Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Jedan je for prejak dao, i zijanio loptu, to je mozda zbog treme, ostatak je dobar, uradio je što se očekuje od njega.....
Jadna bi im bila majka da nema spahica i fazia pa oni bi primali 3 u prosjeku da ovi likovi igraju u odbrani
Da, ovaj Cala je cjepanica samo takva....
Fenomenalno ubacivanje
Dobar centarsut steva.
'Bem ti bh serecom
Zaštopa mi arena 20 min pred kraj meča

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Papa Babacar BABA 

Ovaj Engleski komentator pohvali našeg Stevicu da je imao solidan debi do sada....
Slažem se potpuno....
Slažem se potpuno....
i menizizu1991 je napisao/la:'Bem ti bh serecom![]()

Odlazi Safete.
Ma neće nikako, sada preko streamova da se yebayem 5 min do kraja, ugasio sam sve mamicu im yebem 

Dobar debi.Racunajuci tremu i sve sto dodje sa prvim nastupom dobra predstava.Uspjece on u Sevilji sigurno.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
korektna igra Stevanovica,za prvi put sasvim ok! samo naprijed Zmaju!
Nisam gledao zadnjih 20 min, nije bio loš po meni, primjetna je trema bila, al se primjetila i velika želja, borbenost, i volja za uspjehom u ime kolektiva.
Odlično kako je debi,puno je pretrčao baš kako se od njega i očekuje,uspjet će on u Sevilli
.

-
- Kontakt:
Vise nego dobar debi, samo naprijed Steva

Pristojan debi Stevanovica..Imao par dobrih centarsuteva,otvarao se,trcao,nije grijesio u dodavanju..Sve u svemu solidan debi..Bice to jos bolje u buducnosti aBd.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Prva mu je utamkica dobar nastup, tek ce on da pokaze sta zna. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Stevanović solidan objektivno gledano , dobar ako ćemo gledat da mu je to bio debi ... Inače Sevilla se na početku odnosno prvih 20 minuta drugog poluvremena raspala... Steva je imao jedan strašan potez kada je neko izvodio aut, Steva primio loptu i gurnuo je sebi kroz noge i oslobodio se čuvara... Onda opasno centrirao ali onaj crnac što igra špica u sevilli (ne znam kako se zove) nije zahvatio loptu.. Također Steva je imao par intervencija u odbrani , međutim većinu zračnih duela nije dobio.. Sve u svemu možemo biti zadovoljni i što je dobio cijelo poluvrijeme.
Fin debi nema sta , kad je usao prisutna je bila trema vidjelo se kad je se prevario pa gurnuo prejako loptu. Takodje jos 1 kod kornera nekako je polagano trcao mislio je da ga ovaj nece sustic ali mu je protivnici igrac uzeo loptu. Imao je odlicno otvaranje kad je okrenuo svog igraca i ubacio u 16 jos 2 ubacaju u 16 solidna nije gubio lopte fino je dodavao uzeo je par lopti . Sasvim solidno prva asistencija ili pogodak ce mu podignut samopouzdanje koje ce biti i presudno za njegov uspijeh u sevilli ima sve druge predispozicije da uspije...
Trenutno korisnika/ca: ASD, eldo, Goalgetter, PeppermintSA i 53 gosta.