Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hroni
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la hroni » 06 avg 2013, 22:33

ovaj nas lik samo puca,,,u prazno,,potanko bogami,daj boze da me demantuje do kraja utakmice

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 06 avg 2013, 22:36

Izvede ga..Slabo!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 avg 2013, 22:38

Ovakav Lion je baš zreo za ispadanje..ali je Grashopers još zreliji.Veliki im je problem što imaju veoma mali postotak lopte u svojim nogama..iz toga nema ni kreiranja šansi,slobodnjaka ,kornera...nema ništa.Čini mi se da svaku loptu gube u prosjeku za 10 sekundi....U ovoj ekipi nema znalca koji može nešto uraditi sa loptom..podsjećaju me u našim okvirima kao da gledam Čelik(robija se neće ljutiti..to je samo moje subjektivno poređenje)..evo gol a sad adio...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2013, 22:42

Lulic je u svoje vrijeme pokazao svoj kvalitet protiv Tottenhama dok je igrao za Young Boys. A ovoga Hajrovica su pojedini digli u nebesa na osnovu par golova u Svicarskoj ligi. Doslo je do toga da tvrde da je bolji od jednog Walcotta, da ce u Milan i tako dalje. Dodje jedan prosjecni Lyon i ne moze da prismrdi golu, ne moze pravi pas napravit a ne sta drugo. Ovo mu je dokaz da treba jos mnogo radit da bi igrao za neki veliki klub i da je daleko od siguran u nasih prvih 11 kao sto su neki tvrdili. Povratak u realnost.

Ako ovi izbore Europa Ligu neka se Bogu zahvale. Prosjecni do bola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 06 avg 2013, 22:46

Nije ga išlo nešto posebno večeras,ali ima dobru kretnju,dosta liči na Robena!Ne znam kako neki vide u njemu špica ,kad je čovjek klasično krilo,i tu mu je i mjesto!U dosta boljoj je poziciji od Stevanovića,i treba da bude prvi naš izbor
sa njim i Lulićem ima dva odlična probijača po stranama što svaka ozbiljna reprezentacija treba.Mnogo če mo sa njim dobiti!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 06 avg 2013, 22:48

aqarius je napisao/la:Ovakav Lion je baš zreo za ispadanje..ali je Grashopers još zreliji.Veliki im je problem što imaju veoma mali postotak lopte u svojim nogama..iz toga nema ni kreiranja šansi,slobodnjaka ,kornera...nema ništa.Čini mi se da svaku loptu gube u prosjeku za 10 sekundi....U ovoj ekipi nema znalca koji može nešto uraditi sa loptom..podsjećaju me u našim okvirima kao da gledam Čelik(robija se neće ljutiti..to je samo moje subjektivno poređenje)..evo gol a sad adio...

Bas mi je to palo na pamet. Lion nema sanse da se kvalifikuje u LP, bez obzira ko im zapadne za protivnika. Moguce da dobiju ove bugarske lugake (Ludogorec) i nacin na koji su odradili Partizan, Lionu ne daje prevelike sanse. druge tekme nisam uspio odgledati, ali bilo ko da je iz ovog vecerasnjeg susreta otisao dalje, imao bi ogromne probleme da se dokopa LP-a. Nezamislivo, klub koji je prije dvije godine izbacivao Real iz takmicenja, danas kopa i rukama i nogama da se dokopa samog takmicenja. Tuzno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2013, 22:49

barsa77 je napisao/la:Nije ga išlo nešto posebno večeras,ali ima dobru kretnju,dosta liči na Robena!Ne znam kako neki vide u njemu špica ,kad je čovjek klasično krilo,i tu mu je i mjesto!U dosta boljoj je poziciji od Stevanovića,i treba da bude prvi naš izbor
sa njim i Lulićem ima dva odlična probijača po stranama što svaka ozbiljna reprezentacija treba.Mnogo če mo sa njim dobiti!
Na osnovu cega?

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 06 avg 2013, 22:50

Cartman je napisao/la:
barsa77 je napisao/la:Nije ga išlo nešto posebno večeras,ali ima dobru kretnju,dosta liči na Robena!Ne znam kako neki vide u njemu špica ,kad je čovjek klasično krilo,i tu mu je i mjesto!U dosta boljoj je poziciji od Stevanovića,i treba da bude prvi naš izbor
Na osnovu cega?
Ti momcino gledo večeras tekmu,a jesi li gledo protiv Bazela i Araua kad je bio za dvije klase bolji od svih ostalih na terenu!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 avg 2013, 22:51

Ko kaze da je u dosta boljoj poziciji?Zadnji put kad sam pogledao Stevanovic je standardni clan ekipe koja ce igrati u spanskoj Primeri,dok ovaj igra u Svicarskoj...Ne bih ja rekao da je bolji od Stevanovica toliko,posebno ako Steva bude standardan!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2013, 22:54

barsa77 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Na osnovu cega?
Ti momcino gledo večeras tekmu,a jesi li gledo protiv Bazela i Araua kad je bio za dvije klase bolji od svih ostalih na terenu!!!
U ovakvim utakmicama se vidi sta je sta, pusti mi utakmice iz prosjecne lige. Steva igra u jacoj ligi i ako se dokaze u Elcheu, ovaj nije u nikakvoj boljoj poziciji.

Stevanovic je inace Velsu radio sta je htio, ekipi sastavljena od igraca iz Premiershipa.

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 06 avg 2013, 23:00

Bassel nije momčino svakakva ekipa,pogledaj malo koga je ta ekipa sve izbacila iz LP!A što se tiče Steve teško da če on izborit mjesto u startnoj postavi pored Corominasa

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 06 avg 2013, 23:02

Stevanovic je inace Velsu radio sta je htio, ekipi sastavljena od igraca iz Premiershipa.[/quote]

Ne živi se od stare slave!!!

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 06 avg 2013, 23:03

barsa77 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Na osnovu cega?
Pa momcino , i ti izgleda slao gledas. Ipak je ogromna razlika izmedju svicarske lige i francuske koja je iznjedrila likove poput Platinia i Zidana. Nista se nije promijenilo. Hqajrovic je dobar igrac, ali apsolutno nije klasa. Klasa su Pijanic, Dzeko, Ibisevic i moguce Misimovic, a sve ostalo sto imamo u repki, iskljucivo je rezultat taktickih zamisli selektora Susica. Dakle, igrac kao Hajrovic nam moze biti od koristi, ali nam isto tako moze biti uteg oko vrata.
Daj brate da ove kvalifikacije izvucemodo kraja, pa ce se u pripremnim tekmama vidjeti ko je za sta sposoban.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 06 avg 2013, 23:07

I kakve to veze ima.Cijela ekipa su im panjevi.Pavlovic je 10 puta gori.Vilotic ne zna 2 pasa da sastavi.Hajrovic odskace u ovakvoj ekipi.Lion je to znao, i kraj price.Blokirali su ga.

Nije covjek playmaker.Njegovo je da pokusa na krilima da probija, ali oni tog nemaju

Ps:Lyon je i zabio go, nakon sto je Hajrovic otisao.To nek bude jos gore za trenera.Daleko od tog da je odigrao dobro.No, opet

Nadam se da ce dobiti papire do Slovaka, da vidimo kako ce zaigrati za nas

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 avg 2013, 23:07

milomlat je napisao/la:
Pa momcino , i ti izgleda slao gledas. Ipak je ogromna razlika izmedju svicarske lige i francuske koja je iznjedrila likove poput Platinia i Zidana. Nista se nije promijenilo. Hqajrovic je dobar igrac, ali apsolutno nije klasa. Klasa su Pijanic, Dzeko, Ibisevic i moguce Misimovic, a sve ostalo sto imamo u repki, iskljucivo je rezultat taktickih zamisli selektora Susica. Dakle, igrac kao Hajrovic nam moze biti od koristi, ali nam isto tako moze biti uteg oko vrata.
Daj brate da ove kvalifikacije izvucemodo kraja, pa ce se u pripremnim tekmama vidjeti ko je za sta sposoban.
Nek je vala Ibisevic klasa, a Miske nije :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 06 avg 2013, 23:15

Daj brate da ove kvalifikacije izvucemodo kraja, pa ce se u pripremnim tekmama vidjeti ko je za sta sposoban.[/quote]

I ti slabo čitaš!Gdje sam ja to napiso da je on klasa,ne izvlači iz konteksta!Na poziciji koju on pokriva imamo samo Stevu koji je dosta stagniro otkad je otišao u Sevilju,i Izet je po meni prvi naš izbor da zatvori tu poziciju.A ti da bolje pratiš fudbal vidio bi da je Bassel bolji od večine francuskih ekipa!Nisam ja upoređivo lige ako sam reko da je igro protiv Bassela dobro,ne može se po jednoj(večerašnjoj)tekmi reči kako neko nije ili jeste dobar igrač.Trebali bi malo češće pratit pa da dajete komentare.A ako malo bolje pročitaš vidjet češ da sam i ja negativno komentariso njegov večerašnji nastup!!!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 06 avg 2013, 23:23

Neznam zasto se prepirete oko igre i klase Hajrovica... Momak je igrao koliko su mi dozvoljavali igraci Liona a mislim da su ih dobili na iskustvo... Grasshopers je propustio sanse iz prve tekme kada su dosta bili bolji... Veceras je Lion takticki dobro odigrao i zasluzeno su pobijedili... Mada moram primjetiti da je i sudija malo vukao na stranu Liona... Ja cu samo reci da smo mi dobili odlicnog fudbalera a vrijeme ce pokazati ko je u pravu... Ne sudite radi jedne tekme o covijeku.... Pozzzzzz

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 06 avg 2013, 23:24

mujdza je napisao/la:Neznam zasto se prepirete oko igre i klase Hajrovica... Momak je igrao koliko su mi dozvoljavali igraci Liona a mislim da su ih dobili na iskustvo... Grasshopers je propustio sanse iz prve tekme kada su dosta bili bolji... Veceras je Lion takticki dobro odigrao i zasluzeno su pobijedili... Mada moram primjetiti da je i sudija malo vukao na stranu Liona... Ja cu samo reci da smo mi dobili odlicnog fudbalera a vrijeme ce pokazati ko je u pravu... Ne sudite radi jedne tekme o covijeku.... Pozzzzzz
Pa to i ja kažem,slažem se!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 avg 2013, 00:06

joj oko čega se vi raspravljate .. bitno je da će nam i Izet i Stevo poslužiti, zavisi od protivnika i stila igre .. Stevo je više trkač, klasično krilo, dok je Izet tehnički jači, jači 1 vs 1, bolji šuter, centaršuter, bolje zna podvaliti loptu .. generalno je bolji igrač od Steve, a ja lično Stevu gotivim

govorite kako Steva igra za Elche iz Primere, e pa, pitanje vremena je kada će Izet u lige petice i nedvojbeno dosta jači klub od Elchea
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2013, 00:13

Nek' i mi dočekašmo da se " svađamo " oko 2 igrača približne kvalitete koji igraju na jednoj poziciji, poziciji koja nam je uz poziciju LB bila rak - rana od neovisnosti i osnutka reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 28 gostiju.