Rade Paprica 9 je napisao/la:Samo poguraše sudije Hrvate protiv Slovenaca. Nije puno, ali na ovakvom takmičenju gdje su svi u 5 deka= pobjeda.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Rade Paprica 9 je napisao/la:Samo poguraše sudije Hrvate protiv Slovenaca. Nije puno, ali na ovakvom takmičenju gdje su svi u 5 deka= pobjeda.
Raul_64 je napisao/la:Svasta se Sloveniji svira al ajde , uvijek je tako..
Tomic teski double double danas mislim , a vazda su ga udvajali svakako.
Imao je losih suteva al sad
Nije Ante loš, pa u Barceloni igra poprilično dobro, na prvenstvu istina ne pruža neke partije. Hrvatsku drži Bogdanović, glavni igrač definitivno, a i Simon je odličan. Ne znam šta bi Slovenci bili bez braće Dragić... Žao mi je što je Crna Gora izgubila u produžetku. Taman sam prebacio da vidim završnicu kad trojka Ricea za produžetak, ali nije im se dao. Vučević je pretanak kao i Tomić ovo EP.dubrava je napisao/la:Hvala Vam Slovenci što ste nam dali pobjedu!
Ante Tomić, skini dres i odi doma. Sramota je kako igraš, a jedan si od najboljih europskih centara. Navodno! Sramota!
Bravo Damjane, tebe sam zazivao!!!
dubrava je napisao/la:U vezi Ukića, niste u pravu. Večeras je bio dobar, pa jeste gledali 3. četvrtinu?! Em pogodio ključnu tricu, em napravio skok u obrani i onda u sljedecem napadu asistirao...
Ma ne kažem ja da je on loš u Barceloni. Dapače. Al on ovdje igra kao da je riječ o centru Dubrave. Pa gdje se on kao centar nalazi? Na 5-6 metara od koša... Ovo što igra na prvenstvu je ispod svake razine ponajboljeg centra.. Sramota, nema šta. Neka me razuvjeri u nastavku prvenstva, ali ovo je pomižavajuće.insider je napisao/la:Nije Ante loš, pa u Barceloni igra poprilično dobro, na prvenstvu istina ne pruža neke partije. Hrvatsku drži Bogdanović, glavni igrač definitivno, a i Simon je odličan. Ne znam šta bi Slovenci bili bez braće Dragić... Žao mi je što je Crna Gora izgubila u produžetku. Taman sam prebacio da vidim završnicu kad trojka Ricea za produžetak, ali nije im se dao. Vučević je pretanak kao i Tomić ovo EP.dubrava je napisao/la:Hvala Vam Slovenci što ste nam dali pobjedu!
Ante Tomić, skini dres i odi doma. Sramota je kako igraš, a jedan si od najboljih europskih centara. Navodno! Sramota!
Bravo Damjane, tebe sam zazivao!!!
Raul_64 je napisao/la:Petar Skansi je idol ;
Skansi - uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, neeee Žoriću, pa možeš li ti pomaći tu nogu
"Ukic je najbolji strijelac kojeg znam" i promasi bacanje normalno
Sladokurac-Nizbrdica je bila velika, ručna nam nije radila
Skansi-ali smo snagom uma zakočili
etc.
To isto stoji, brzoplet je bio u izgradnji napada u 4/4. Al, odigrao je solidno, najbolje na prvenstvu dosad...filip13 je napisao/la:dubrava je napisao/la:U vezi Ukića, niste u pravu. Večeras je bio dobar, pa jeste gledali 3. četvrtinu?! Em pogodio ključnu tricu, em napravio skok u obrani i onda u sljedecem napadu asistirao...
tačno,ali je dosta griješio u zadnjoj četvrtini
Yucca je napisao/la:Slusati Skansia kako komentarise utakmice Hrvatske neprocijenjivo![]()
![]()
![]()
Momku je glavni potez nadskok u reket i onda iz skoka vracanje lopte nazad, ili izgubi loptu. Draper je odlicno igrao, skakao i trudio se za svaku loptu, po meni svakako bolja opcijadubrava je napisao/la:U vezi Ukića, niste u pravu. Večeras je bio dobar, pa jeste gledali 3. četvrtinu?! Em pogodio ključnu tricu, em napravio skok u obrani i onda u sljedecem napadu asistirao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.