Zato sto je Dzeko prešao u Bayern...calcio je napisao/la:cujem da je velika kisa u Chicagu, lije pravo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zato sto je Dzeko prešao u Bayern...calcio je napisao/la:cujem da je velika kisa u Chicagu, lije pravo.
Kod mene za sad' Boomerang radi (mlađi buraz pomno prati repku, ali i crtiće).Elegant je napisao/la:Piđama party pocinje !
Ma lagano brazzerse kakvi crni crtici.*p!p!t@* je napisao/la:Kod mene za sad' Boomerang radi (mlađi buraz pomno prati repku, ali i crtiće).Elegant je napisao/la:Piđama party pocinje !
Pa to je na tv-u.Elegant je napisao/la:Ma lagano brazzerse kakvi crni crtici.*p!p!t@* je napisao/la:Kod mene za sad' Boomerang radi (mlađi buraz pomno prati repku, ali i crtiće).Elegant je napisao/la:Piđama party pocinje !
Ma kakva pidzama, u boksericama.Elegant je napisao/la:Piđama party pocinje !
Vjerovatno imamo manje svjezine od Meksikanaca, ali imamo dosta navijaca...High je napisao/la:Mislim da ćemo izgubiti. Moguće nešto više zalaganja od strane naših igrača, ali teško... 2:1 za Mexico.
Na eurosportuVirtu4l je napisao/la:Gdje je onaj kralj što je Edina zvao Đeka?
ZOI84 je napisao/la:Na eurosportuVirtu4l je napisao/la:Gdje je onaj kralj što je Edina zvao Đeka?
Sve je moguće, ali ne vjerujem u pobjedu naših, stvarno.. Možda i Sušić sam ozbiljnije shvati ovu prijateljsku utakmicu-za razliku od one protiv Iraca, ali i sami igrači. Evo, izjavio je da bi neki prvotimci mogli izgubiti status istih, tako da, sigurno da će i to imati učinka na same igrače. Vjerujem u sve, samo ne u pobjedu naših.delpiero20 je napisao/la:Vjerovatno imamo manje svjezine od Meksikanaca, ali imamo dosta navijaca...High je napisao/la:Mislim da ćemo izgubiti. Moguće nešto više zalaganja od strane naših igrača, ali teško... 2:1 za Mexico.
Maloprije sam rekao i ja sve u sebi govorim izgubit cemo, ali svi se nadamo da cemo dobiti...ovi su spremniji, ali nasi ce odigrati korektno jer i oni znaju da je vrijeme da odigraju pa moze svasta biti
Sve u redu Irfane ali ovo gore mu je nidje veze. Prvo jer omalovazava klubove, a mozda ce sutra neko od njih biti zainteresovan za nekog od njegovih igraca. A druga stvar je da nisu u serie A samo tri ekipe pa da svake sedmice igras protiv Siene i Cagliarija. Smijesno.nanek je napisao/la: "Pa da li iko misli da liga u Italiji može da se ravna sa EPL-om i da je ta liga dobra za Edina? Šta mislite, da ide igrati protiv Sienne, Cagliarija? Ma nemoj te biti smiješni! Pa jestel' vi svjesni da pored MC, tu je MU, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool...
Subota 16:00rastafarian je napisao/la:Hoće li biti sutra ili prekosutra snimak tekme na BHT-u?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.