Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Povreda Pjanića itekako zabrinjava. propustiće 5 utakmica zaredom i praktički u najboljem slučaju doći spreman za Grčku bez utakmica u nogama.....
Rekao bi da je trenutno naš najvažniji igrač.
Rekao bi da je trenutno naš najvažniji igrač.
Imati ćemo problem... ali koga nema bez njega se mora.
Ubaciti Stevanovića i da vezni red izgleda :
Stevanović Zahirović Misimović Lulić
ispred njih Džeko i Ibišević
nazad Mujdža, Spahić, Vranješ, Salihović
to je njizglednija formacija + poznavajući naviku Sušića da ne mijenja sastave...
Ubaciti Stevanovića i da vezni red izgleda :
Stevanović Zahirović Misimović Lulić
ispred njih Džeko i Ibišević
nazad Mujdža, Spahić, Vranješ, Salihović
to je njizglednija formacija + poznavajući naviku Sušića da ne mijenja sastave...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da može kako 4-6-0 formacija ili bolje 4-2-4-0 formaciju, al' nemamo mi roster za nju. Da je Hadžić tu, da je Rahimić par godina mlađi ova formacija bi prošla samo tako. Ovako teško...
Što se mene tiče 4-1-2-2-1, a Safet će početi 4-4-2 kako se čini. Ipak ja mislim da imamo kvalitet za iznenađenje, al' nit' smo favoriti, nit' imamo razloga da se ljutimo u slučaju poraza. Dozvoljen je jedan, možda čak i dva. A jedan se sigurno smije napraviti...
Što se mene tiče 4-1-2-2-1, a Safet će početi 4-4-2 kako se čini. Ipak ja mislim da imamo kvalitet za iznenađenje, al' nit' smo favoriti, nit' imamo razloga da se ljutimo u slučaju poraza. Dozvoljen je jedan, možda čak i dva. A jedan se sigurno smije napraviti...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Principatus
- Kontakt:
Ma Pjanic ce vjerovatno igrati, stedi se u klubu za repku. 
Posto je Susic izjavio, da Ibisevica u ovoj formi nemoze stavljati na klupu, veoma vjerovatno cemo igrati sa dva napadaca. Sad je samo pitanje, dali ce Susic poceti sa Misketom+Pjanic, ili ce ovu dvojicu mijenjati. Lulic i Salihovic bi se ovdje ponovo mijenjali u toku igre. Stevanovic i Lulic bi Misketu stvorili prostora. Naravno postavlja se pitanje dali je ispravno jednog mladog igraca kao Stevanovica ubaciti odmah protiv Grcke u vatru, na drugu stranu on igra stvarno bez treme, cool i borbeno, a prodori su mu stvarno ubitacni.
---------------------Begovic----------------------
----Mujdza---Vranjes---Spahic-----Salihovic--
-------------------Zahirovic-----------------------
--Stevanovic-----Misimovic*---------Lulic--------
---------------Dzeko--------Ibisevic---------------
*Pjanic
Ili:
---Pjanic---------Misimovic---------Lulic--------
---------------Dzeko--------Ibisevic--------------
To jest Pjanic nebi igrao kao ovdje postavljeno, nego vise centralno, cesto pozadi kod Zahirovica i sa te pozicije prema naprijed. Ako Stevanovic ne bude igrao u pocetnoj, to ce znaciti, da Mujdza mora igrati vise naprijed i preuzimati cesce prodore po desnom krilu, gdje bi mu Zahirovic cuvao ledja.

Posto je Susic izjavio, da Ibisevica u ovoj formi nemoze stavljati na klupu, veoma vjerovatno cemo igrati sa dva napadaca. Sad je samo pitanje, dali ce Susic poceti sa Misketom+Pjanic, ili ce ovu dvojicu mijenjati. Lulic i Salihovic bi se ovdje ponovo mijenjali u toku igre. Stevanovic i Lulic bi Misketu stvorili prostora. Naravno postavlja se pitanje dali je ispravno jednog mladog igraca kao Stevanovica ubaciti odmah protiv Grcke u vatru, na drugu stranu on igra stvarno bez treme, cool i borbeno, a prodori su mu stvarno ubitacni.
*Pjanic
Ili:
To jest Pjanic nebi igrao kao ovdje postavljeno, nego vise centralno, cesto pozadi kod Zahirovica i sa te pozicije prema naprijed. Ako Stevanovic ne bude igrao u pocetnoj, to ce znaciti, da Mujdza mora igrati vise naprijed i preuzimati cesce prodore po desnom krilu, gdje bi mu Zahirovic cuvao ledja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jedna od te dvije formacije će biti najvjerovatnije, ako svi budu spremni i zdravi reprezentativci.
Bod bi nam zlata bio vrijedan i vjetar u leđa da se mlatne Litvanija par dana kasnije.
Bod bi nam zlata bio vrijedan i vjetar u leđa da se mlatne Litvanija par dana kasnije.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sad bih se potpisao za 4 boda iz naredne dvije utakmice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sarajevo - Darko Ljubojević, sportski direktor banjalučkog Borca najozbiljniji je kandidat za direktora "A" fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nekadašnji fudbaler Borca, Crvene zvezde, mađarskog Zalaegeršega, španskog Kadiza i grčkog Panseriakosa sa mesta potpredsednika Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH mogao bi da "oživi" funkciju u krovnom savezu koju niko nije obavljao od odlaska Ahmeda Pašalića još 2006. godine.
Možemo dobiti Grke ali samo ako ih se ne prepadnemo. Pjanić će nam faliti pravo, ali svakako smo preofanzivni , barem za Grke, sa Pjanićem , Misketom, Vedom i Džekom zajedno. Treba nam jak defanzivni vezni i eventualno još dva u vezi od kojih će jedan imati više defanzivnih zadataka. Nešto kao 3-4-1-2, sa Misketom isturenim nešto bliže golu.
U novi boj...
Ova prva ti je bolja..Meni se vise svidja..Jos samo kad bi Mire bio spreman 100% bilo bi super..Sa ovakvom formacijom i sastavom bi mogli iznenaditi Grcku..Brza krila,dva sjajna centafora kojima odgovara igra sa krilima,posebno Dzeki..I Miske ili Pjanic (koji je moja zelja jos jednom da kazemPrincipatus je napisao/la:Ma Pjanic ce vjerovatno igrati, stedi se u klubu za repku.
*Pjanic
Ili:

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 28 sep 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ukoliko Pjanić ne ozdravi do Grčke, ova formacija će biti najrealnija po mom mišljenju. ( koji je @ Princi napisao, a @ Rios potvrdio )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
tesko cemo izaci na kraj sa grcima bio pjanic ili nebio
mi smo u nekoj euforiju dobili dvije tekme i mislimo da smo vec u brazilu
a igrali protiv dvije reprezentacije koje ce izgubiti i od grcke,slovacke pa i litvanije
po meni je ovo pravi ispit za papeta mada mislim da je on nasa najslabija karika u repki
daj boze da grjesim ali pratio sam sve tekme repke i vidise da padamo u drugom poluvremenu
gdje treneri odradjuju najveci poso
napomena:kako smo igrali sa latvijom dok pjanic nije dao gol to je bila sramota od fudbala
igralose uglavnom bez ideja pokusaji na ho-ruk
IMAMO REPKU ZA SVJETKO PREVENSTVO 100% GLEDAJUCI IGRACKI KADAR ALI NEMAMO TRENERA
mi smo u nekoj euforiju dobili dvije tekme i mislimo da smo vec u brazilu
a igrali protiv dvije reprezentacije koje ce izgubiti i od grcke,slovacke pa i litvanije
po meni je ovo pravi ispit za papeta mada mislim da je on nasa najslabija karika u repki
daj boze da grjesim ali pratio sam sve tekme repke i vidise da padamo u drugom poluvremenu
gdje treneri odradjuju najveci poso
napomena:kako smo igrali sa latvijom dok pjanic nije dao gol to je bila sramota od fudbala
igralose uglavnom bez ideja pokusaji na ho-ruk
IMAMO REPKU ZA SVJETKO PREVENSTVO 100% GLEDAJUCI IGRACKI KADAR ALI NEMAMO TRENERA
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
I da izgubimo u Grckoj nije pao sece u vodu, nisu kvalifikacije odmah zavrsene. Samo treba ostati miran i ne glumiti strucnjka sta bi bilo da je bilo. Za ocekivati je prvi a mozda i jedini poraz.
Ali opet se mora neko petljati i pametovati, yebo te sve vidovnjaci.
Ali opet se mora neko petljati i pametovati, yebo te sve vidovnjaci.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 28 sep 2012, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- miralem444
- Kontakt:
Pozdrav forumasi.
Zna li neko od vas kad krecu u prodaju ulaznice za utakmicu BIH- Litvanija?
Hvala
Zna li neko od vas kad krecu u prodaju ulaznice za utakmicu BIH- Litvanija?
Hvala

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Evo Samaras im se oporavio i igrace protiv nas.Ukoliko shvatimo utakmicu ozbiljno i udjemo u tekmu hrabro,ali bez nekog srlanja,nego laganom strpljivog igrom mozemo do 3 boda protiv helena.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa i ako se oporavi Pjanic @zizu moze ova formacija..U tom slucaju Miske na klupu..Doduse to je sad stvar licnog izbora..Neko bi prije stavio Pjanica na klupu a Misketa u igru..Ono sto bi po meni bilo najlosije je da obojica igraju protiv Grcke..U sredini bi bila guzva onda,gusili bi jedan drugog,a da ne spominjemo to sto je Miske u defanizivi 0,a ni Pjanic nije tu puno bolji..Znaci,ko sto i @Princi predlozi,Pjanic plus Lulic i Stevke po krilima,Zaha na def veznom..Ako se ne oporavi Pjanic onda Miske upada na njegovo mjesto..zizu1991 je napisao/la:Ukoliko Pjanić ne ozdravi do Grčke, ova formacija će biti najrealnija po mom mišljenju. ( koji je @ Princi napisao, a @ Rios potvrdio )
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Cuj 950. ulaznica :O
Ma najbolje bi bilo da niko ne ide dole.
-
- Kontakt:
To je 950 obezbjedjeno za nas savez. Znaci ostali moraju preko Grckog saveza kupiti karte. Moze nas se 4-5 hiljada skupiti bez problema.Sheyi je napisao/la:Cuj 950. ulaznica :O
- Goalgetter
- Kontakt:
4 boda iz ove utakmice bi bili OGROMAN uspjeh. Totalni smo autsajderi u Atini, Grci igraju pred domacim navijacima, na svom terenu. Kod kuce su veoma jaka ekipa, ne zaboravimo da su prosle godine i Hrvate na svom terenu dobili 2:0. Sto se tice uspjeha, sve govori onaj uspjeh iz 2004 godine, a i ovaj zadnji nastup na EURO2012, moze nam zadavati samo glavobolje, po meni su odigrali jedno jako dobro prvenstvo, cak su i favorizirane Njemce namucili. Nasa statistika protiv Grka govori sve: 4 poraza , 1 remi, dakle, neugodni do bola.
Svidja mi se odluka Susica, da cemo i u Atini krenuti sa dva napadaca. Ionako igraju jako zatvoreno, a sa jednim napdacem, (Dzeko bi to bio) desilo bi nam se jako vjerovatno da ce biti odsjecen od ostatka ekipe, jer bi bio jako dobro cuvan od Grckih igraca, a to nam je smrtna, ovako pored njega sa rastracnim Ibisevicem ,imamo sansu da razbijemo taj Grcki bedem.
Iako je bila prijateljska, siguran sam da ce Susic dossta toga takticki narediti kao u onoj utakmici na Kosevu, jer smo dosta toga dobro uradili. Tad je pored Dzeke igrao Zec, ovaj ce put to biti Vedo. Imali smo Grke jako dobro pod kontrolom, citavu utakmicu, sve do one 2 sanse, kad je Samaras izisao sam pred golmana (Gdje je Mravac najboljim potezom svojim u reprezentaciji zaustavio ga), i ona sansa glavom Grka u zadnjim sekundama utakmice. Sa ovim mislim reci, da cemo vjerovatno i kontrolisati utakmicu u Atini, jer Grci obicno protivnicima prepuste inicijativu na terenu, ali njima je jednostavno i jedna obicna polusansa dovoljna, da zabiju gol, i okrenu citavu utakmicu opet na glavu.
Kako god, bice jako, jako tesko u Atini, ali mislim da imamo sansi, da uzmemo makar bod iz Atine.
Svidja mi se odluka Susica, da cemo i u Atini krenuti sa dva napadaca. Ionako igraju jako zatvoreno, a sa jednim napdacem, (Dzeko bi to bio) desilo bi nam se jako vjerovatno da ce biti odsjecen od ostatka ekipe, jer bi bio jako dobro cuvan od Grckih igraca, a to nam je smrtna, ovako pored njega sa rastracnim Ibisevicem ,imamo sansu da razbijemo taj Grcki bedem.
Iako je bila prijateljska, siguran sam da ce Susic dossta toga takticki narediti kao u onoj utakmici na Kosevu, jer smo dosta toga dobro uradili. Tad je pored Dzeke igrao Zec, ovaj ce put to biti Vedo. Imali smo Grke jako dobro pod kontrolom, citavu utakmicu, sve do one 2 sanse, kad je Samaras izisao sam pred golmana (Gdje je Mravac najboljim potezom svojim u reprezentaciji zaustavio ga), i ona sansa glavom Grka u zadnjim sekundama utakmice. Sa ovim mislim reci, da cemo vjerovatno i kontrolisati utakmicu u Atini, jer Grci obicno protivnicima prepuste inicijativu na terenu, ali njima je jednostavno i jedna obicna polusansa dovoljna, da zabiju gol, i okrenu citavu utakmicu opet na glavu.
Kako god, bice jako, jako tesko u Atini, ali mislim da imamo sansi, da uzmemo makar bod iz Atine.
Šunjic sa svojom Zoryom izgubio 1:0 od Dynama,na 1:40 možete pogledati gol,Šunjić je igrač sa brojem 14.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako mislis da imamo sansi da uzmemo bod, kad smo totalni autsajderi,kako ti rece!??Ja se nesto ne sjecam da totalni autsajder cesto prodje dobro,a da to nisu 3 komada u njegovoj mrezi....Nema potrebe da se mi toliko minimiziramo!!Oni su favoriti,ali nikako apsolutni!Ne budi kontradiktoran u onome sto pises....Goalgetter je napisao/la:4 boda iz ove utakmice bi bili OGROMAN uspjeh. Totalni smo autsajderi u Atini, Grci igraju pred domacim navijacima, na svom terenu. Kod kuce su veoma jaka ekipa, ne zaboravimo da su prosle godine i Hrvate na svom terenu dobili 2:0. Sto se tice uspjeha, sve govori onaj uspjeh iz 2004 godine, a i ovaj zadnji nastup na EURO2012, moze nam zadavati samo glavobolje, po meni su odigrali jedno jako dobro prvenstvo, cak su i favorizirane Njemce namucili. Nasa statistika protiv Grka govori sve: 4 poraza , 1 remi, dakle, neugodni do bola.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.