Nabijem i njega i brata mu na neku stvar. Koje on priznanje 'oce? Zar mu nije priznanje to sto ga cijela nacija vec godinama priziva kao selektora? Uvijek je repku zaobilazio u sirokom krugu, pa evo sad i kada se koliko toliko konsolidovala situacija u savezu i reprezentaciji... Ima neki svoj princip, ok, ali kada mi pocnu ovako serendati i filozofirati, onda da i ja njih nesto priupitam: Sta je to on uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Sta mi imamo od toga sto on nize uspjehe sa Alzirom ili kim vec. Nemamo nista. Trener iz Bosne, kao eto on promovise zemlju. Jaka muda. Neka dodje i neka vodi ove momke i donese pravu srecu, a vala i pare, ovoj reprezentaciji i narodu, onda mozemo pricati...
De ti Vaha zastekaj jos tri milionceka, a nas navijace ko yebe... Samo Boga ti suti, a reci i bratu svom da isto tako suti, i ne glumi(te) Papu Popovica...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)