Adnan Zahirović

legenda reala
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la legenda reala » 19 okt 2012, 20:21

Ma zajebancija Hare jbm ga ja, stavio sam smajli. :)

Dobro Begović je debitovao(Estonija 0:2,ušao u 88 minuti)kod Ćira i Pjanić, Lulić kod Pirića u onoj prijateljskoj protiv Azerbejdžana kad je bio bojkot, Stevo Nikolić zabio za pobjedu 1:0, tad niko nije htio da igra, osim igrača iz PL i pokoji mladi

Ostalo kod Safeta, a nadam se da će i ostali u narednoj godini ;)
Tri ciklusa se stvara ova reprezentacija, konačan cilj je plasman u Brazil ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 okt 2012, 20:25

Sto ste navalili na momka. uz Besica je najbolji izbor na onom mjestu gdje igra , da bi vise prednsoti licno Besicu al opet ja ne idim ono sto Susic vidi na treninzima.

Momak je dobar igrac jedino mu fali malo vise brzine da i to ima vec bi bio u nekoj od velikih ekipa. Profesionalac je pravi igra ,trci ne stoji ne komplikuje ne offira se po noovinama ni na terenu. Zna se postaviti , pokusava da ispunjaa so mu selektor zada da radi.

Respekt !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2012, 21:33

Vraća loptu puno nazad stoperima umjesto da potrazi neko rjesenje jednostavno to je logika gurni je od sto dalje od sebe MIslim da ukoliko se dese rotacije Salihović u vezni,ZUkanović na lijevog bočnog,da bi mog'o ZAhirović preselit na klupu,ne znam kako će se MEdunjanin pokazat u GAziantepu..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 21:57

zgembo89 je napisao/la:Vraća loptu puno nazad stoperima umjesto da potrazi neko rjesenje jednostavno to je logika gurni je od sto dalje od sebe MIslim da ukoliko se dese rotacije Salihović u vezni,ZUkanović na lijevog bočnog,da bi mog'o ZAhirović preselit na klupu,ne znam kako će se MEdunjanin pokazat u GAziantepu..
Stavljas ofanzivne igrace da bi izvadio klasicnog defanzivca i to sve na defanzivnom veznom.
Plus dokazanog sporanera na bekovsku poziciju,dokazuje da neki fakat ne razlikuju fudbal od bocanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 19 okt 2012, 22:02

zgembo89 je napisao/la:Vraća loptu puno nazad stoperima umjesto da potrazi neko rjesenje jednostavno to je logika gurni je od sto dalje od sebe MIslim da ukoliko se dese rotacije Salihović u vezni,ZUkanović na lijevog bočnog,da bi mog'o ZAhirović preselit na klupu,ne znam kako će se MEdunjanin pokazat u GAziantepu..
To je i meni zapalo za oko,precesto i kad nije nuzda vracao loptu odbrani.Da li je trema u pitanju ili nesigurnost da ce izgubiti loptu ne znam,al bas je bilo upadljivo. Nadam se da ce mu Safete skrenuti paznju na to...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 okt 2012, 22:06

Ne znam samo cime ga je Zukanovic tako impresionirao za ono malo vremena provedenih na terenu pa da ga stavlja u prvih 11,.Naravno,govorimo o poziciji lijevog bocnog..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2012, 22:06

I ofanzivnog veznog na defanzivca, pa nije Medo Xabi Alonso
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 22:14

sedra je napisao/la:
To je i meni zapalo za oko,precesto i kad nije nuzda vracao loptu odbrani.Da li je trema u pitanju ili nesigurnost da ce izgubiti loptu ne znam,al bas je bilo upadljivo. Nadam se da ce mu Safete skrenuti paznju na to...
:roll: Od drvoreda se cijela suma ne vidi ili ti balvan u oku.
Nikome nije palo u oko da tek od ovih kvalifikacija igramo sa jednim veznim defanzivnim,prije su tu uvijek bila dva.
Tako da se lopta mogla naprijed slati a da se slucajne greske na vrijeme mogu ispraviti.
Ovo je uradjeno zbog dva spica u napadu,ili eventualno kasnije sa dva krila.
Greska samo jednog def.veznog mogla bi se skupo platiti prilikom pogresnog pasa naprijed.
Tako da su bas tu igru sugerisali iz repke.
Ciro je Medu doveo da bude alternativa Muratovicu a znamo gdje je ovaj igrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 okt 2012, 22:19

Sesar je Ibricic za Zahirovica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 okt 2012, 23:21

Nije Zaha los, ali nije ni ekstra kvalitet. Treba to realno rec. Ipak odradjuje on svoje, i igra jednostavno. Ne vidim stvarno bolje opcije, tu je Hadzic, ali niti se zna kakav je on igrac, niti kad ce dobit pasos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 19 okt 2012, 23:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Sesar je Ibricic za Zahirovica.
Znači klupa za Ivana.

Što se tiče Adnana, ni meni se lično nije dopalo kako je odradio onu utakmicu u Grčkoj, ali kako nemamo boljeg defanzivnog veznog u ovom trenutku, ostaće on još u prvoj postavi. Jedino Bešić može da ga zamjeni, al' valjda Pape zna šta radi. Zaha igra sa previše straha kad ima loptu, barem se tako meni čini, al' to bi se trebalo popraviti vremenom. Ostalo dobro odrađuje, prekida protivničke napade i ostaje na mjestu stopera kada Spahić ili Vranješ krenu naprijed što se jako često dešavalo u zadnjoj utakmici. Ima tek 22 godine i vrijeme je pred njim.
Čelik Zenica 1945

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 okt 2012, 23:27

criscito je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Ja odavno (čitaj nikad :D ) nisam vidio zadnjeg veznog koji manje sudjeluje u igri, odnosno gotov pa nikako. Svaki put kada naša odbrana kreće da organizuje napad Zahirović se sakrije za nekog suparničkog igrača, a o fazi odbrane da ne govorim, samo jednom me je iznenadio kada je ispravio Spahićevu grešku. Tek kada je Pjanić počeo dolaziti posve nazad mi smo počeli igrati i praviti neke prilike protiv Litvanije. Mislim da se mora naći bolje rješenje za tu poziciju a šta će biti ostaje nam da vidimo, sreća pa imamo rezultate pa niko previše i ne upire prste prema "Sejinom pulenu"
Svaka cast na postu ;)
Nedavno sam pricao sa jednim fudbalerom, bivsim mladim i potencijalnim A reprezentativcem, u vezi Zahirovica. Kazao mi je kako odavno gori igrac nije igrao za repku. Doveden je u kadete Celika iz Travnika, gdje su ga gurali svi od portira, do gradolnacelnika Smajlovica. To je Smajlovicu bilo u interesu jer je Adnanov otac javni tuzioc. Sa 18 godina je dobio priliku u 1. timu, ispred mnogih igraca koji su par klasa bili ispred njega. Poslije 1-2 godine mu je i data kapitenska traka, a u medijima se podvaljivalo da je on celikovo-zenicko dijete, a Zenicu nije vidio dok nije u kadete dosao. U Nalchiku je proveo skoro mjesec dana na probi dok ga nisu uzeli. Koliki je kvalitet govori i cinjenica da ne moze naci bolji angazman od 2. ruske lige, a da pri tom ima status reprezentativca i uz to je standardan u ekipi koja je glavni kandidat za Brazil.

Razlog zasto ga Susic gura je taj sto je to igrac kojeg zastupa njegov burazer :)
Posto sam siguran da ce mnogi reci kako nikad nije zakazao u reprezentaciji, kako je dobar i sl., to ponajvise moze zahvaliti nasim velemajstorima iz veznog reda. Uporedite njegovu utakmicu iz reprezentacije i Spartaka, pa ce te vidjeti na cemu je
Pozdravi tog fudbalera i reci mu da ti vise ne govori nista vezano za fudbal da ne ispadas smesan pred svetom. :roll:
Cuj nije igrao gori igrac za BIH reprezentaciju. :lol: :oops: :lol: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2012, 23:31

Istina je da nije ekstra kvalitet, ali koliko mi možemo tražiti više u ovom trenutku, i da li imamo bolje.
Momak obavlja svoj posao korektno, i mislim da nema smisla da ga se osuđuje i pljuje bez potrebe.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 okt 2012, 23:32

Sesar ce dokazati da je bolji, abd !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2012, 23:34

Volio bih ja više nego ti vjeruj mi da se pokažu svi koji trenutno sjede na klupi, i tada bi pojačali konkurenciju u reprezentaciji, a to može samo biti dobro.
Da Bog da i Sesar i Svraka pravili ozbiljnu konkurenciju našim reprezentativcima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 okt 2012, 23:35

zizu1991 je napisao/la:Volio bih ja više nego ti vjeruj mi da se pokažu svi koji trenutno sjede na klupi, i tada bi pojačali konkurenciju u reprezentaciji, a to može samo biti dobro.
Da Bog da i Sesar i Svraka pravili ozbiljnu konkurenciju našim reprezentativcima.
Samo polako druze, al jbg nemaju oni menadzere ko Vrsajevic i kompanija koja dobija priliku, slicna njemu.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 19 okt 2012, 23:41

Nisam ni ocekivao da ce ga podrzati neki sarajlija.Zaha majstore robovi su uz tebe 8-)

I sve najbolje Sesaru da zaigra za repku 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 19 okt 2012, 23:55

Mislim da je Zaha korektno odigrao rolu na zadnjem veznom do sad i sa obzirom na godine prolazna ocijena niti impresionirao niti podbacio...
Moj lični izbor na zadnjem veznom od trenutnog kadra bih bio Salihović pogotovo jer je sigurno kvalitetniji prema naprijed i svojim loptama konkretniji...
Uz to da dodam kako Lulić otkako igra ofanzivnije u repki nista posebno nije odigrao...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 23:57

Sarajlijc@ je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Volio bih ja više nego ti vjeruj mi da se pokažu svi koji trenutno sjede na klupi, i tada bi pojačali konkurenciju u reprezentaciji, a to može samo biti dobro.
Samo polako druze, al jbg nemaju oni menadzere ko Vrsajevic i kompanija koja dobija priliku, slicna njemu.
Kud ces im bolje ''menadzere''kad su i takvi kakvi su dobili uopste poziv u repku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 okt 2012, 00:14

Zahirovic je kesetina. Nadam se da cu mu sto prije preselit jal na klupu jal tribine.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.