GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 02:33

Dobro neću više napadati klub koji je u zadnji 5god bez trofeja, koji u zadnjih 5god za prvakom zaostaje 30-tak bodova u super jakoj ligi Hrvatske, klubu koji redovito igra skupine Europske lige dok neki ispadnu i prije 9.mjeseca
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2010, 02:38

Ted Mosby je napisao/la:Dobro neću više napadati klub koji je u zadnji 5god bez trofeja, koji u zadnjih 5god za prvakom zaostaje 30-tak bodova u super jakoj ligi Hrvatske, klubu koji redovito igra skupine Europske lige dok neki ispadnu i prije 9.mjeseca
Cim ni jedan klub vec desetljece kako bi vi rekli ne vide proljeca u Evropi su ohrdine.
Sve ostalo su nijanse.Mozes ti Hajduka napadati sto se mene tice, kad su svejedno i jedni i drugi ohrdine.
Neko vise, neko manje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 jul 2010, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 02:40

Bože pomozi nam sutra u podne
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 11:28

"TU SAM u kampu, pogledao sam terene i oduševljen sam. Dočekali su me sjajno, ali ne mogu vam reći ništa više od toga jer ujutro moram obaviti liječničke preglede te ako bude sve u redu, onda potpisujem ugovor!", javio je telefonom Mario Madžukić novinaru Sportskih novosti.

Dosadašnji Dinamovac i reprezentativac već je obavio razgovor s trenerom McClarenom koji ga želi odmah u akciji.

"Pozdravili smo se, trener me se odmah dojmio spontanošću i jednostavnošću u pristupu. Eto, mogu vam kazati da me pitao bih li odmah odigrao i utakmicu, s obzirom da sam odradio pripreme. Pristao sam, naravno, jedva čekam, ali, ponavljam, prvo moram proći pregled i potpisati ugovor", objasnio je zadovoljni Mandžo koji već neko vrijeme sanja odlazak u inozemstvo.

Dodao je još da je jako sretan i uzbuđen, a prvi bi ispit trebao imati već protiv Magdeburga. SN piše da bi hrvatski reprezentativac u Bundesligi trebao zarađivati gotovo dva milijuna eura godišnje kada se osnovnoj brojki od 1.5 milijuna pribroje svi bonusi i premije. Modri će najvjerojatnije inkasirati između 8 i 9 milijuna.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 12:12

Sheriff-Dinamo
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 jul 2010, 12:12

Dinamo ide na pobjednika Sheriff/ dinamo tirana 8-) rekao bih, super :) bitno da je izbjegnut Lech..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 12:26

Odličan ždrijeb, Sheriff-Dinamo Tirana su prvu utakmicu odigrali 3-1, možda prođe i ova Tirana. Ali ko god bio prolazi se
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 14:44

Svaki klub je opasan, ali ako ga se shvati na pravi način i ne podcjeni velike su šanse da Dinamo bude u 4.pretkolu i osigura skupine Lige Uefa
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 16:29

Ako je istina ove ponude za Maminja onda svaka čast, kad je jedna zvijezda kluba otišla, neka druge, mnogo će nam Badelj pomoći ove sezone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2010, 16:51

Dinamo je mnogo laksi protivnik pre svega zbog male razdaljine u putovanjima a i ruska skola je preporucljiva za izbegavanje.No oba protivnika su vrlo lako prolazna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 16:54

Ako Dinamo bude igrao kako znao prolaz ne bi trebao biti upitan
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2010, 17:41

Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 17 jul 2010, 10:39

Zajebite te floskule tipa 'danas su svi dobri, treba biti oprezan, buhaha', Dinamo mora i hoće proći bilo Albance ili ove Moldavce koji ne priznaju da su Moldavci. Jači su i od tog razvikanog Lecha, a i u onoj posljednjoj utakmici nema tima koji može ozbiljnije ugroziti modri stroj. I ne ovo uopće nije satira, već realno gledanje na stvari. To što je Dinamo uklet klub, to je nešta drugo. Mandžukić je bio dobar, ali realno on nije kvaliteta za Dinamo, u Wolfsburgu možda i uspije. Husejinović ne može igrati na kutiji šibica za ekipu Gajnica gdje je Mile Kekin selektor!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jul 2010, 13:06

Zajec je izjavio da je ovo za njega večeras revijalna utakmica, ja se ne slažem s njime jer trofej je trofej a di ćeš veće satisfakcije nego pobijediti velikoga suparnika odma na početku sezone i tako pokazati ko je gazda
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jul 2010, 13:50

Ted Mosby je napisao/la:Zajec je izjavio da je ovo za njega večeras revijalna utakmica, ja se ne slažem s njime jer trofej je trofej a di ćeš veće satisfakcije nego pobijediti velikoga suparnika odma na početku sezone i tako pokazati ko je gazda
Ma poderat ćemo vam guzove već u prvom poluvremenu :mrgreen: :mrgreen:

Šalu na stranu, očekujem zanimljivu tekmu. Mislim da je Zajecova izjava samo okrenuta pila, da se stvori dojam da mu ne treba taj trofej. Dinamo će itekako gristi i htjeti ga osvojiti, kao i Hajdukovci.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jul 2010, 23:19

Sve čestitke za ovaj trofej Dinamovcima, lijepo je započeti sezonu trofejem, motiviraniji su igrači i sa više su samopouzdanja
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 jul 2010, 01:35

Igrači Dinama sretni su izlazili iz svlačionice, a dok je Šimić puno puta slavio protiv Splićana, neki su mu suigrači tek večeras osjetili tu slast...

Povratnik u Maksimir, Dario Šimić, odradio je prvih 45 minuta kada je igru napustio zbog žuljeva: "45 minuta smo igrali dosta dobro, imali prilike i sve u svemu igrao se dobar nogomet. Kako je utakmica išla kraju tako je bilo sve više nervoze i drago mi je što smo uspjeli zabiti. Mandžukić? Naravno da nedostaje i da će trebati neko vrijeme kako bismo se uigrali bez njega."

Argetinac u dresu Dinama, Luis Ibanez, u Superkupu je prvi put osjetio slast pobjede nad Hajdukom: "Uvijek smo bolji od njih, a nikako nismo mogli dobiti i zato mi je jako drago što napokon jesmo."

Kad smo već kod prvijenaca, Leonard Mesarić zaista ima jedan veliki: "Ovo mi je prvi trofej u životu pa sam jako sretan. Sve skupa je dobro izgledalo, posebno prvih 45 minuta i stvarno sam zadovoljan pobjedom nad Hajdukom i činjenicom što smo trofejem otvorili sezonu."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 jul 2010, 01:37

Vezni red Dinama večeras je iznio veliki teret, a dok je Badelj ipak dignuo svoju igru u odnosu na Koper, Sammir je odigrao vrlo slično; znači - odlično...

Mladi vezni igrač Dinama, Milan Badelj, zadovoljan je činjenicom što je njegova momčad u vitrine spremila još jedan trofej: "Naravno da je uvijek lijepo osvojiti trofej; posebno u Zagrebu protiv Hajduka i svi smo sretni. Imali smo dosta prilika, imali su i oni, ali mi smo uspjeli zabiti taj bitan gol. Moja forma? Osjećam se sve bolje i bit će samo bolje."

Sammir je još jednom bio najbolji igrač Dinama, a šteta za njega i navijače Modrih što dobru izvedbu nije okrunio pogotkom na samom kraju: "Lijepo je ovako početi sezonu; prvo uvjerljivom pobjedom i onda trofejem. Zaista se super osjećam i moram samo dalje trenirati kako bih igrao sve bolje", rekao je Brazilac pa posebno istaknuo: "Hvala navijačima što su došli i bodrili nas".

Sammir se zahvaljuje navijačima koji su mu nekoliko puta pljeskali na utakmici? Nešto čudno se "kuha" u Maksimiru; nešto lijepo...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 jul 2010, 01:40

Tomislav Butina: Iako nije imao mnogo posla, istaknuo se odličnim obranama u 35. minuti Sharbinijeva udarca, a u 68. Buljatova. Zbog tih poteza može se reći kako je jedan od najzaslužnijih za novi trofej.

Etto: Napadački izleti mogli su koštati Dinamo pokojeg pogotka. Često je "puštalo" na desnoj strani obrane, pogotovo u prvom poluvremenu, ali to se nije dogodilo ponajviše zbog slabih reakcija splitskih napadača i sjajnog Butine.

Dario Šimić (do 45. minute): Povratak u modri dres nakon gotovo 12 godina neće ostati u dobroj uspomeni legendi zagrebačkog kluba. Šimić očigledno još nije u traženoj formi; najjasnije se to vidjelo u dva navrata kad ga je Čop s lakoćom pretrčao. Prepoznao je to i Zajec, koji ga je zamijenio već na poluvremenu.

Igor Bišćan: Kao i ostatak Dinamove obrane, u prvom dijelu nije bio posebno uvjerljiv, ali se sve konsolidiralo nakon poluvremena. Nakon pada ritma u nastavku iskoristio je trenutak nepažnje gostujuće obrane i odlučio pobjednika.

Leonard Mesarić: Ponajbolji branič domaćih, bio je čvrst i pravovremen, potvrdivši odličnu formu na početku sezone. Par puta je krenuo i prema naprijed, ali nije imao raspoloženu podršku.

Adrian Calello: Posvetio se većim dijelom obrambenim zadacima. Čvrstinom se uklopio u Dinamov vezni red, dok je osim pokušaja iz 8. minute izostao napadački učinak.

Mathias Chago: Još jedna solidna izvedba kamerunskog veznjaka koji nije komplicirao, težio jedostavnim rješenjima, a nakon pada igre u prvom dijelu, sa suigračima je uspio vratiti ravnotežu na teren.

Milan Badelj (do 74. minute): Kao i protiv Kopra, nije bio prijetnja prema naprijed, nedostajalo je komunikacije s ostatkom vezne linije i napadačima. Defenzivno solidan, ali ipak u sjeni Hajdukovih veznjaka.

Sammir: U 20. minuti povukao je jedan od najljepših poteza na utakmici kad je opalio pokraj Subašićeva okvira, ali je u nastavku pokazao zašto ga se najviše kritiziralo: premalo kretanja i otkrivanja prostora, zbog čega su patili i napadači jer nisu dobivali mnogo upotrebljivih lopti. U 88. je krenuo sam prema Hajdukovu golu, ali je promašio cijeli okvir.

Ilija Sivonjić: Rastrčan, pokretljiv, ali ne i učinkovit. U par prilika našao se u odličnim pozicijama koje su često završavale neuspješno zbog sebičnosti.

Dodo (do 87. minute): Trkački najraspoloženiji Dinamov igrač, bilo ga je na svim dijelovima terena. U 28. minuti veliku mu je priliku blokirao Maloča, a u drugom dijelu je asistirao za gol kapetana Bišćana.

Tomislav Barbarić (od 46. minute): Odlično je zamijenio indisponiranog Šimića, vrativši sigurnost u modru obranu. U drugom je poluvremenu bio primjetan izostanak splitskih akcija ispred Butine, čemu je uvelike pomogao i mladi branič.

Luis Ibanez (od 74. minute): Petnaestak minuta koliko je dobio odradio je zadovoljavajuće, bez greški u obrani i bez suvišnih napadačkih akcija.

Pedro Morales (od 87. minute): Iako je igrao nedovoljno za ozbiljnu ocjenu, treba istaknuti lijepu asistenciju za Sammira odmah nakon ulaska.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 jul 2010, 22:42

Na jedvite jade prođen Koper, koliko mi se ovo ne sviđa ovo može biti u jednu ruku i dobro, jer se nadam da će Mamić uvidjeti da ekipi treba pojačanja
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.