Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sveti
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la Sveti » 09 dec 2012, 21:00

Dylan Dog je napisao/la:Ja kad putujem busem,i neko sjedne do mene,i onda se oslobode sjedišta prekoputa i ta osoba pređe tamo,meni bude krivo,shvatim to kao uvredu,fakat me to pravo izbaci iz takta,trudim se da zapamtim lice te osobe i sledeći put kad upita jel slobodno' da odgovorim "begaj dalje" :mrgreen:
hahahahhahahaha živa istina. Dobro je da nisam jedini, konto sam da sam psihopat radi toga :mrgreen:
naprijed rejal

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 dec 2012, 23:36

mozda misli da ti smeta,pa se prebaci.
Keep walking.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 dec 2012, 16:18

Sveti je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja kad putujem busem,i neko sjedne do mene,i onda se oslobode sjedišta prekoputa i ta osoba pređe tamo,meni bude krivo,shvatim to kao uvredu,fakat me to pravo izbaci iz takta,trudim se da zapamtim lice te osobe i sledeći put kad upita jel slobodno' da odgovorim "begaj dalje" :mrgreen:
hahahahhahahaha živa istina. Dobro je da nisam jedini, konto sam da sam psihopat radi toga :mrgreen:
nisam jedini :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 14 dec 2012, 13:47

Sternum(grudna kost), pljosnata kost odmah ispod vrata. Eh naveče kad legnete da spavate, kad je potpuna tišina, sa 2 kažiprsta lagano udarajte o grudnu kost u ritmu muzike za ples. Da vidite špiceeee :D

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 dec 2012, 16:02

dide je napisao/la:Sternum(grudna kost), pljosnata kost odmah ispod vrata. Eh naveče kad legnete da spavate, kad je potpuna tišina, sa 2 kažiprsta lagano udarajte o grudnu kost u ritmu muzike za ples. Da vidite špiceeee :D
uuu jbt :shock: Jel još treba da zamislim život? :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 dec 2012, 16:15

Naveče pred spavanje stavim mobitel da se puni i na njem upalim neku seriju ili dokumentarac, zadnja dva mjeseca Belu ladju. Ujutru kad se probudim prije nego li ustanem upalim kakvu pjesmu i poslušam je. :)

Imam poružnu naviku da štedim. Kad imam bonbonu, jogurt, čokoladu ili bilo šta slatko ili dobro. Znam ostaviti negdje, sakriti i da stoji po sedmicu dana prije nego li pojede/popijem.

Nervira me kad se tuba od kaladonta na primjer ne istišće sa dna prema gore. Ako nije tako istisnuta uvijek popravim.

I ja sam dosad naučio sastojke svih deterdženata i kaladonata. :lol: Sad nosim novine ili knjigu (a znam čitati). :mrgreen:

Mogu komotno živjeti od krastavca i mrkve, jer ni jedno ni drugo ne može ostati u kući. To njušim na kilometar. :mrgreen:

PS. Ima toga još, dosta toga ste i napisali što je i meni isto. Pročitao sam sve, odlična tema. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 dec 2012, 16:39

Kad igram kladionicu ,trazim parove koje pocinju odmah ili ubrzo,valjda kao ono prije da pogodim ili za srecu.Naravno na kraju uvijek padnem,jucer eto pao na Sieni kosarka,koef. 1,15,na kraju nerijeseno bilo.

Zatim kad pratim utakmice,rezultate,najcesce Liga Prvaka kad je ,odlucim da tek na poluvremenu provjerim rezultate,valjda kao neki ritual za srecu,pa se sjebem onda kad na pola utakmice, Saša Vugdalić pocne govoriti rezultate.

Kad sam sa djevojkom na kafi,skoro uvijek trazim novine ,da nam procitam horoskop,nije da vjerujem nesto u to,ali eto vise je to postala navika neka.

Ne mogu da zaspem,a da ne procitam nekoliko stranica neke knjige,nekako me brze uspava i opusti.

Cesto sanjam snove i u njima neka pjesma ili se cuje ili je neko pjeva.Onda kad se probudim,ne mogu nikako da se sjetim ko je u pitanju i onda je sasvim slucajno nekad pustim i sjetim se da sam je sanjao...

Ima jos toga ali trenutno ne mogu da se sjetim.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 dec 2012, 17:37

Nemogu nikako da se osjećam prijatno u McDonaldsu.
Kad uzmem onu tasnu i stojim u redu da mi stave u nju ono što hoću osjećam se ko u javnoj kuhinji,ili u najboljem slučaju u zatvoru.
Nema meni meraka bez konobarice koja dođe i pita me šta hoću pa mi to donese.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 dec 2012, 17:44

Bas sam to nesto kontao :)

Volim kad mi neko titra oko mene zato preferiram ta neka Etno sela i konobe :D
Thomas Müller - Fußballgott

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 dec 2012, 17:47

Drive-through majka :) inace identicno se osjecam kad god odem u McDonalds, zato nekako i izbjegavam odlazak tamo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 dec 2012, 17:49

**** mekdonalds. Više volim pojest onaj naš domaći masni hamburger od dvije i pol marke i najest se čovjek, nego dat 6 maraka za hamburger i pomfrit od koji se nemoš najest ni nakon trećeg obroka.
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 dec 2012, 10:44

Sveti je napisao/la:**** mekdonalds. Više volim pojest onaj naš domaći masni hamburger od dvije i pol marke i najest se čovjek, nego dat 6 maraka za hamburger i pomfrit od koji se nemoš najest ni nakon trećeg obroka.
Da ne spominjem ćevap :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 dec 2012, 10:50

@Sveti,potpis.Onaj mekdonalds je samo marketinski trik.neznam kako oni ameri po 200 kg od njega imaju.Valjda imaju milje dolara za trositi.Ima ovdje kod mene u blizini,2 KM sendvic,nema sta ne stavi u njega,ima mu pola metra.Najedes se za 3 dana,a sto je dobro,uvijek je pun,vec 5 godina,uvijek u plusu,zna raja sta valja.
Keep walking.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 dec 2012, 11:27

Ma brate stvar je u tome da je prosječna plata kod amera tri puta veća nego kod nas. Recimo ti mjesečno imaš kao student nekih 250 KM da potrošiš, a oni tamo imaju hiljadu, pa ti vidi kome se više isplati mekdonalds, još su i cijene tu negdje.

@bijelibrat (madridist) o ćevapima da ne pričam. Ima hiljadu jela koja su bolja i jeftinija od poluhamburgera iz amerika :lol:
naprijed rejal

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 dec 2012, 12:00

Ma burek majka :mrgreen:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 dec 2012, 15:07

Mekdonalds je dobar ako ides u teretanu, i ako imas kesa, svaki dan se lupas time dodas teretanu i moc si. Moj prijatelj se tako napuc'o strava.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 15 dec 2012, 17:18

još jedan oftopik - hrana u ovom tuzlanskom mekdonaldsu je, osim što je skupa, nadasve preloša. bez pretjerivanja. otišao jednom i nikad više.

mini kaprićoza (tnt), ćevapi (sarajka) i krompiruša (ukus) - hrana za desetku.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 15 dec 2012, 21:48

azTer je napisao/la:još jedan oftopik - hrana u ovom tuzlanskom mekdonaldsu je, osim što je skupa, nadasve preloša. bez pretjerivanja. otišao jednom i nikad više.

mini kaprićoza (tnt), ćevapi (sarajka) i krompiruša (ukus) - hrana za desetku.
Slažem se sa svime što si napisao pogotovo zadnjom rečenicom , inače živim u Tuzli , i nikad se ne vraćo u taj mekdonaldz.
Cautinho je napisao/la:@Sveti,potpis.Onaj mekdonalds je samo marketinski trik.neznam kako oni ameri po 200 kg od njega imaju.Valjda imaju milje dolara za trositi.Ima ovdje kod mene u blizini,2 KM sendvic,nema sta ne stavi u njega,ima mu pola metra.Najedes se za 3 dana,a sto je dobro,uvijek je pun,vec 5 godina,uvijek u plusu,zna raja sta valja.
A pazi , meni je sestra pričala kako je tamo u Americi u McDonald's -ima. Kao prvo tamo ljudi puno više zarađuju tako da nije nešto bogznašta skupo. A također je kako god okreneš jeftinije nego kod nas jer je to kod nas napumpano sa cijenama do boga kao da je taj McDonald's nešto sa trećeg planeta. Rekla mi je , kako tamo to uopšte nije nešto posebno , tj nije to neko mjesto gdje uzimaju hranu oni bogati , tamo jedu prosječni ljudi prosječne zarade , i apsolutno nije nešto posoebno, ono , znači ko ćevabdžinice kod nas.
Ako bih baš morao birati koji fast food restoran da imam u gradu najradije bih odabrao KFC , jer on mi se zapravo i svidio kad sam jeo..

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 16 dec 2012, 09:07

Off je
McDonalds+USA=Izrael

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 dec 2012, 10:12

Au zna @Dylan Dog i @Sveti kakvi su kod nas hamburgeri u Lipi, ma kakvi Mekdonaldsi, jednom tu bio i nikada vise... :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.