BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BluesForever
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la BluesForever » 31 maj 2012, 23:28

calcio je napisao/la:cujem da je velika kisa u Chicagu, lije pravo.
Zato sto je Dzeko prešao u Bayern... :lol:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2012, 23:31

Piđama party pocinje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 maj 2012, 23:33

Elegant je napisao/la:Piđama party pocinje !
Kod mene za sad' Boomerang radi (mlađi buraz pomno prati repku, ali i crtiće). :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 maj 2012, 23:35

jeste repriza u subotu u 16h,moja greška ;)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2012, 23:35

*p!p!t@* je napisao/la:
Kod mene za sad' Boomerang radi (mlađi buraz pomno prati repku, ali i crtiće). :mrgreen:
Ma lagano brazzerse kakvi crni crtici. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 maj 2012, 23:37

Elegant je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Ma lagano brazzerse kakvi crni crtici. :lol:
Pa to je na tv-u. :mrgreen:

A šta je na komp-u nećemo pričati, inače kiša pada u Chicagu tako da će to možda više odgovarati nama nego protivnicima. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nanek

Post Postao/la nanek » 31 maj 2012, 23:37

akon već nekoliko dana od dolaska naših zmajeva u Chicago, mnogih ličnosti i svijeta "entertaitnment-a", ekipa Radia Naša Riječ, Chikago se uz pomoć svojih veza bazirala na osobu koju vjerovatno svi traže u svijetu nogometa na starom kontinentu. Eto, mi ga dočekašmo na novom kontinentu, tačnije u jednom od hotela na Michigan Avenue u Chicagu.

Irfan Redžepagić, mladi menadžer Edina Džeke, nakon ulaska u lobby hotela, preuzimanja ključeva sobe, iako umoran odlučuje da malo sjedne sa nama.
U startu je odma' rekao da sve što se tiče transfera Edina, neće, ne želi i nema šta da se kaže.

"Koliko ja vidim, silne web stranice, Facebook grupe stavljaju Edina da će zaigrati od Malage, preko Reala, Stare Dame(Juve) pa sve do Rusije u Anzhi." kaže Redžepagić za naš web portal.

"Iskreno, danas dok sam čekao avion u Beču, nekoliko SPORT web portala me je zvalo, tražilo, pokušavalo nadmudriti, kako bih (izletio) i dao im mrvicu od koje će nahraniti svoje čitaoce i tako samo napuniti broj posjetilaca svog web portala.", nastavlja Redžepagić.

U razgovoru koji se vodio veoma ležerno, prijateljski, u kojem je naša redakcija dala do znanja Džekinom menadžeru da nas ne interesira koga Edin gleda, šta pije, ili priće tipa rekla-kazala, osjetimo "mekšanje" Redžepagića.

Iako smo dobili "čvrstu" garanciju da Edin ne ide nikuda, da je njegova želja da Edin ostane u MC i da ne treba nigdje drugo ići,...u istom trenutku osvrćemo se na geografsku sliku i shvatamo da Minhen i nije tako baš daleko od Beča, aerodroma gdje je Irfan Redžepagić uzletio ka Chicago, USA.

Na naše pitanje, koja liga je trenutno najbolja za Edina, Redžepagić veoma glasno, sa ozbiljnim izgledom na licu kaže:" EPL (English Premier League). "

"Pa da li iko misli da liga u Italiji može da se ravna sa EPL-om i da je ta liga dobra za Edina? Šta mislite, da ide igrati protiv Sienne, Cagliarija? Ma nemoj te biti smiješni! Pa jestel' vi svjesni da pored MC, tu je MU, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool...Osim toga, vidim, čitam, kada Džeko ne igra, diže se prašina protiv Mancinija. Jeste, tačno je da jedino Kün (Aguero) je igrao najviše utakmica. Ali Džeko je za cijelo vrijeme svoga igranja u Wolfsburgu u jednoj sezoni igrao 36 utakmica. Ovdje, u MC, sa svim tim klupama, je odigrao utakmicu dvije više. Sada u augustu počinje EPL, Carling Cup, FA Cup, Champions League...jestel' vi svjesni koliko je za to snage potrebno?", ne zaustavlja se, doista opušteno,Redžepagić.

U redu sve je to tačno, mi smo toga svjesni, kao što ste i vi koji pratite nogomet, Edina Džeku. Ipak mali "tračci" dima nekada su velika naznaka vatre. Dal'? Dal' je moguće da je simbolika boje dresova Bayern-a crvena, te nam dim iz "izmišljenih" tekstova ukazuje na Crvenu vatru?

"Ja jedino mogu vidjeti i prihvatiti da Edin Džeko ode u Bayern. B. Dortmund su dobri, imaju ekipu, ali niti jedna ekipa u Bundess ligi nije ravna F.C Bayernu. Tako da jedino mogu da shvatim, ako "ikada" (navodnike shvatamo mi), Edin može jedino zaigrati za njih.Oni imaju dobru upravu, financije, i ako žele da plate, ko zna, možda...?"

Htio sam tu reći, AHA..znači Bayern je ipak ekipa?!

U svakom slučaju, Edin Džeko je došao da igra sada za svoju državu, sa svojom rajom, u Chicagu. Nakon utakmice, ide u St. Louis u posjetu u organizaciji LEGEA predstavništva koju vodi uspješni privrednik Nuhi Mehmeti.

Što se tiče Džekinog prelaska u neki tim, ostanak u MC, ako možete vi da zakjlučite iz ovoga teksta, onda to je to. Dok se to ne desi, ja odo' na ulice Chicaga, sa bijelom maramom oko ruke u znak podrške žrtvama fašizma grada Prijedora. Naravno, pričat ćemo o nama, našoj reprezentaciji, o večerašnjoj utakmici, slavicemo, pjevati i "naglabati" o mogućem timu našega Dijamanta Edina Džeke!
Hvala na čitanju

Želio bi samo još da se zahvalim i ekipi Radio "Naša riječ" koja nam je pomogla u svim segmentima ovog intervjua.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2012, 23:37

Ma kakva pidzama, u boksericama. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 maj 2012, 23:37

Moja prognoza uzimamo ovo 1-3 (Ibisevic 2 , Misimovic 1 )

8-) 8-) .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2012, 23:38

Gdje je onaj kralj što je Edina zvao Đeka?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 31 maj 2012, 23:40

Mislim da ćemo izgubiti. Moguće nešto više zalaganja od strane naših igrača, ali teško... 2:1 za Mexico.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 31 maj 2012, 23:41

High je napisao/la:Mislim da ćemo izgubiti. Moguće nešto više zalaganja od strane naših igrača, ali teško... 2:1 za Mexico.
Vjerovatno imamo manje svjezine od Meksikanaca, ali imamo dosta navijaca...

Maloprije sam rekao i ja sve u sebi govorim izgubit cemo, ali svi se nadamo da cemo dobiti...ovi su spremniji, ali nasi ce odigrati korektno jer i oni znaju da je vrijeme da odigraju pa moze svasta biti :)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 31 maj 2012, 23:42

Vakat je dobiti. Mali, brzi, vaki, naki ali mora se dobiti. Dosta više mlakih utakmica.
Who dares, wins !

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 31 maj 2012, 23:45

Virtu4l je napisao/la:Gdje je onaj kralj što je Edina zvao Đeka?
Na eurosportu :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2012, 23:48

ZOI84 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Gdje je onaj kralj što je Edina zvao Đeka?
Na eurosportu :mrgreen:
:lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 31 maj 2012, 23:50

delpiero20 je napisao/la:
High je napisao/la:Mislim da ćemo izgubiti. Moguće nešto više zalaganja od strane naših igrača, ali teško... 2:1 za Mexico.
Vjerovatno imamo manje svjezine od Meksikanaca, ali imamo dosta navijaca...

Maloprije sam rekao i ja sve u sebi govorim izgubit cemo, ali svi se nadamo da cemo dobiti...ovi su spremniji, ali nasi ce odigrati korektno jer i oni znaju da je vrijeme da odigraju pa moze svasta biti :)
Sve je moguće, ali ne vjerujem u pobjedu naših, stvarno.. Možda i Sušić sam ozbiljnije shvati ovu prijateljsku utakmicu-za razliku od one protiv Iraca, ali i sami igrači. Evo, izjavio je da bi neki prvotimci mogli izgubiti status istih, tako da, sigurno da će i to imati učinka na same igrače. Vjerujem u sve, samo ne u pobjedu naših.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2012, 23:50

nanek je napisao/la: "Pa da li iko misli da liga u Italiji može da se ravna sa EPL-om i da je ta liga dobra za Edina? Šta mislite, da ide igrati protiv Sienne, Cagliarija? Ma nemoj te biti smiješni! Pa jestel' vi svjesni da pored MC, tu je MU, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool...
Sve u redu Irfane ali ovo gore mu je nidje veze. Prvo jer omalovazava klubove, a mozda ce sutra neko od njih biti zainteresovan za nekog od njegovih igraca. A druga stvar je da nisu u serie A samo tri ekipe pa da svake sedmice igras protiv Siene i Cagliarija. Smijesno.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 31 maj 2012, 23:51

Hoće li biti sutra ili prekosutra snimak tekme na BHT-u?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 31 maj 2012, 23:52

rastafarian je napisao/la:Hoće li biti sutra ili prekosutra snimak tekme na BHT-u?
Subota 16:00

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 31 maj 2012, 23:54

"Ma **** cemo im majku ! " :mrgreen:
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.