NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2011, 22:58

neznam zasto, ali sam navijao za heat u ovoj seriji. ustvari, vise sam navijao protiv celticsa, koji su me poceli nevjerovatno zivcirati. do kraja navijam za zapad (iz principa <3). tacnije za dallas, ali ako okc/memphis eventualno prodje u finale navijam za njih. u seriji heat-bulls navijat cu za bullse svim srcem.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 12 maj 2011, 23:15

Donnie Darko je napisao/la:neznam zasto, ali sam navijao za heat u ovoj seriji. ustvari, vise sam navijao protiv celticsa, koji su me poceli nevjerovatno zivcirati. do kraja navijam za zapad (iz principa <3). tacnije za dallas, ali ako okc/memphis eventualno prodje u finale navijam za njih. u seriji heat-bulls navijat cu za bullse svim srcem.
Bilo bi najbolje da Mavs pobijedi:

Dirk 1. Prsten
Kidd 1. Prsten
Peja 1. Prsten
Marion 1. Prsten
JET 1. Prsten

Btw, Celtics je simpaticna ekipa! Mrzim Bulls, ovaj Noah je najruzni kosarkas ikada. Boozer = $$$ i ovaj Rose-hype mi zivcira.
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 maj 2011, 23:29

Donnie Darko je napisao/la:neznam zasto, ali sam navijao za heat u ovoj seriji. ustvari, vise sam navijao protiv celticsa, koji su me poceli nevjerovatno zivcirati. do kraja navijam za zapad (iz principa <3). tacnije za dallas, ali ako okc/memphis eventualno prodje u finale navijam za njih. u seriji heat-bulls navijat cu za bullse svim srcem.
Potpuno djelim tvoje misljenje ;) :!:

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 12 maj 2011, 23:36

Strah od LeBrona!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2011, 23:44

da, evo toliko me strah da ne mogu zaspat, a i kad zaspim sanjam njega kako pobjedjuje dallas, okc, memphis, bullse :lol:

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 12 maj 2011, 23:46

Donnie Darko je napisao/la:da, evo toliko me strah da ne mogu zaspat, a i kad zaspim sanjam njega kako pobjedjuje dallas, okc, memphis, bullse :lol:
Nemaš potrebe to sanjati, kad ćeš moći gledati kako zigu bar dvije od te četiri ekipe.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 maj 2011, 23:53

Miami-Boston 4-1 ...pogodjen tacan rezultat u onoj prognozi na pocetku play offa
Chicago-Atlanta imam 4-2 i vjerujem da cu i to pogoditi :D

U tom duelu bi stavio kucu na Miami da Bullsi nemaju prednost domaceg terena...ovako bi ipak moglo biti zanimljivo iako opet vjerujem da ce to Miami dobiti...

Na zapadu bi morao Dallas do finala...igraju odlicno a imaju i prednost domaceg terena a ruku na srce ni Oklahoma ni Memphis ne igraju neku posebno dobru kosarku.

@begonja

Nemoj zuriti...ta prica se vrti vec 5-6 godina a na kraju opet tuzno lice LeBrona :(

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 13 maj 2011, 00:07

Kako zaustaviti ovu životinju :?: k'o da je od gume, yebo sebe.

[youtube][/youtube]

Kontam Rose ili Watson ne mogu jer nemaju visine...Korver nema šanse protiv njega jer prespor...Deng ako ga bude cuvao, ko ce onda cuvati Jamesa?? logika.
Jedino da ga Brewer i Bogans naizmjenicno i tuku i umaraju....da mu ogade košarku.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 maj 2011, 00:09

D.M.S.O. je napisao/la:Kako zaustaviti ovu životinju :?: k'o da je od gume, yebo sebe.

[youtube][/youtube]

Kontam Rose ili Watson ne mogu jer nemaju visine...Korover nema šanse protiv njega jer prespor...Deng ako ga bude cuvao, ko ce onda cuvati Jamesa?? logika.
Jedino da ga Brewer i Bogans naizmjenicno i tuku i umaraju....da mu ogade košarku.
ma ima on migrene opasne a bivsa mu zena ,sto mu ih je i napravila i i imao problema s njom je u chicagu tamo zivi.I nista dovest je svaku tekmu stavit je u prvi red ima da ga glava toliko boli da nece moc nis pogodit.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 13 maj 2011, 00:12

A to kažeš je tacno u jednu ruku...tanak je na živcima i može se isprovocirati....ovo je play off - finale Istoka i tu se ne biraju sredstva...protiv ovakvih treba ici najprljavije, nema pravila, sve je dozvoljeno - zayebi pravila... jer ni oni nece štediti Bullse...provocirati ga dok ne pukne i ne pocne praviti pizdarije jer su oni pod najvecim pritiskom.
Prođu li Bullsi Miami, kucu dajem da ce uzeti titulu :!: :!: ...ma ko bio u velikom finalu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 maj 2011, 00:17

Wade je prosao mnogo toga i preveliki je znalac da bi ga neko zaustavio na taj nacin...radili su i Mavericksi svasta u onom finalu ali nije bilo pomoci.Vama je bolje da gledate kako cete zaustaviti Bosha i ostatak tima kao i da obezbjedite prednost u skoku,izgubljenim loptama i slicno jer Wade-a i Jamesa zaustaviti necete.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 13 maj 2011, 00:21

adnan24 je napisao/la:Wade je prosao mnogo toga i preveliki je znalac da bi ga neko zaustavio na taj nacin...radili su i Mavericksi svasta u onom finalu ali nije bilo pomoci.Vama je bolje da gledate kako cete zaustaviti Bosha i ostatak tima kao i da obezbjedite prednost u skoku,izgubljenim loptama i slicno jer Wade-a i Jamesa zaustaviti necete.
Ja mislim da Brewer i Bogans ga mogu usporiti ako ništa, provocirati, igrati na granici incidenta, tjerati ga na neke nerezonske akcije ili šuteve...plus publika u United centru ce se posebno Wadeu natovariti na kosti, a tamo je najbucnija publika...njega samo treba moriti dok mu se ne ogadi sve...prelomi Wadea, prelomio si i Miami.
Pa makar James zabijao i 50 koševa.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 maj 2011, 00:26

Nekim igracima takva igra daje dodatni motiv i energiju i ja mislim da je Wade upravo jedan od takvih..."vi" njega mozete provocirati ali on ce igrati jos bolje a poznavajuci kakvo sudjenje ima Wade tesko da ce vam sudije dozvoliti agresivnu igru na njemu...a slati ga cesto na liniju za slobodna nikako nije dobro za Chicago.

Posebno sto on ima Jamesa pored sebe tako da se ne mora trositi cijelo vrijeme..njih dvojica nekako u serijama preuzimaju teret.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 maj 2011, 01:12

Sto se tice daljnjeg takmicenja u NBA ligi ja se licno ne mogu odluciti prema kome ce biti moje simpatije. Sa jedne strane bi volio da osvoji Dallas zbog Dirka i Cubana, a sa druge strane bi volio da osvoji Chicago zbog navijaca koji su ostali vjerni svom klubu bez obzira na teske periode koje su imali prethodnih godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 13 maj 2011, 01:22

nadam se da ce oclahoma pobediti sutra, i onda u finalu sa dallasom...Zaista su dosta pokazali dallas, i mislim da ce to biti zaista zanimljiva serija,pre svega sto ochaloma igra zaista brzu kosarku,dok dallas je sporija dosta ekipa i da vidimo kako ce se snaci dallas sa mladom i atleticnijom ekipom... Ali isto bi voleo da dallas osvoji a dva su razloga Nowizki i Kidd 8-)

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 maj 2011, 01:30

Sad kad su moji Lakersi ispali nek osvoji Chicago, nekako na guzove :D, oni su mi nako najsimpaticnija ekipa od ovih preostalih, Rose mi je simpa pravo a i navijaci Chicaga su oni pravi vecina njih je i poslije Jordana ostala vjerna svom timu
Dallas mi je odvratan, Miami jos odvratniji a ovi ostali timovi nemaju ni neke sanse da osvoje

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 maj 2011, 04:38

hah gledaj kod Thobsa face ljut je haman nije zadovoljan ... koji je on manijak od trenera svaka mu cast

kraj: 93-73... bravo momci bravo svima , i hvala kriticarima sa foruma i mnogim drugim koji su govorili suprotno za pojedine igrace i ekipu..... svima hvala jos jendom i lose za vas je to sto nas morate gledati barem jos 4 utakmice,a nadam se i mnogo vise.... hvala ovoj djeci na parketu, upravi, svim navijacima koji su najzasluzni za uspjeh nasih Bullsa.

Krsticu gledaj Noaha u finalu istoka, CP3 divi se svom nasljednjiku u USA timu, jer novi starter na olimpiskim igrama je MVP Derrick Rose

Ovi centri Atlante lakse izlazili na kraj sa Howardom, i ako im je Howard ubacivao 30tak poena, ali su barem ubacivali nesto pored njega...protiv Bullsa se nije ni jedan naigrao a posebno all star AL Horword...ebi ih kad su najvise postigli proslu utkamicu kombinovano centri Atlante 23p...vecera all star postigao samo 7p ovaj drugi samo 1p...ebiga to je ono sto se trazi u play offu i zbog koga vrijedi praviti trade, a vi i dalje mislite suprotno, a dobro znate da ovo sto posjeduje Noah,danas bi svi voljeli imati u ovakvim kljucnim utakmicama ...reko sa ja dogodine ce se gutat svaki napisani post,zato i nema potrebe vise kritikovat i one najvece kriticare :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 maj 2011, 06:40

Po vama, je li bolje imati duzi odmor u POu, kao sto ima Dallas, ili nekih par dana, kao sto sad imaju Bulls-i i Miami?
Postovanje treba zaraditi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 maj 2011, 07:11

Da probam da isprognoziram Chicago - Miami :

Jedino gdje nemogu da vidim Chicago kao pobjednika to je ako ode u 7 utakmica.

Chicago moze pobjediti Miami , ako zaustavi SVE ostale igrace osim Bosha-Wade-Lebron , znaci da ostali igraci imaju 20% suta iz igre , znaci Jhones, Chalmers, Bibi, Haslem jednostavno nesmiju postojat na terenu.
Da ne dozvole Wade i Jamesu da idu na polaganje , jer ce ako ne dadnu kos sudije vjerovatno im dodjeliti slobodna , treca stvar da ne dozvole ofanzivni skok i da limitiraju tranziciju jer je to 95% kos i podizanje momentuma .

Znaci da Chicago zivi i umire od skok suta Jamesa , Wade i Bosha , mozda Bosh ima najmeksu ruku od njih sviju.

A to moze jedino Chicago jer igra najbolju timsku odbranu , indivudalno je Miami bolji i ofanzivno i defanzivno.

Znaci samo pametno i Chicago moze ovo dobiti 4-1 ili 4-2 ;)

U protivnom ako kao i protiv Bostona bude bilo jos raspolozeni igraca kao Johnes ili Chalmers onda Chicago nema sta traziti i ako ne zaustve Wade-a da ide na liniju za slobodna bacanja.

Dodatak , da bi Chicago pobjedio L.Deng mora da ima prosjek 20ppg ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 maj 2011, 08:36

ih Chicago da dobije 4;1 ili 4;2 :shock :D ...ma mozemo mi proci Miamia, ali mislim da nazalost necemo uspjeti u tome...mozda cemo izgoriti od silne zelje, ali svi smo vec prezadovoljni ucinjenim, tako da je tek pred nama put kojeg trebamo da slijedimo vec od slijedece sezone...samo cu reci, da ako kojim slucajem izbacimo Miami, da smo 99% prvaci, ali to ako prodjemo Miamia.

S obzirom da vecina daje vise sanse Miamiu i ja cu im dati vise sanse, a mislim da je to i bolje za nas, pa kako se zavrsi.
Mislim da ce biti 4-3 ili 4-2 za Miami ili 4-3 za Bullse :)

GO BABY BULLS!!!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.