Polo je napisao/la:Evo opet se prica kao da bi se Fedor mogo vratit sta vi mislite dal je to moguce i dali bi to moglo u UFC-u?
po meni je kasno za to... mozda eventualno jedan mec da odradi. pricalo se o tom mecu sa lesnarom pa eto ako nista to bi bilo interesantno vidjeti mada ja sam misljenja da sada fedor ne treba ufc-u niti njemu treba ufc. tesko bi se on nosio sa ovom novom gardom.
Pa ufcu nebi mozda trebo ali white gleda ako je to isplatljivo da zaradi pa bi ga mozda sa nekim velikim novcem i namamio.
Ja iskreno nebi volio da radi sa lensarom ako bi sa ikim volio bi ga vidjeti protiv prva 3 u ufcu teskasa i bas tako kako kazes da bi se on tesko nosio nesto slicno kao Cro Cop u k1.
Moze li mi neko objasniti razliku izmedju MMA i UFC ?
BTW sinoc sam gledo UFC 154 ... Georges St.Pierre vs Carlos Condit ... GSP se vratio u stilu i razbio Condita ... evo čitava borba, ja sam se naježio ...
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:Moze li mi neko objasniti razliku izmedju MMA i UFC ?
BTW sinoc sam gledo UFC 154 ... Georges St.Pierre vs Carlos Condit ... GSP se vratio u stilu i razbio Condita ... evo čitava borba, ja sam se naježio ...
Svaka cast obojici prava krvava borba za pojas kakva i prilici za titulu i svi su bili uzbudjeni svih 5 rundi je bila maksimalno dobra borba i nimalo dosadna.
Mislim da je Condit pruzio dobar otpor i da ga GSP nije slomio kako ovo bas ti pises kada pogledamo glave obojice GSP je nakon borbe izgledao mnogo gore ali je bolji borac u parteru sto je i pokazao i ako do sada nijednog borca na parteru prilikom odbrane nisam vidjeo kao ovog Carlosa branio se pravo odozdo i sta vise ponekad imao mozda cak i vise udaraca ali ipak je GSP iskusnije to sve uradio i na kraju dobio borbu respekt za Conditov high kick fantastican u 3 rundi.