Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Dobar je igrac, nije konstantan i daleko je od WC igraca, osim fantasticnog driblinga i agilnosti on nema nekih kvaliteta.
-

totti

gervinho

- AlfredBorden
- Kontakt:
zabi lik driblingom tri komada, pogotovo slobodnjak onaj, vidi se da znas o cemu pricasRajaz je napisao/la:Dobar je igrac, nije konstantan i daleko je od WC igraca, osim fantasticnog driblinga i agilnosti on nema nekih kvaliteta.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Konstantno je bio dobar i u Granadi samo sto je to drugacija ekipa i tu je imao dosta manje lopti i prostora za manevar.Rajaz je napisao/la:Dobar je igrac, nije konstantan i daleko je od WC igraca, osim fantasticnog driblinga i agilnosti on nema nekih kvaliteta.
Na temi Primere se dosta pisalo o njemu u prosle dvije godine i mislim da je ovo prava slika njegovog kvaliteta.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Upratio sam ga dok je igrao za U19 protiv Srbije i Spanije cini mi se, i mislim da je cak i pogodio. Tada je igrao kao lijevo krilo...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kojeg kvaliteta, posto WC definitivno nije ?L_blancos je napisao/la:Konstantno je bio dobar i u Granadi samo sto je to drugacija ekipa i tu je imao dosta manje lopti i prostora za manevar.Rajaz je napisao/la:Dobar je igrac, nije konstantan i daleko je od WC igraca, osim fantasticnog driblinga i agilnosti on nema nekih kvaliteta.
Na temi Primere se dosta pisalo o njemu u prosle dvije godine i mislim da je ovo prava slika njegovog kvaliteta.
Srednja klasa igraca sa fantasticnim driblingom ..
još jedna stvar sa jučerašnje utakmice u Mariboru..prvi put u istoriji LP se desilo da su golove postigli otac i sin 

Definisi mi pojam wc?
Kako ce neko biti wc kada je dosao iz jedne Granade u Porto, sta je to on mogao do sada napraviti u svojoj karijeri da bi ga se svrstalo u wc kategoriju?
Niko u Portu nije wc a Brahimi im je trenutno najbolji igrac u svim utakmicama ove sezone koje sam gledao, a propustio sam samo jednu.
Kao i vecina igraca iz manjih klubova Primere, nije bio medijski eksponiran pa su po mnogima njegove partije cudo.
Kako ce neko biti wc kada je dosao iz jedne Granade u Porto, sta je to on mogao do sada napraviti u svojoj karijeri da bi ga se svrstalo u wc kategoriju?
Niko u Portu nije wc a Brahimi im je trenutno najbolji igrac u svim utakmicama ove sezone koje sam gledao, a propustio sam samo jednu.
Kao i vecina igraca iz manjih klubova Primere, nije bio medijski eksponiran pa su po mnogima njegove partije cudo.
San Siro has been chosen as the host venue of next season's Champions League final, Uefa has confirmed.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Uefa jos nije potvrdila, cudno jer na njihovoj stranici nema ovaj statisticki podatak samo kada je utakmica Oly - A.M. u pitanju...ali ako je istina, onda je lik fenomen! K'o da je na motoru igrao
http://www.sportskacentrala.com/index.p ... ve+rekorde" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportskacentrala.com/index.p ... ve+rekorde" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Nije cudno.
Na utakmici u Pireju obe ekipe su pretrcale vise od 143 km.
Cudno je da se toliko trcalo , jer je prosjek 110-115 km.
Ne znam cime mazu teren u Grckoj ali ovaj podatak je impresivan.
Kada su na kraju utakmice izbacili podatak o pretrcanim metrima , mislio sam da je greska
Sto se tice Brahimija , pa to je vrhunski igrac.Kako je u Granadi jeo prosle sezone.Kao sto kolega @blancos rece , medijski nije exponiran pa je senzacija , za sve ljubitelje Primere nsita novo.
Na utakmici u Pireju obe ekipe su pretrcale vise od 143 km.
Cudno je da se toliko trcalo , jer je prosjek 110-115 km.
Ne znam cime mazu teren u Grckoj ali ovaj podatak je impresivan.
Kada su na kraju utakmice izbacili podatak o pretrcanim metrima , mislio sam da je greska

Sto se tice Brahimija , pa to je vrhunski igrac.Kako je u Granadi jeo prosle sezone.Kao sto kolega @blancos rece , medijski nije exponiran pa je senzacija , za sve ljubitelje Primere nsita novo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Francuzima ocajno ide i u LE, Rusi su ih vec pretekli ove sezone po koeficijentu, ako ovako ostane sljedece sezone samo 2 predstavnika iz Ligue 1 u Ligi prvaka. 
Gusto..
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gusto..
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't believe the hype.
To bi ja tebe trebao pitat. Brahimi nije mladic, sa 24 godine igra u Granadi i evo sada je presao u Porto. Da je klasa valjda bi ga uzeo neki od velikana ?L_blancos je napisao/la:Definisi mi pojam wc?
Meni njegove partije nisu cudo jer sam ga pratio u Primeri. Daleko je on od WC igraca trenutno.
Kad mu Porto napuca statistiku otice on ko halva za 40milkiRajaz je napisao/la:To bi ja tebe trebao pitat. Brahimi nije mladic, sa 24 godine igra u Granadi i evo sada je presao u Porto. Da je klasa valjda bi ga uzeo neki od velikana ?L_blancos je napisao/la:Definisi mi pojam wc?
Meni njegove partije nisu cudo jer sam ga pratio u Primeri. Daleko je on od WC igraca trenutno.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Igrao je i Ribery sa 23 godine u Metzu, pa onda presao u Galatu, pa je postao ovo sto jeste, tako da Brahimi ima itekako vremena.Rajaz je napisao/la:To bi ja tebe trebao pitat. Brahimi nije mladic, sa 24 godine igra u Granadi i evo sada je presao u Porto. Da je klasa valjda bi ga uzeo neki od velikana ?L_blancos je napisao/la:Definisi mi pojam wc?
Don't believe the hype.
A ni Messi ne bi uspio puno vise u Granadi
Sto Luka sa 20 godina odmah u Real presao?
Ako je sa 26-27 godina dosao u Real to automatski znaci da nije wc?
Granada bi s Messijem napadala titulu.L_blancos je napisao/la:A ni Messi ne bi uspio puno vise u Granadi
To nije poenta, poenta je da Brahimi trenutno nije WC, mozda kasnije nekad postane, mada ne vjerujem ni u to. Ima u nogama, fali mu u glavi.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Granada bi s Messijem napadala titulu.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ako u Portu ostane na ovom nivou (priblizno) citavu sezonu, moglo bi se reci da napreduje prema wc. Porto ga platio oko 5 miliona funti (sa klauzulom od 35-40 miliona). U 24. godine i karijeri koja ide uzlaznom putanjom plus onim prilozenim sto vec znam od njegove 19. godine, predvidjam ovom igracu dosta dobrog...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Mene podsjeca na Nanija, s tim da je portugalac jos talentovaniji bio, ovaj je nesto bolji dribler, ali kad glava nije u redu, zajebi sav talenat. Uglavnom vidjecemoOnlyUnited je napisao/la:Ako u Portu ostane na ovom nivou (priblizno) citavu sezonu, moglo bi se reci da napreduje prema wc. Porto ga platio oko 5 miliona funti (sa klauzulom od 35-40 miliona). U 24. godine i karijeri koja ide uzlaznom putanjom plus onim prilozenim sto vec znam od njegove 19. godine, predvidjam ovom igracu dosta dobrog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.