BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
U vas je sve nastimano,samo niko para da uzme kokuz sjedi li sjedi i naprdjuje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Istina je da su se radovali kada su prodali Dzeku za 50 milja,jer su mislili da nece biti nista od njega,ali ga klocom nije niko nazivao.Istina na jednoj tekmi se sa juga pjevalo klocevi,ali to nije bilo upuceno Dzeki nego cijelom timu.A onda su novine kasnije izmislile da je tako samo Dzeku nazivano.mujoisuljo je napisao/la:Ako nisu u stanju dovesti 2-3 igrača van BiH i pokupitit sve što ovde valja, **** ga.Pa samo od Džeke će Željo u ratama dobiti 2 miliona KM, za kloca za kojeg su rekli da nisu ništa smotanije prodali za 50.000.Problem je u tome što oni trebaju namiriti svoje džepove.Smiješna su u najmanju ruku pojačanja koja je Željo doveo, samo se brukaju!Elegant je napisao/la:Istina je da ce nas poraziti a to ce desavati i u narednim godinama jer cemo konstantno izvlaciti jake timove, tj. sampione drzava. Porazi ce se desavati iz razloga kao sto ti kazes "nema djaba", u tim treba ulagati jacati ga pravim pojacanjima a ne krpljenjem onim sto ima i tzv. "dovođenjme najboljeg iz BiH P. lige".Alipasino je napisao/la:Evo da napisem e necu se vise javljat dok ne zavrsi tekma sa Plzenom.Moj Zeljo ce dozivjeti do sad najtezi poraz u ligi sampiona ne toliko sto su ovi kvalitetni nego sto smi mi truba zesca a brki porucit da nema vise dzaba ni u babe a kamoli u ligi sampiona.
Ali realnost je da mi nemam para da platimo 100.000 za pojacanje - znaci bas pojacanje, da ne pricamo o vecim ciframa. I ovo sto imamo (Boga pitaj koliko) tesko pokriva i trenutne troskove.
Moje misljenje je da pojedini navijaci imaju prevelika ocekivanja, a mogucnosti i realnost naseg kluba su potpuno drugaciji.
A sto se tice love,pa pasha moj ne zivi se od have,Koliko god ima prihoda isto toliko,cak i vise od toga ima rashoda.Gdje su plate igracima,gdje su pripremene,odlasci dan prije na gostovanja....Sve se to placa.A ne smijemo zaboraviti ni lovu koju su morali istrest za kazne.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nisam ja ni igrao zrinjski danas. jesam prvu gdje sam znao da ce dobit u gostima.miky_hz je napisao/la:U vas je sve nastimano,samo niko para da uzme kokuz sjedi li sjedi i naprdjuje
danas kod mene jedina opcija bila hendikep -2.5 gdje cu to igrat nisam budala znajuci da zrinjski voli odigrat za kladare (kao vecina danas, nazalost)
odigro sam sarajevo 2 kv 1.1 uhar cener

Jucer procitah da Zrinjski igra u dosta kombiniranom sastavu, ali mislim da bi ovo trebali uzet sa 1-2 razlike, ima jos puno do kraja. Od toliko TV postaja ni jedna ne prenosi uzivo. Shvatam da nisu gostovanje, al mogao je netko uzet danasnju utakmicu, ali ne, nju ce staviti u 21h kad Sarajevo igra
Bravo
EDIT: Ode jos jedan Finski predstavnik

EDIT: Ode jos jedan Finski predstavnik
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hajmo Coloma, kad nece domaci da zabijaju pokusajte makar vi sta ubaciti 

Djuric. Samo lagano 

- Armageddon2012
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Igraju pametno, kol'ko treba. Sad polako zatvoriti prilaze golu, eventualno napraviti još koju izmjenu da se ne umaraju igrači.Armageddon2012 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto bi se u Las Vegasu reklo: Winner winner chicken dinnerTMovac je napisao/la:ovdje ce biti prelaz X/1propuh je napisao/la:Izgleda ovi Mostarci se pate s ovim amaterima, da nije zalosno bilo bi i smjesno![]()
![]()

PS cestitke Zrinjskom na prolasku u drugo pretkolo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Eto ga, pobjeda je upisana. Minimalna, sasvim dovoljno, igrao je drugi sastav koji je umoran zbog priprema koje su jos u tijeku. Sve u svemu, dosta, bitno da se proslo, klupski i nacionalni koeficijent je dignut. Jos veceras da Sarajevo pobijedi i to je onda 1.000 za nacionalni koeficijent, a realne su mogucnosti da cak sva tri kluba prodju do treceg pretkola. Koji bi to usjeh bio, ne mogu ni zamisliti. Sva nesreca koja je pukla Zelju vratila se u EL, iako jos ni Zeljo nije otpisan, ali moramo biti realni i ne smjemo nista ocekivati od njih. Ako iznenade dobro doslo, ako ne onda jbg.
Za sad je jos uvijek uspjesno ovo s Fincima. Njih se mora preteci na ljestvici. Imaju 4 predstavnika u EL. U utorak im je TPS Turku ispao od predstavnika Luxemburga. Danas Inter ispao od predstavnika Farskih otoka, a Mariehamn na jako dobrom putu da ispadne od Inter Bakua (1-1 prva, 0-1 druga 78'). U drugom pretkolu se prikljucuje Honka Espoo koja ce na poljski Lech i vrlo vjerojatno ispasti. HJK ipak u LP ima lak posao, barem tako izgleda, ali kad pogledam od koga su im ostali poispadali nebi se cudio da i oni. Cisto sumnjam da oni mogu ostvariti vise od nacionalnog 0.800 koeficijenta
Za sad je jos uvijek uspjesno ovo s Fincima. Njih se mora preteci na ljestvici. Imaju 4 predstavnika u EL. U utorak im je TPS Turku ispao od predstavnika Luxemburga. Danas Inter ispao od predstavnika Farskih otoka, a Mariehamn na jako dobrom putu da ispadne od Inter Bakua (1-1 prva, 0-1 druga 78'). U drugom pretkolu se prikljucuje Honka Espoo koja ce na poljski Lech i vrlo vjerojatno ispasti. HJK ipak u LP ima lak posao, barem tako izgleda, ali kad pogledam od koga su im ostali poispadali nebi se cudio da i oni. Cisto sumnjam da oni mogu ostvariti vise od nacionalnog 0.800 koeficijenta
Mariehamn - Inter Baku - 0:2, ispali i ovia Mariehamn na jako dobrom putu da ispadne od Inter Bakua (1-1 prva, 0-1 druga 78')

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kad se budemo sjecali Zete, Niksica, Grbalja i ostalih, sjetimo se Finaca 2013/14 i bit ce nam lakse

Vodi Sarajevo, Haurdic

Vodi Sarajevo, Haurdic

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljudi moji jel ovo samo kod mene slika na BHT grozna.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
pa bolje gledaj sarajevo, ipak je sarajevo live a zrinja je vec prosaosamo_lijevo je napisao/la:Ljudi moji jel ovo samo kod mene slika na BHT grozna.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gledam Sarajevo,ali upali TV i gledam slika nula pa kontam da se nije televizija pokvarila.delko je napisao/la:pa bolje gledaj sarajevo, ipak je sarajevo live a zrinja je vec prosaosamo_lijevo je napisao/la:Ljudi moji jel ovo samo kod mene slika na BHT grozna.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Televizija je pokvarena oduvijek ´ta oni znaju šta je kontrast...samo_lijevo je napisao/la:Gledam Sarajevo,ali upali TV i gledam slika nula pa kontam da se nije televizija pokvarila.delko je napisao/la:pa bolje gledaj sarajevo, ipak je sarajevo live a zrinja je vec prosaosamo_lijevo je napisao/la:Ljudi moji jel ovo samo kod mene slika na BHT grozna.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koji jad jbt, glavni konkurenti za titulu jedva izlaze na kraj sa amaterima. Nasi igraci nemaju vise pravo da zovu sebe profesionalcima
NO PYRO NO PARTY
Mladost Podgorica 1-0 Videoton
Ukupno: 2-2 - Mladost prosla zbog gola u gostima
Budapest Honved 9-0 Čelik Nikšić
Ukupno: 10-1
Videoton zavrsio drugi kod Mađara, a Mladost sesta kod Crnogoraca; kod drugog meca Hoved zavrsio treci u Mađarskoj, isto kao i Čelik Nikšić u Crnoj Gori. Pomalo paradoksalna, ali zanimljiva cinjenica
Ukupno: 2-2 - Mladost prosla zbog gola u gostima
Budapest Honved 9-0 Čelik Nikšić
Ukupno: 10-1
Videoton zavrsio drugi kod Mađara, a Mladost sesta kod Crnogoraca; kod drugog meca Hoved zavrsio treci u Mađarskoj, isto kao i Čelik Nikšić u Crnoj Gori. Pomalo paradoksalna, ali zanimljiva cinjenica

imamo 3 kluba u 2. pretkolu. nije sve toliko lose 

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
-
- Kontakt:
@AnelZ
Crnogorci kafa gube, gube sa stilom.Prošle godine PSV sada Honved.U najmanju ruku zanimljivo.
Crnogorci kafa gube, gube sa stilom.Prošle godine PSV sada Honved.U najmanju ruku zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.