odigrali smo na neriješeno u Skenderiji, Makedonija nas je nas je dobila kući i ja sam samo naveo primjere koje su oni selekcije izbacivali. Ne kažem da smo mi slabi imamo veliki potencijal ali oni su u uzlaznoj putanjino rules je napisao/la:toliko su siloviti da smo mi sa njima odigrali neriješeno u narednim kvalifikacijama poslije tog svjetskog ... sa onim garibom radjom kojim su se igrači samo sudarali u napadu ...da je bio iole ozbiljniji selektor mi bi bili sad na evropskomRukomet do smrti je napisao/la:Jarane Makedonci su sada silovita selekcija 2009 na svjetskom u Hrvatskoj su pobijedili jednu Poljsku koja je bila aktuelni viceprvak u tom trenutku a u Hrvatskoj ti Poljaci su osvojili bronzu, pa su razbili jednu Rusiju na istom takmičenju, u baražu izbacuju Island koji je srebreni na olimpijadi itdlegenda reala je napisao/la:Evo Česi dobijaju Njemce ,Makedonci imaju napad za pobjedu protiv jedne Švedske ,mi smo te Makedonce dodsta puta pobjedili ,ali oni idu na takmičenaj mi ne![]()
![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- legenda reala
- Kontakt:
eto za baraž ,teško ,teško ali vidjećemoPlayoffs (June 9/10 and 16/17 2012):
The bottom 11 teams (not counting Spain and France) from the European Championships and the 7 group winners will be drawn into 9 pairings 29 Jan 2012. These nations will play a home and away 2 game playoff with the winner of each pairing qualifying for the World Championships.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tv prava za utakmice BH(rukometne) repke ima TV1.no rules je napisao/la:zato treba nesto konkretnije napraviti , možda neko ko ima vremena na facebooku da napravi neku grupu za smjenu sportske redakcije i belmina ... ps. dok je svijet nabrijanDylan Dog je napisao/la:legendo,kakve koristi od intervja sa Belminom,on ce jednostavno izreci svoje vjecito "ucinili smo sve sto je u nasoj moci da osiguramo prenos,ali.."
"Indija,Pakistan..."
- storm_raider
- Kontakt:
Bice tesko, ali mozemo. Nadam se s Terzicem!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na pobjedi u Grckoj i prolazu u baraz. Iskren da budem, sumnjao sam i u pobjedu i u prolaz, ali eto momci su me demantovali i jako mi je drago zbog toga. Sada u baraz, nadam se da uz malo srece, mozemo proci dalje, jer ova ekipa to stvarno zasluzuje. Napokon imamo ozbiljnu reprezentaciju i selektora i mislim da je vrijeme da odemo na jedno veliko takmicenje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hodža je napisao/la:ako,ako,ako...legenda reala je napisao/la: Ako se u Grčkoj bude igrala odbrana ko u posljednjih 15 minuta danas i da se smanji broj izgubljenih lopti možemo do pozitivnog rezultata i tamo,uz normalno solidno suđenje
?:
normalno suđenje nećeš imati 100 %, jer ga nikad nisi imao u gostima (i kada ti treba normalno suđenje) a naročito kod reprezentacija kao što su Grčka, Makedonija i sl....na to dodaj nervozu izazvanu "suđenjem", i kola jednostavno krenu nizbrdo..nadam se da griješim i da ćemo uspjeti sačuvati prednost, ali biće jako, jako teško i mislim da od baraža nema ništa
ipak sam pogriješio što se tiče prolaza, al da su nas sudije gazile, jesu brate i to kvalitetno

a u baražu će važiti ona parola : bitno je učestvovati

FORZA MARŠAL !!!
enid tahirovic,najbolji svjetski golman uz omeyera naravno
,enid tahirovic je za sve bosna

Bosna <3
Protiv koga bi mi imali sanse u barazu? Vidim da su 4 najgore ekipe na EP po rankingu Slovacka, Makedonija, Rusija i Slovenija. Rusi su nas razbili ne tako davno, a i makedonci su uradili nesto slicno. Slovenija je sigurno jaca. Jedino da ove slovake izvucemo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samo_lijevo
- Kontakt:
I hoces reci da su slovaci pogodan protivnik?Cartman je napisao/la:Protiv koga bi mi imali sanse u barazu? Vidim da su 4 najgore ekipe na EP po rankingu Slovacka, Makedonija, Rusija i Slovenija. Rusi su nas razbili ne tako davno, a i makedonci su uradili nesto slicno. Slovenija je sigurno jaca. Jedino da ove slovake izvucemo?
J I C H A
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Čestitke našoj reprezentaciji. Pogotovo sada kad vidimo da se mnogi sportski kolektivi u našoj državi suočavaju s brojnim problemima je lijepo da je naša reprezentacija napravila ovaj uspjeh. Rukometna reprezentacija nam se digla iz pepela jer znamo šta je bilo u prošlom kvalifikacionom ciklusu. Znamo isto tako da brojne institucije zanemaruju ovu reprezentaciju (kao doduše i sve ostale) pa su je još i bh. mediji ignorisali, pogotovo javni servis i onda i pored svega toga ekipa odradi posao kvalitetno. Respekt i svaka čast....
I samo još jednom , neki su već rekli a i ja ću ponovit TV1 je imao pravo prenosa utakmica Rukometne reprezentacije BiH u prošlom ciklusu i to nije produženo. Ne bi ni jedna tv kuća bila toliko luda da dalje ima prava, a da ne prenosi, pa nije niko budala da pare bez veze baca. A javni servis se mogao angažovati da prenosi ovu utakmicu, isto kao i onu u Goraždu, ali eto sad će uslijedit njihovi izgovori. Neka im samo služi na čast
I samo još jednom , neki su već rekli a i ja ću ponovit TV1 je imao pravo prenosa utakmica Rukometne reprezentacije BiH u prošlom ciklusu i to nije produženo. Ne bi ni jedna tv kuća bila toliko luda da dalje ima prava, a da ne prenosi, pa nije niko budala da pare bez veze baca. A javni servis se mogao angažovati da prenosi ovu utakmicu, isto kao i onu u Goraždu, ali eto sad će uslijedit njihovi izgovori. Neka im samo služi na čast
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jicha nastupa za Češkusamo_lijevo je napisao/la: I hoces reci da su slovaci pogodan protivnik?
J I C H A

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jicha je Čeh.samo_lijevo je napisao/la:I hoces reci da su slovaci pogodan protivnik?Cartman je napisao/la:Protiv koga bi mi imali sanse u barazu? Vidim da su 4 najgore ekipe na EP po rankingu Slovacka, Makedonija, Rusija i Slovenija. Rusi su nas razbili ne tako davno, a i makedonci su uradili nesto slicno. Slovenija je sigurno jaca. Jedino da ove slovake izvucemo?
J I C H A
Slovaci i Slovenci, koji nisu jaki kao prije par godina, su najbolji izbor, iako bi obje reprezentacije bile veliki favoriti.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
@Legenda, bude li u Gorazdu bicu grdno razocaran ako ne budem mogao doci do karte. Ili cu da Glavnog u Gorazdu kontaktiram

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- samo_lijevo
- Kontakt:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
jedan spominje naumovskog u makedoniji, drugi jichu u slovackoj...
vazno je samo da se nesto napise, pa sta god

vazno je samo da se nesto napise, pa sta god

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
ovo su nasi strijelci, ako nisam pogresno interpretirao sa stranice grckog saveza:
BOSNIEN: Vrazalic 2, Panic 2, Stojanovic 3, Toromanovic 5, Celica 1, Karacic 7, Prce 1, Vranjes 2
selam svima i radujmo se pobjedi
BOSNIEN: Vrazalic 2, Panic 2, Stojanovic 3, Toromanovic 5, Celica 1, Karacic 7, Prce 1, Vranjes 2
selam svima i radujmo se pobjedi

Ma ne moze me niko ubjediti da jedna Makedonija ima toliko bolju repku od nas i u kosarci i u rukometu, jer nema,bar igracki. Al zato imaju tu karizmu,timski duh, borbenost koja je kod nas upitna. Pa jbt kad kod njih covjek od 40 godina prvi istrci kontru i to da ga ne vidis, zapitas se neke stvari. Al ljudi igraju, malo po malo i redovni su na prvenstvima. I Crnogorci su bili na evropskom a glavni igrac im Kapisoda bio...
A nama prolazi vrijeme i Bosne ko kluba a samim tim i repke. Propala je generacija koja je svojim potencijalem trebala otici na neko veliko takmicenje, ali jbg.. Jel nedostatak srece, zelje i motiva, iskustva, kvalitetnog trenera ili sta vec..
I opet ti preostaje nista drugo nego da pratis jos jedno veliko prvenstvo navijajuci za komsije. Odes u kladu odigras na Makedoniju, Hrvatsku, Srbiju i pratis... Deres se, vices, nerviras se... A sutra fino na kafi sa haverom srbinom ili hrvatom ma i nebitno je na kraju krajeva, pricas o utakmicama Srbije i Hrvatske, o taktici, postavci, ovom onom.
Bilo bi tu price i o Bosni, al kakve price ce biti kad ti nisi bio u mogucnosti da gledas svoju repku na TV-u koja igra presudni mec za baraz. I onda kontas, pa jbt u kojoj ja drzavi zivim
A nama prolazi vrijeme i Bosne ko kluba a samim tim i repke. Propala je generacija koja je svojim potencijalem trebala otici na neko veliko takmicenje, ali jbg.. Jel nedostatak srece, zelje i motiva, iskustva, kvalitetnog trenera ili sta vec..
I opet ti preostaje nista drugo nego da pratis jos jedno veliko prvenstvo navijajuci za komsije. Odes u kladu odigras na Makedoniju, Hrvatsku, Srbiju i pratis... Deres se, vices, nerviras se... A sutra fino na kafi sa haverom srbinom ili hrvatom ma i nebitno je na kraju krajeva, pricas o utakmicama Srbije i Hrvatske, o taktici, postavci, ovom onom.
Bilo bi tu price i o Bosni, al kakve price ce biti kad ti nisi bio u mogucnosti da gledas svoju repku na TV-u koja igra presudni mec za baraz. I onda kontas, pa jbt u kojoj ja drzavi zivim
totasef ti ako mozes da nakon svega navijas za srbiju idi se slobodno ubij....i jos da se nerviras zbog njih...e jadan ti...
Čestitke našim momcima, biće teško u baražu.
I da ''lanem'' televiziji i javnom servisu zbog ne-prenosa utakmice.

I da ''lanem'' televiziji i javnom servisu zbog ne-prenosa utakmice.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.