azTer je napisao/la:još jedan oftopik - hrana u ovom tuzlanskom mekdonaldsu je, osim što je skupa, nadasve preloša. bez pretjerivanja. otišao jednom i nikad više.
mini kaprićoza (tnt), ćevapi (sarajka) i krompiruša (ukus) - hrana za desetku.
Slažem se sa svime što si napisao pogotovo zadnjom rečenicom , inače živim u Tuzli , i nikad se ne vraćo u taj mekdonaldz.
Cautinho je napisao/la:@Sveti,potpis.Onaj mekdonalds je samo marketinski trik.neznam kako oni ameri po 200 kg od njega imaju.Valjda imaju milje dolara za trositi.Ima ovdje kod mene u blizini,2 KM sendvic,nema sta ne stavi u njega,ima mu pola metra.Najedes se za 3 dana,a sto je dobro,uvijek je pun,vec 5 godina,uvijek u plusu,zna raja sta valja.
A pazi , meni je sestra pričala kako je tamo u Americi u McDonald's -ima. Kao prvo tamo ljudi puno više zarađuju tako da nije nešto bogznašta skupo. A također je kako god okreneš jeftinije nego kod nas jer je to kod nas napumpano sa cijenama do boga kao da je taj McDonald's nešto sa trećeg planeta. Rekla mi je , kako tamo to uopšte nije nešto posebno , tj nije to neko mjesto gdje uzimaju hranu oni bogati , tamo jedu prosječni ljudi prosječne zarade , i apsolutno nije nešto posoebno, ono , znači ko ćevabdžinice kod nas.
Ako bih baš morao birati koji fast food restoran da imam u gradu najradije bih odabrao KFC , jer on mi se zapravo i svidio kad sam jeo..