Nema problema.Evolution87 je napisao/la:Ovi kojima je HS imate li problema sa slikom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Nema problema.Evolution87 je napisao/la:Ovi kojima je HS imate li problema sa slikom?
i kod mene bolju sliku nisam gledoSaurman je napisao/la:Nema problema.Evolution87 je napisao/la:Ovi kojima je HS imate li problema sa slikom?
legenda reala je napisao/la:A ni da častiš što smo ti pomogli da nađeš BHT HD![]()
istoSheyi je napisao/la:Kako god, ja sam prezadovoljan s ovime, i nema potrebe da se uzima Hd paket![]()
meni se je skoro citavu tekmu gubila slika, dok prije tekme i na pocetku nije bilo problemaJoseMourinho je napisao/la:i kod mene bolju sliku nisam gledoSaurman je napisao/la:Nema problema.Evolution87 je napisao/la:Ovi kojima je HS imate li problema sa slikom?
meni cijelu tekmu bez problema vrh slikaEvolution87 je napisao/la:meni se je skoro citavu tekmu gubila slika, dok prije tekme i na pocetku nije bilo problemaJoseMourinho je napisao/la:i kod mene bolju sliku nisam gledoSaurman je napisao/la: Nema problema.
Ali mozemo pratiti SD signal, koji je miljama ispred 240x320 rezolucije obicnog BHT-a..bordograd je napisao/la:Pošto dosta ljudi nije baš upoznato sa ovim tehnološkim nazivima pokušat ću da objasnim pa ako nekome mognem pomoći. Dakle, BHT HD (kao i sve druge kanale u HD rezoluciji) možete gledati samo preko kablovske/moje tv (vjerovatno još nekih providera koji pružaju tu uslugu uz kablovski internet i adsl) uz digitalni resiver na TV-u koji ima oznaku HD Ready ili Full HD i to ukoliko su resiver i TV povezani HDMI kablom, dakle ne običnim scartom. Dakle, BHT i BHT HD su 2 različita kanala i pod različitim brojevima su na resiveru (meni je na telemachu BHT na 1, a BHT HD mislim da su dodali na 330). A znak BHT HD što buni neku raju su postavili i na klasični BHT, na guzatom televizoru ne možete pratiti HD signal. Eto, valjda će nekome pomoći
P.S. Meni je na Telemachu i slika i ton bili vrhunski (osim prvih 10 minuta kada su bili malo nesinhronizovani). Sve pohvale BHT-u za ovaj potez
aqarius je napisao/la:dečki ,vidim da se žalite na HD...kod mene na TOTALU slika extra,ali stvarno extra..(na BHT HD-u)vidiš što kažu zjenice u igrača,malo je ton tiši nego obično.....nego kakvi su vam televizori,nema dobre slike na golfu 2,U sobi mi je drugi resiver SD e tu je pravo njesra,nema ni boje..ali preko HD resivera ,stvarno super,samo da ostane...
Koji ti je TV ?cala je napisao/la:Sutra zovem hs da mi donose taj hd reciever. Gledat cu bosnu u hd pa makar.
ako imaš tv koji ima dvbc onda ti ne treba resiver samo nadji na lcducala je napisao/la:Sutra zovem hs da mi donose taj hd reciever. Gledat cu bosnu u hd pa makar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.