Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la Ajax » 02 jul 2014, 14:01

Consigliere je napisao/la:Dakle, dosadanje sanse od 1% pale su na nulu- Vaha u Trabzonu dvije godine :salut:
Pa to sam ja govorio i prije 10-tak dana za Trabzon, da je skoro sve dogovorio i prije SP. Ali ovdje je bio jedan lik koji je govorio da mi veze nemamo. Da je nama Vaha nemoguca misija. Zato jer on zna da Vaha ide sigurno u jedan od jacih klubova liga petice. I da je jos uslov kod izbora kluba da igra ligu prvaka :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 jul 2014, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 jul 2014, 14:29

Za Vahu smo očito zakasnili,Trabzon je sve dogovorio i prije SP kao što se i pretpostavljalo.Valjda nekad i bude htio predvodit našu reprezentaciju..
Ostaje Bajević :pray:
Nad tobom sunce najljepše sja

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 02 jul 2014, 15:31

Unofficialpage je napisao/la:Neka, neka Vaha, kad ti budeš htio tad mi nećemo :mrgreen:

Ovo je njegov brat jučer izjavio za našu klupu:

Želja svih Bosanaca i Hercegovaca je vidjeti Vahida Halilhodžića na kormilu naše reprezentacije. Envera smo upitali hoćemo li i kada doživjeti taj dan, a on je odgovorio protupitanjem: "Kad je neko u Bosni i Hercegovini Vahidu dao neko priznanje i proglasio ga najboljim? Ja se ne sjećam da je iko. A u Alžiru da želi bio bi predsjednik države. Ankete koje su tamo provedene kazale su tako".
Vala nek ne kenja i Enver. Kakvo priznanje i proglašenje hoće? Nek kaže odma da mu potpišemo, pa da uklonimo i zadnju prepreku u Vahinom dolasku na kormilo reprezentacije.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 jul 2014, 16:33

Nabijem i njega i brata mu na neku stvar. Koje on priznanje 'oce? Zar mu nije priznanje to sto ga cijela nacija vec godinama priziva kao selektora? Uvijek je repku zaobilazio u sirokom krugu, pa evo sad i kada se koliko toliko konsolidovala situacija u savezu i reprezentaciji... Ima neki svoj princip, ok, ali kada mi pocnu ovako serendati i filozofirati, onda da i ja njih nesto priupitam: Sta je to on uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Sta mi imamo od toga sto on nize uspjehe sa Alzirom ili kim vec. Nemamo nista. Trener iz Bosne, kao eto on promovise zemlju. Jaka muda. Neka dodje i neka vodi ove momke i donese pravu srecu, a vala i pare, ovoj reprezentaciji i narodu, onda mozemo pricati...

De ti Vaha zastekaj jos tri milionceka, a nas navijace ko yebe... Samo Boga ti suti, a reci i bratu svom da isto tako suti, i ne glumi(te) Papu Popovica...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2014, 16:42

DonCorleone je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Dakle, dosadanje sanse od 1% pale su na nulu- Vaha u Trabzonu dvije godine :salut:
Dje je onaj Calcionator koji me ubijedjivao do prije neki dan da Vaha nece u Trabzon nakon ovako dobro odigranog SP, dzaba sto je davno sve bilo dogovoreno i sto pare cuda cine :mrgreen: .
Pa jos uvijek ne mogu da vjerujem da se vraca u Trabzonspor, ocigledno je potrcao za parama. Da je sacekao po mom misljenju je mogao preuzeti neki bolji klub na zapadu, jedan Marseille, Monaco ili nesto slicno. Mislim na klubove takve velicine. Ali eto, turci valjda bolje placaju.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 jul 2014, 16:45

_dreamer_ je napisao/la:Nabijem i njega i brata mu na neku stvar. Koje on priznanje 'oce? Zar mu nije priznanje to sto ga cijela nacija vec godinama priziva kao selektora? Uvijek je repku zaobilazio u sirokom krugu, pa evo sad i kada se koliko toliko konsolidovala situacija u savezu i reprezentaciji... Ima neki svoj princip, ok, ali kada mi pocnu ovako serendati i filozofirati, onda da i ja njih nesto priupitam: Sta je to on uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Sta mi imamo od toga sto on nize uspjehe sa Alzirom ili kim vec. Nemamo nista. Trener iz Bosne, kao eto on promovise zemlju. Jaka muda. Neka dodje i neka vodi ove momke i donese pravu srecu, a vala i pare, ovoj reprezentaciji i narodu, onda mozemo pricati...

De ti Vaha zastekaj jos tri milionceka, a nas navijace ko yebe... Samo Boga ti suti, a reci i bratu svom da isto tako suti, i ne glumi(te) Papu Popovica...
+1

Vaha za BiH nije učinio ništa da bi neko priznanje dobio. Jesi iz BiH ali za nas ne činiš uspjeh već za neke druge i tamo gdje to radiš dobivaj priznanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 02 jul 2014, 17:05

Unofficialpage je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Nabijem i njega i brata mu na neku stvar. Koje on priznanje 'oce? Zar mu nije priznanje to sto ga cijela nacija vec godinama priziva kao selektora? Uvijek je repku zaobilazio u sirokom krugu, pa evo sad i kada se koliko toliko konsolidovala situacija u savezu i reprezentaciji... Ima neki svoj princip, ok, ali kada mi pocnu ovako serendati i filozofirati, onda da i ja njih nesto priupitam: Sta je to on uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Sta mi imamo od toga sto on nize uspjehe sa Alzirom ili kim vec. Nemamo nista. Trener iz Bosne, kao eto on promovise zemlju. Jaka muda. Neka dodje i neka vodi ove momke i donese pravu srecu, a vala i pare, ovoj reprezentaciji i narodu, onda mozemo pricati...

+1

Vaha za BiH nije učinio ništa da bi neko priznanje dobio. Jesi iz BiH ali za nas ne činiš uspjeh već za neke druge i tamo gdje to radiš dobivaj priznanje.

Ma dobro, ne treba sad po Vahi, nije on ništa reko, neg se burazer prikačio na Vahin uspjeh, pa se malo digo.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 jul 2014, 18:16

Zasto ne bi pokusali sa Anticem? :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 20:26

Zašto ne bi zaključali ovu temu. Novi selektor već ima svoju,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=44040" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 02 jul 2014, 22:07

Ima na facebooku neka fašistoidna stranica BOŠNJACI, tako se zove men se čini. Preko 60.000 lajkova ima i ljudi pljuju po Dušku Bajeviću jer ''nije po mjeri'', dižu Safeta Sušića :lol:

Svakakvih boleština u ovoj državi, nadam se da bar zbog tih zakržljavih umova Pape neće više biti na čelu stručnog štaba BH repke, pa neka kmeče.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jul 2014, 22:21

Caeruleus je napisao/la:Ima na facebooku neka fašistoidna stranica BOŠNJACI, tako se zove men se čini. Preko 60.000 lajkova ima i ljudi pljuju po Dušku Bajeviću jer ''nije po mjeri'', dižu Safeta Sušića :lol:

Svakakvih boleština u ovoj državi, nadam se da bar zbog tih zakržljavih umova Pape neće više biti na čelu stručnog štaba BH repke, pa neka kmeče.
Budale nek pogledaju malo ko je Duško Bajević u ostalom samo brukaju naziv Bošnjaci.Ako ništa nek vide kako se zove supruga Duška Bajevića.Ma nemogu ovih nacionalista ni sa jedne strane to treba sve pozatvarati da može normalan svijet živjeti kako treba.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 02 jul 2014, 22:24

Caeruleus je napisao/la:Ima na facebooku neka fašistoidna stranica BOŠNJACI, tako se zove men se čini. Preko 60.000 lajkova ima i ljudi pljuju po Dušku Bajeviću jer ''nije po mjeri'', dižu Safeta Sušića :lol:

To su tipicni branioci djela i lika Safeta Susica ! Nema ih jedan posto da razumiju bilo sta o nogometu ali samo je bitno da je Bosnjak ! Ma koliko god zatucan ili nestrucan bio ne moze biti´losiji od Bajevica :roll:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jul 2014, 22:26

Dno dna su ti likovi, čitao sam malo, sramota me da snjima djelim zemaljsku kuglu a kamoli sta drugo!!!

Sent from my Home using fingers

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jul 2014, 22:30

Šta je ti moderator pa možeš nabijati na neku stvar?A šta misliš ko je 92 po Ženevi lobirao da nas prime u UEFU?Da nije Sušić možda,ili ti smeta što istinu kaže,kao što je bio protiv Ćire koji je rek'o da BiH neće nikad biti država i zvao Hibić da igra za Hr?Ja nisam vidi da ste prizivali Vahu prije SP,a on je potpisao predugovor sa Trabzonom prije SP,Zašto mu tada nije savez ponudio ugovor,znalo je se da Sušiću ističe ugovor?Pa ni Osim nije htio preuzeti reprezentaciju dok je bio trener a nuđeno mu je.Malo poštovanje prema legendi ne škodi,a to što mu je brat idiot to zna čitava Jablanica,pa se sada malo eksponira na račun Vahe.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 jul 2014, 22:51

To je otprilike ogledalo intelektualne elite koja brani lik i djelo najveće ublehe koja je vodila reprezentaciju. Prosjek im je 10 zuba na trojicu, i IQ k'o broj cipela!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 22:54

voltron30 je napisao/la:To je otprilike ogledalo intelektualne elite koja brani lik i djelo najveće ublehe koja je vodila reprezentaciju. Prosjek im je 10 zuba na trojicu, i IQ k'o broj cipela!
I kao takvi dominiramo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 jul 2014, 22:56

emil02in je napisao/la:

Šta je ti moderator pa možeš nabijati na neku stvar?A šta misliš ko je 92 po Ženevi lobirao da nas prime u UEFU?Da nije Sušić možda,ili ti smeta što istinu kaže,kao što je bio protiv Ćire koji je rek'o da BiH neće nikad biti država i zvao Hibić da igra za Hr?Ja nisam vidi da ste prizivali Vahu prije SP,a on je potpisao predugovor sa Trabzonom prije SP,Zašto mu tada nije savez ponudio ugovor,znalo je se da Sušiću ističe ugovor?Pa ni Osim nije htio preuzeti reprezentaciju dok je bio trener a nuđeno mu je.Malo poštovanje prema legendi ne škodi,a to što mu je brat idiot to zna čitava Jablanica,pa se sada malo eksponira na račun Vahe.
Dobro si ti napisao, moderator pa smije tako pisati. Nabija lik legendu bh fudbala na neku stvar, samo zato što je izabrao da trenira klub i uzme pare. I još kao ko yebe navijače, eto čovjek bi i pomislio da je nekoga briga za navijače. :clap:
Ako nemamo od Vahe ništa, onda nemamo ni od jedne legende bh fudbala ništa, nemamo ni od Papeta onda ništa najboljeg fudbalera BiH ikada bez obzira što nas je vodio. Šta je iko od legendi uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ? napljuva ga Vahida jer je preuzeo klub gdje će biti gazda i ujedno uzeti novac, a eto ne valja što nije preuzeo našu reprezentaciju gdje će imati 5 šefova među igračima i još 50 u savezu.
Naša posla ba :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 22:59

Coraco je napisao/la:Nabija lik legendu bh fudbala na neku stvar,
Ovo me pošteno nasmijalo. Pa ovdje se najveća legenda bh fudbala mjesecima nabija na neku stvar, šta onda očekivati za ove 'malo manje' legende.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2014, 23:01

Koliko vidim po potpisnicima ove peticije, medju onima koji zele da Susic ostane su ljudi svih nacionalnosti i iz cijele BiH. Znaci ne sirite lazi vi gore...

http://www.peticije24.com/signatures/ze ... ih/start/0" onclick="window.open(this.href);return false;

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 jul 2014, 23:02

Virtu4l je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Nabija lik legendu bh fudbala na neku stvar,
Ovo me pošteno nasmijalo. Pa ovdje se najveća legenda bh fudbala mjesecima nabija na neku stvar, šta onda očekivati za ove 'malo manje' legende.
Jest vala i to što kažeš :oops: al' hajd kontam Pape je već zabiberio, ovaj bio potencijalni i odmah za svaki slučaj, da mu ne bi ostali dužni.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 19 gostiju.