TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Bilo bi fino kad bi ovaj HS sad ubacio 1-2 sportkluba jer ovako imam mojatvweb pa mogu gledati arene na racunaru i mobitelu. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
TV-all about
Mozel se kako ovo provalit da se iz dijaspore gleda? Il je samo za BiH, ovaj tivi.
Je l mrsko nekome napisat kompletan spisak kanala na ovom playeru ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma nema samo 8-9 kanala i to uzasna slika... bht,pink bh,face,tk tv,tv1,hayat nista specijalno pise bht hd ono slika ko riza itd... pristup omogucen samo u BIH na smart tv ne radi itd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
a i ja kad sam otvorio listu kanala na stranici, svega ih ima par pa reko da nije do mene.. doduse jos je beta faza pa se mozda i nesto uradi.
It was turned around so that right looked wrong
- JoseMourinho
- Kontakt:
za ovo telemach, hs, sk, arene i sl. napiso sam vec jednom mozda na drugoj temi, bit ce arene + sk zajedno jer telemach preuzima hsove ugovore sa kanalima, bar dok traje ugovor arena sa hs-om (min. godina i po cini mi se), tako da cemo imat sve gledat

download je kod vecine operatera OK (ako je veci od 5 Mbps)Otelo je napisao/la:Jedni se nerviraju sto nemaju SK drugi sto nemaju Arene![]()
A zapravo nam jedino treba brzi internet pa da rahat mozemo gledati Ace Stream
ono sto fali je ekvivalentan upload da bi Ace dobro funkcionisao (mislim na HD stream-ove)
min. je 5 Mbps

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Ponos Torina
- Kontakt:
upload odredjuje CIK a ne operatermiki_92 je napisao/la:download je kod vecine operatera OK (ako je veci od 5 Mbps)Otelo je napisao/la:Jedni se nerviraju sto nemaju SK drugi sto nemaju Arene![]()
ono sto fali je ekvivalentan upload da bi Ace dobro funkcionisao (mislim na HD stream-ove)
min. je 5 Mbps

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Arene HD, SPORT KLUB 1,2,3 HBO, HBO COMEDY, RTL.....
potrebno je prijaviti se sa imenom playtest i sifrom play83 ili play06
https://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
postoji aplikacija i za Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.iptv" onclick="window.open(this.href);return false;
potrebno je prijaviti se sa imenom playtest i sifrom play83 ili play06
https://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;

postoji aplikacija i za Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.iptv" onclick="window.open(this.href);return false;
Promijenjena sifra izgleda ...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
i kod mene,cekam derbi sa u 17rambo16 je napisao/la:Kod mene i dalje radi.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Sta velite za N1?
Ja sam danas gledao samo emisiju sa cuvenim troglavim predsjednistvom.Moram jos vidjeti kako izgleda dnevnik,pa da iznesem prve zakljucke.
Jos nam samo fali neka ruski program.Tada cemo biti u mogucnosti birati koju propagandu zelimo slusati.
Ja sam danas gledao samo emisiju sa cuvenim troglavim predsjednistvom.Moram jos vidjeti kako izgleda dnevnik,pa da iznesem prve zakljucke.
Jos nam samo fali neka ruski program.Tada cemo biti u mogucnosti birati koju propagandu zelimo slusati.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam danas kratko gledao, ali za početak nije loše. 

I ja sam to gledao, ne izgleda loše... A biće uskoro i nešto iz Rusije, mislim da pripremaju nešto za teritoriju Srbije.samo_lijevo je napisao/la:Sta velite za N1?
prati li iko Potjeru na hrtu, sjajan i interesantan koncept, lovci(osim mirka) i tarik su dosta zanimljivi za pratit' i to 

I ja sam danas slučajno naletio, čiji je ono kanal, vidim HD fazoni i to...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma novi news kanal, porenuo ga united group, partneri cnn-a za ovo područje.FaraonTM je napisao/la:I ja sam danas slučajno naletio, čiji je ono kanal, vidim HD fazoni i to...
Konkurencija AJb

meni ace radi za hd streamove iako nemam neki upload (brzina neta 6 mb/s download i 0,75 mb/s upload)miki_92 je napisao/la:download je kod vecine operatera OK (ako je veci od 5 Mbps)Otelo je napisao/la:Jedni se nerviraju sto nemaju SK drugi sto nemaju Arene![]()
min. je 5 Mbps
i to bas bolje rade ovi hd ntv + football hd 1,2,3 ,sport 1 hd (Bitrate 6 Mbit / s)
nego npr bloodzeed 2 mb/s stream
rusi imaju najbolje servere i najbolje idu njihovi streamovi na ace streamu

eto kako mi pici NTV + Football 2 HD,nista ne koci ide ko podmazano ,j
jos kad je utakmica ,kad bude oko 40tak onih koji dijele onda pogotovo

u opcijama ja promjenim , vod buffer umjesto 3 stavim 20 a live buffer umjesto 10 stavim 30
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
nije kod Bloodzeda vise bitrate 2000 Kbps nego 3500
i on ima najbolji stream od svih na ace-u (najbolju metodu renderovanja)
pogledaj kvalitet slike kod njega a onda kod rusa
zato njegov stream i zahtjeva veci upload
i on ima najbolji stream od svih na ace-u (najbolju metodu renderovanja)
pogledaj kvalitet slike kod njega a onda kod rusa
zato njegov stream i zahtjeva veci upload
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.