U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
K.arina od ekipe , al dobri su kakav im je trener.
Opet ista prica medju 20-ak mladih nada nijedan koji moze trkom probiti nego sve silom i naguzove.
Izvikani Subasic meni truba.
Dzafic - puno zuji malo meda daje
Bilbija - dobar
Sehic - mada napravi gresku kod drugog ponajbolji
Visca - dobar , vidi se da je zreo
Galesic - igra na mjestu na kojem je trebao biti pozvan Osmanagic
.
.
.
Opet ista prica medju 20-ak mladih nada nijedan koji moze trkom probiti nego sve silom i naguzove.
Izvikani Subasic meni truba.
Dzafic - puno zuji malo meda daje
Bilbija - dobar
Sehic - mada napravi gresku kod drugog ponajbolji
Visca - dobar , vidi se da je zreo
Galesic - igra na mjestu na kojem je trebao biti pozvan Osmanagic
.
.
.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma znaš ti nas E B O ti nas .Pa hoće li nas išta u ovoj ebenoj Bosni obradovati.Momci od 20 godina ko kakve nanice u odbrani a da bi dali gol treba nam sa ovoliko igrača u napadu bar još 300 minuta igre
Levati kao i u svakom sport 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato što je Safet obećao zvati nekoga iz naše lige(naravno, pozvati=biti tu i sjediti na klupi ili na tribinama), a najlakše je to uraditi sa golmanom, jer već imamo dvojicu koji su bolji od njega.Cartman je napisao/la:Ne razumjem sto je Sehic i blizu A-repke.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovaj Galesic je odlicno odigrao utakmicu, takodjer bilo je skoro pa ocito da cemo mi ovo da zijanimo, jer kada trcis cijelu utakmicu trudis se i nece da udje u go za ocekivati je da zijanis na kraju (osim ako si njemac
).

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
I neko njega vidi kao rješenje na lijevom beku A reprezentacijekimbo je napisao/la: Izvikani Subasic meni truba.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Dobro su igrali do golova,nema sta netreba zaboraviti da je ova Madjarska treca na svijetu...par igraca bi vrlo hladno moglo prebaciti u prvim tim vec sad Bunoza je odlican,Visca dobar u prvom poluvremenu u drugom stao kao i skoro cijeli tim,Haordic vidi se da zna,Galesic odlicnu tehniku ima samo mu je jos kuveta treba...meni se svidja ova ekipa dosta dobrih igraca ima,i odlicno su se drzali posebno prvo poluvrijeme bore se momci ako nista ne ko oni sinoc
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neide nam ni od noge ni od ruke 

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
Jos samo da veceras kosarkasi zijane i eto ga hettrik 

ne znam šta serete, fakat su dobro igrali do golova protiv nominalno bolje repke. falilo koncentracije na kraju i to je to
Ha, Sehic je exstra golman, bio je pokriven od dvojice nasih igraca, vidio loptu kasno i nije mogao bolje.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Super e neka je barem netko zadovoljan.teferič je napisao/la:ne znam šta serete, fakat su dobro igrali do golova protiv nominalno bolje repke. falilo koncentracije na kraju i to je to
Madjarska je inace poznata kao velika svjetska sila. Pa njih bi jedna Hrvatska i Srbija otresli kao slinu na svom terenu a bogami i u gostima.
Al eto dobri smo kakav nam je trener opet kazem. Od ovij 11 mozda samo Sehic u nastavku karijere zavrsi u repci ostalo ima da popune djeca iz dijaspore.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Iskreno drug barem pola tog gola je njemu na dusu, ako ne i citav, djaba sto ti navijas za zelju treba biti realan. Ali takodjer on je mlad golman, mora covjek biti svjestan da ce on ovako grijesit, ali mislim da je momak dobar i da moze biti nesto od njega, ako jedan khan, james i drugi mogu 10 puta gore golove od ovih primat moze i on vako u godini jednomEdinTM87 je napisao/la:Ha, Sehic je exstra golman, bio je pokriven od dvojice nasih igraca, vidio loptu kasno i nije mogao bolje.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- Thunderstruck
- Kontakt:
Stvarno steta, beze dva gola.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Sudic bi dobrodosao U-21 repci ima samo 19 god 

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
po meni su odlicno igrali, pogotovo u prvom pol. pa samo koliko smo sansi imali, ali nema ni srece...
neko gore napisa subasic truba, a bas je dobro odigrao probijao po lijevoj strani i dobar u def. prvo bih njega pozvao u A-repku...galesic dobar, samo ga sut zeza, haurdic i visca u prvom odlicni, ali u drugom su malo podbacili... dobro su oni igrali, ali na kraju malo padose, ma nema veze bar su se trudili za razliku od onih sinoc...
neko gore napisa subasic truba, a bas je dobro odigrao probijao po lijevoj strani i dobar u def. prvo bih njega pozvao u A-repku...galesic dobar, samo ga sut zeza, haurdic i visca u prvom odlicni, ali u drugom su malo podbacili... dobro su oni igrali, ali na kraju malo padose, ma nema veze bar su se trudili za razliku od onih sinoc...
guber90 je napisao/la:Sehicu koda je ko vruc kamen bacio ne loptu u ruke.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fino su igrali, bili bolji od Madjara, ali nisu imali hrabrosti da krenu svim silama naprijed i to nam se na kraju osvetilo. Dosta suteva, ali nijedna prilika nije bila izrazito cista, sve nekako mlako i slabo...
Galesic je definitivno velika buducnost nase repke, momak je izuzetno dobar tehnicar, a uz to brz, a takvih je malo u nasem timu.
Galesic je definitivno velika buducnost nase repke, momak je izuzetno dobar tehnicar, a uz to brz, a takvih je malo u nasem timu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kimbo je napisao/la:Super e neka je barem netko zadovoljan.teferič je napisao/la:ne znam šta serete, fakat su dobro igrali do golova protiv nominalno bolje repke. falilo koncentracije na kraju i to je to
Madjarska je inace poznata kao velika svjetska sila. Pa njih bi jedna Hrvatska i Srbija otresli kao slinu na svom terenu a bogami i u gostima.
Al eto dobri smo kakav nam je trener opet kazem. Od ovij 11 mozda samo Sehic u nastavku karijere zavrsi u repci ostalo ima da popune djeca iz dijaspore.
vi isto ko da na grani zivite kakav ba tulic pa ljudi dragi taj covjek se posvadjo sa trenerskim poslom ovi momci sto igraju uopste nisu losi fino su odigrali ovi golovi su pali mislim da se ni madjari nisu nadali...
hrvatska i srbija nemaju problema sa nacionalnim ljucem ovaj tulic u hrvatskoj nebi travu kosio...kakva nam je drzava ovo je odlicno o savezu necu da pricam,neki od ovih igraca vec imaju karijeru,vranjes,haordic i jos par njih igraju standardno u svojim klubovima nisu neke lige ali evo seriff izbaci dinama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nije bitno sto navijam za Zelju, Seha ce bit veliki golman...guber90 je napisao/la:Iskreno drug barem pola tog gola je njemu na dusu, ako ne i citav, djaba sto ti navijas za zelju treba biti realan. Ali takodjer on je mlad golman, mora covjek biti svjestan da ce on ovako grijesit, ali mislim da je momak dobar i da moze biti nesto od njega, ako jedan khan, james i drugi mogu 10 puta gore golove od ovih primat moze i on vako u godini jednomEdinTM87 je napisao/la:Ha, Sehic je exstra golman, bio je pokriven od dvojice nasih igraca, vidio loptu kasno i nije mogao bolje., a ako mislis da ja nisam realan procitaj sta drugi portali kazu za njegovu odbranu
.
Zeljeznicar za zivot cijeli !