NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
Cesto sam u livnu.
Ma bude vise ljudi, na seniorima pogotovo, a i mladje ih jako puno gleda, samo kad bi "osiguranje" oko stadiona odradjivalo svoj posao

-
- Kontakt:
Ma neće nas ulaznice spasiti,a ovi misle na ulaznice od malog nogometa gdje je svaku veče 500 gledatelja u prosjeku,tako da bi se moglo zaraditi za 1 mjesec rada u klubu jer sav prihod ide klubu.Branitelj me je juče oduševio al ni naši me nisu razočarali-možda smo tanki za jednog stopera al možda neko od prisutnih ispliva-bit će to dobro i triba se dobro našpanat za ove prve dvije tekme i igrači i navijači.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se, falio je još Semren, i Peraja - sigurno može dati dobar doprinos, samo da bude zdrav, i Mihaljević, bio spriječen. Gdje je Milak?
A imamo još utakmica i to može samo bolje, i dobro je da su ubačena tri najbolja juniora.
A imamo još utakmica i to može samo bolje, i dobro je da su ubačena tri najbolja juniora.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Izgleda u Troglavu na vbidiku štrajk zbog neisplaćene zadnje plaće iz prošle sezone,a predprošlu sezonu više niko i ne spominje,a ako se to desi bit će pogubno za ekipu u ovoj fazi priprema,tribine nema ni na vidiku.
cuo sam nesto da vam Filip perkovic ode,vraca se nama,jel istina? 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Priča je da traži preveliku plaću, ne znam detalje. U problemima smo s golmanima.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Pa Vitezu i treba rezervni golman jer taj koliko vidim samo šeta od kluba do kluba i lagano ćopa a vrlo malo brani.Mislim da su ova naša dva i dovoljna i ovaj naš mali junior i to je to.Izgledada je i Miloš otišo na probu u Švedsku,tako da mu je troglav bio poligon za pripreme.
Nisu li stale pripreme zbog tih dugovanja? Ne vidim bas da vlada neka pozitiva u Livnu barem po ovim vasim postovima. Mozes li nabrojati imenima i prezimenima koliko je igraca doslo, a koliko je otisli iz Troglava.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- badblueboylivno
- Kontakt:
Došao je Nenad Banjac iz banjolučkog Borca, Stipe Miloš iz Tomislava, i taj Perković. Perković je valjda otišao, evo prva mi je riječ ovo od plavobijelog da je ovaj stoper, odlični Miloš, otišao u Švedsku, i ostao je ovaj mali Banjac. Pred dolaskom je Miočević iz Čapljine.
Plaća je trebala biti u dva dijela isplaćena, prvi dio je isplaćen, drugi valjda nije, i prijete štrajkom. Ne znam više o tome.
Nema se podrške od lokalne zajednice i to je to. Možda nam i nije trebala Prva liga odmah, ali eto.
Plaća je trebala biti u dva dijela isplaćena, prvi dio je isplaćen, drugi valjda nije, i prijete štrajkom. Ne znam više o tome.
Nema se podrške od lokalne zajednice i to je to. Možda nam i nije trebala Prva liga odmah, ali eto.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Izgleda da Troglavu prijeti gašenje,klub nema novca za plaće igračima niti za izgradnju tribine i pitanje strpljenja je tu.Možda da navrijeme istupe iz ove lige da nebi bilo blamaže.Inače ekipa sa trenerom Mandićem radi dva puta dnevno ubitačno in ako se sada stane onda je rasulo definitivno.Nadamo se da do tog neće doći jer imamo odličnu ekipu i pravu atmosferu.
Mislm da je komentar da prijeti gašenje "pregrub". To se neće dopustiti, u uzletu smo...plavobijeli je napisao/la:Izgleda da Troglavu prijeti gašenje,klub nema novca za plaće igračima niti za izgradnju tribine i pitanje strpljenja je tu.Možda da navrijeme istupe iz ove lige da nebi bilo blamaže.Inače ekipa sa trenerom Mandićem radi dva puta dnevno ubitačno in ako se sada stane onda je rasulo definitivno.Nadamo se da do tog neće doći jer imamo odličnu ekipu i pravu atmosferu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se da je to pregruba riječ, ali nema ni uzleta - odnosno, eventualni uzlet se ne prati od lokalnih moćnika niti vlasti. Yebiga.
Hayley <3
-
- Kontakt:
U utorak provjera sa H. Dragovoljcem,igrači i trener rade punom parom,uprava izgleda zaostaje-tribine ni na vidiku kao ni novca za igrače-dokle će ovo trajati neka bog zna.
- badblueboylivno
- Kontakt:
gdje se igra ??
znaci kod vas nije bas bajno a prije nekoliko sedmica si bas bio nekako optimisticanplavobijeli je napisao/la:U utorak provjera sa H. Dragovoljcem,igrači i trener rade punom parom,uprava izgleda zaostaje-tribine ni na vidiku kao ni novca za igrače-dokle će ovo trajati neka bog zna.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Postoji li ikakva mogucnost da se barem uz neke minimalne radove igra utakmica na takvom stadionu kakav jeste? Ne vidim da se pocetak radova blizi, a isto tako ne vidim da se prica i rezervnoj varijanti. Ne mogu shvatiti da i Vi kao navijaci ne trazite od UO da Vam kaze gdje cete bodriti svoj klub, a do prvenstva je ostalo 10tak dana.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.