, 19:46

http://www.theguardian.com/football/201 ... efa-serbia" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 okt 2014, 20:24

ono sinoć na JNA je bila neviđena navijačka sjebada, a ovo je izgleda neviđena igračka sjebada :urnebes:
Mladi francuski fudbaler Layvin Kurzawa skrenuo je na sebe punu pažnju nakon kontraverzne proslave u baražu za odlazak na EP između U21 selekcija Švedske i Francuske.

Nakon što je postigao gol za 3:1 Kurzawa se unio u lice švedskom igraču te salutiranjem proslavio svoj pogoda, ipak samo minutu poslije Šveđani postižu gol sa 4:1 te su se sa ukupnih 4:3 plasirali na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Bivši selektor Francuske Raymond Domench Kurzawino ponašanje sljedećim riječima: ''Kada vidimo njegovo ponašanje za njega se može reći da je debil, pitam se gdje mu je ostao mozak?!''.
[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 okt 2014, 20:35

Clutch je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:jeli se izjasnila UEFA :hmmmmm:
23.oktobra.
Dobro pa Srbija ima Avdokata na klupi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 okt 2014, 20:46

Ma Bogdanova u tvorza i par utakmica pred praznim tribinama i problem rijesen,barem do neke nove Albanije,tako nekako je najpravednije :lol:

Sad im ni Munib ne pomaze,nije bilo gostujucih navijaca da eventualno oni preuzmu odgovornost :cool:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 okt 2014, 20:54

Ministar sporta Srbije Vanja Udovičić smatra da je ovo klasična zloupotreba sporta.

“Ovo je zloupotreba sporta albanskih ekstremista. Mi smo se pokazali kao dobri domaćini, nije bilo od nas nijedne ružne riječi. Naši su navijači pokazali prisebnost nakon provokacije. Očekujemo da albanska strana osudi ponašanje ekstremista.” :rol: :rol: :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 okt 2014, 20:55

emil02in je napisao/la:Ministar sporta Srbije Vanja Udovičić smatra da je ovo klasična zloupotreba sporta.

“Ovo je zloupotreba sporta albanskih ekstremista. Mi smo se pokazali kao dobri domaćini, nije bilo od nas nijedne ružne riječi. Naši su navijači pokazali prisebnost nakon provokacije. Očekujemo da albanska strana osudi ponašanje ekstremista.” :rol: :rol: :rol:
Fuj e zbog ovakvih stvari covjek jednostavno ne moze da ih voli. Nebeski narod, qarina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 okt 2014, 21:03

Kakvi albanski ekstremisti kad nijednog ( albanca ) nije bilo na tribinama ? Ili mozda misli na njihove igrace. Naravno, tijekom utakmice mogle su se cuti samo lepe reci. Kad je ono sto je ono lepa rec, da mi je samo znati sta je ruzna rec. Ili to ne postoji u nebeskom rijecniku.
15.10 - 15.06 ...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 okt 2014, 21:04

Ono jucer je bilo olicenje demokratije i respekta :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 21:06

Šta ste vi očekivali? Kad mogu negirati genocid, zašto ne bi mogli i fudbalski incident. Širenje neistine, stavljanje u poziciju žrtve, izvlačenje iz konteksta je sve ono što ih oduvijek krasi, pa što bi sad bilo drugačije.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 okt 2014, 21:07

emil02in je napisao/la:Ministar sporta Srbije Vanja Udovičić smatra da je ovo klasična zloupotreba sporta.

:tokralju:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 okt 2014, 21:09

Opet ne shvacate, to je pametan potez saveza jer jednostavno, tako se to radi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 21:14

Lillard je napisao/la:Opet ne shvacate, to je pametan potez saveza jer jednostavno, tako se to radi.

Sad shvatamo, hvala.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 okt 2014, 21:15

Uefa ce ih kazniti opasno, samo ce Srbi deblji kraj izvuci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 15 okt 2014, 21:27

Evo zbog cega Albanija treba da dobije 3 boda za zelenim stolom (****)

- Pogrdno navijanje s tribina

- Gađanje igrača Albanije predmetima prilikom svakom izvođenju prekida

- Zapaljene albanske zastave i NATO zastava

- Utakmica je već bila prekinuta tokom izvođenja kornera i bacanja petardi u teren

- Igrač (Mitrović) ne smije dirati objekte koji su na terenu, već nadležne osobe

- Navijači Srbije su uletjeli u teren i udrarali igrače i gađali ih stolicama

- Redar tuče igrača

- Ivan Bogdanov, dokazani huligan, koji je izazvao prekid meča u Đenovi između Italije i Srbije je pušten na stadion Partizana a nalazi crnoj listi UEFA-e

- Pri ulasku albanskih igrača u tunel, navijač prolazi pokraj policajaca i napada igrače (slaba sigurnost)

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la Lillard » 15 okt 2014, 21:30

Clutch je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Opet ne shvacate, to je pametan potez saveza jer jednostavno, tako se to radi.

Sad shvatamo, hvala.
Uvijek sam tu da objasnim :)

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 15 okt 2014, 21:44

Verovatno Vanja Udovicic misli: Piljot-Ljetiljica-Ljivadica-Bajrak=Extremist! U Srpskom vokabularu ne postoje ruzne reci, sve su lepe reci i lepe poruke! Potpuno razumem coveka jer postoje i video-audio zapisi! :clap:
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 okt 2014, 21:57

za par dana će Srbi početi da se dižu u nebesa jer su oborili Albanski ratni avion :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 okt 2014, 22:00

Trebao je juriti Advocaata po terenu sa onim dronom. To bi bila scena.

Ono sto sam jucer vidio je nesto najsmjesnije sto je bilo prikazano na televiziji ove godine. Ono ni Monty Python ne bi izmislio.

Mislio sam da cu umrijeti od smijeha kad je spiker pustio Cher da smiri raju. :rol: :rol: :rol:

Sljedece godine docekati:
Primetime Emmy for an outstanding comedy series goes to Serbia and Albania for their performance in "Serbia and Albania - EURO 2016 qualifications
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 okt 2014, 22:01

Klasično negiranje krivice od strane Srba al' nije da nismo navikli.

"nije bilo od nas nijedne ružne riječi" ima obraza ovako nešto izjaviti. :damn:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 okt 2014, 22:13

flagrantus je napisao/la:Mada znam da je ovdje u startu jedna strana kriva za sve,u nadi da ima jos realnih ljudi imam potrebu da i ja nesto napisem.Ne branim nikoga sto se mene tice neka izbace i Srbiju i Albaniju iz daljeg takmicenja,ili samo Srbiju posto ce ovdje vecina braniti "dobrodusne Albance".Najsrecniji bi bio da vec sutra napustim ove prostore i odem na kraj svijeta.da zivim kao svi normalni ljudi .
Ali molim sve realne ljude bez obzira na ime i prezime da zamisle ovu situaciju:Utakmica BIH-Srbija recimo kvalifikacije za EP u Zenici.U 42 minutu na stadionu se pojavljuje bespilotna letjelica kojom upravlja brat Premijera Srbije .Iznad terena se pojavljuje zastava sa mapom Velike Srbije.
Navijaci BIH su sa razlogom ogorceni ,Sudija prekida utakmicu dok se situacija sa zastavom ne rijesi.
Muhamed Besic uspijeva doci do zastave "Velike Srbije",ogorceni igraci Srbije mu prilaze i zele silom oteti zastavu.
Dolazi do opste tuce izmedju igraca oba tima,na teren je usla i manja grupa navijaca koja se pokusava obracunati sa igracima Srbije.
Vise je nego ocigledno da su za sve krivi igraci BIH i organizatori utakmice.Jasno je da utakmica treba biti registrovana sa 3-0 za dobrocudne Srbe,a Bosance i Hercegovce izbaciti iz daljih kvalifikacija.
E sad ja razumijem i mogu shvatiti da ljudi ne vole Srbiju zbog svega sto se desavalo u proslosti,ali malo objektivnosti ne bi skodilo.
Zamislite situaciju zastava"Velike Srbije"na centru terena u Zenici,zar mislite da ne bi doslo do ludila na tribinama?
Na toj zastavi u granicama te "Velike Srbije"i Sarajevo i Zenica,kakav bi haos nastao?Znam da sam sve uzalud pisao i da je ovo gubljenje vremena,ali eto morao sam!

Vidi, da je to sve tako - bio bi u pravu.

Ali jedan kljucan detalj je da letjelicom nije upravljao covjek iz svecane loze koji je odveden u stanicu i protiv kojeg nije podignuta optuznica jer covjek nije upravljao ni sa cime, nije imao nikakav upravljac za letjelicu sa sobom i nije imao cime da upravlja dronom. Na kraju, se ispostavilo da je covjeku jedino kriminalno djelo to sto mu je brat lider Albanije - sto, ako cemo realno, izgleda jako ruzno po Srbiju.

Dodaj uz to i medjunarodno poznatu jako losu historiju ponasanja navijaca Republike Srbije (protiv Engleske kad su vrijedjali crnca pa se utakmica prekinula, protiv BiH kad su povrijedili masu navijaca RBiH, protiv Hrvatske ... ) jednostavno REALNO GOVORECI - niko na Balkanu nema takav rezime nasilja prema gostujucim igracima i navijacima kao Srbi.

Ako cemo realno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.