FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
bgm dobra pojacanja...rekao bih da ste se najbolje pojacali do sada od svih premijerligasa,mahom su to provjereni i dokazani igraci....tako da opstanak ne bi trebo doc u pitanje mada sve zavisi kako ce se to poslozit
nek mi neko odgovori na pitanje sta je ba sa tom tribinom radili se sta...i ko je sad trener slobode
nek mi neko odgovori na pitanje sta je ba sa tom tribinom radili se sta...i ko je sad trener slobode
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nakon što vidite ovog Gavarića zaboravićete na sve i jednog zadnjeg veznog kojeg ste imali u istoriji siguran budi. Momak je igrač i po za tu pozicijuultrasstyle_tz je napisao/la:lagano mi se vraca osmjeh na lice kada vidim ova zadnja zbivanja .Iako znam da je to opet neka muljaza,zamazivanje ociju pa se i ne nadam previse,ali cinjenica je da nam dolaze provjereni igraci.Milosevic-Karadza su sigurno jedan od najboljih stoperskih tandema u ligi.Krasic i E.Kuduzovic(ako sad odradi cijele pripreme kako treba i skine kile) su isto tako odlicni bekovi .Sa golmanom Mujkicem odbrana je na najvisem nivou za nasu ligu.Jos ako nas pojaca i "mali" Jusic iz Banovica da stvori sirinu bice to odlicno.
Stajic,Damir Smajlovic i Senad Mujic isto tako daju jedan respektabilan napad .Problem i dalje ostaje u vezi,Hasic ,Malkic,Memisevic nisu dovoljno dobri igraci za poziciju zadnjeg veznog.Okanovic,Kasapovic ,M.Mujic i Bekic i to je nedovoljno u ofanzivnom dijelu veznog rade.Neznam zaista kakav je ovaj Gavric pa cu reci da nam za jednu jaku ekipu,jednu od najjacih u PL fale jedan zadnji vezni(povratak Jahica??) i jedan dobar kreativac(Mikic iz Laktasa ili ko vec??) i uz to da se Glavas pokaze bila bi to jedna odlicna ekipa,koja da je u ovom sastavu pocela sezonu domet bi joj bio najmanje UEFA KUP.
FK Sarajevo je napisao/la:Vi ste opasno krenuli![]()
![]()
PA sta da ti kazem prijatelju valja opstati da se radilo i dovodilo ovakve igrace odmah i sve ne bi sada bilo zime medjutim

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Vi ste opasno krenuli![]()
![]()
PA sta da ti kazem prijatelju valja opstati da se radilo i dovodilo ovakve igrace odmah i sve ne bi sada bilo zime medjutimi sa ovim igracima ko zna , dali cemo opstati
jos da triibinu napravite za goste pa da malo bolje ucite kako treba to radit kad volis svoj klub....

sarajlija89 je napisao/la:bgm dobra pojacanja...rekao bih da ste se najbolje pojacali do sada od svih premijerligasa,mahom su to provjereni i dokazani igraci....tako da opstanak ne bi trebo doc u pitanje mada sve zavisi kako ce se to poslozit
Raducka se prijatelju nesto a kada ce zavrsiti to ni radnici ne znaju koji rade

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- sarajlija89
- Kontakt:
evo mujic otiso...steta za slobodu..dobar je igrac nema sta...gledo sam ga par puta
volio bih u sarajvo da dodje al tesko ....a reci mi ovo...ako ne zavrse tu tribinu do meca sa sarajevom...hoce li i nas kao i robijase stavit na istok sta mislis..vi svakako bojkotujete ili sta vec...pa da vam popunimo mjesto
...necemo valjda opet sa ulice gledat 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma nista ne brinite, vi cete biti smjesteni na Slatinisarajlija89 je napisao/la:evo mujic otiso...steta za slobodu..dobar je igrac nema sta...gledo sam ga par putavolio bih u sarajvo da dodje al tesko ....a reci mi ovo...ako ne zavrse tu tribinu do meca sa sarajevom...hoce li i nas kao i robijase stavit na istok sta mislis..vi svakako bojkotujete ili sta vec...pa da vam popunimo mjesto

Dragon Town
- Evil Genius
- Kontakt:
iznajmite sobe na slatini pa s prozora gledajte
danas sam bas prolazio dole, treba cudo da se desi da tribina bude gotova na vrijeme
a sto se pojacanja tice - odlican poso osim odlaska mujica, slag na tortu bi definitivno bio povratak jahe al' od tog zasad nema nista - steta !

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- slani grad
- Kontakt:
vi cete biti smjesteni na A tribini koja je pregradzena i tu je napravljen box za gostujuce navijace..nemam pojma kako oni misle da vam garantuju sigurnost jer ta j box nije fizicki odvojen od ostatka tribine osim nekom smjesnom ogradom koju ce 20 ljudi u naletu srusit za minutu tako da je rizik od nekih sukoba dosta velik..bice tu bruka kornjaca naravno al masa je masa....sto se tice te tribine koja se gradi..naravno da nece bit gotova jer se ne pravi od stiropora....sarajlija89 je napisao/la:evo mujic otiso...steta za slobodu..dobar je igrac nema sta...gledo sam ga par putavolio bih u sarajvo da dodje al tesko ....a reci mi ovo...ako ne zavrse tu tribinu do meca sa sarajevom...hoce li i nas kao i robijase stavit na istok sta mislis..vi svakako bojkotujete ili sta vec...pa da vam popunimo mjesto
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- sarajlija89
- Kontakt:
e pa zbog tog pitam....realno je da nas bar 200 dodje tamo.....a naravno i vise da ce nas bit....al eto.....ovo je stvarno amateska liga....niko ne vodi o navijacima brigu.....stvarno nezz kako ce to gostovanje proci i gdje ce nas smjestit..mislim rano je o tom jos govorit..al treba i na vrijeme skontat...... 

Vi cete sa nama zagrljeni pjevatsarajlija89 je napisao/la:e pa zbog tog pitam....realno je da nas bar 200 dodje tamo.....a naravno i vise da ce nas bit....al eto.....ovo je stvarno amateska liga....niko ne vodi o navijacima brigu.....stvarno nezz kako ce to gostovanje proci i gdje ce nas smjestit..mislim rano je o tom jos govorit..al treba i na vrijeme skontat......

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon prava pojacanja. Veoma dobar posao koji mora garantovati dobre rezultate. Nego, ovo za Mujica, je li 100% tacno????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
tacno je....omerbavarac je napisao/la:Napokon prava pojacanja. Veoma dobar posao koji mora garantovati dobre rezultate. Nego, ovo za Mujica, je li 100% tacno????
-
- Kontakt:
Alvin Karadza i zvanicno u Slobodi
- slani grad
- Kontakt:
ne kontam sto si u cudu...pojacavamo se jer smo 15 na tabeliCOYB je napisao/la:Što ste se pojačali ?![]()
Kakve su to nagle promjene ?

- slani grad
- Kontakt:
zato sto su kontali da sa onom ekipom mogu ponovit predhodne sezone...sto se ispostavilo neozbiljnim....sad kad su vidjeli da je zajebanciji kraj...doveli igrace...nazalost su ovo trebali uradit na pocetku pa da budemo u 5 na polusezoni i trazimo taj izlazak u evropu al sta je tu je...za sad...COYB je napisao/la:Pa što se niste tako pojačali na početku sezone ? Eto,iz čista mira spucalo nekoga u Upravi da pojača malo klub.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Prevarsi vas Karadza 

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Sadiković koji je igrao u Želji je trenutno u Tuzli i najvjerovatnije ostaje gore
Pozzz
Pozzz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To onaj sto je zadnju sezonu igrao u Rudaru iz Kaknjamaltasa je napisao/la:Sadiković koji je igrao u Želji je trenutno u Tuzli i najvjerovatnije ostaje gore
Pozzz
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.