NK Široki Brijeg

Dylan Dog
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jul 2009, 19:41

Ja sam gledao utakmicu na TV i zbilja me je iznenadila partija Sirokog,,,Silic,Wagner,Varea su sjajni igraci i imali smo priliku vidjeti nekoliko atraktivnih poteza...Al sad ce opet jad i bijeda Premijer lige gdje ce Siroki gostovati ekipama tipa Travnik ili Borac i nece sutnuti prema golu u 90 minuta,,,zasto je to tako nemam pojma...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 24 jul 2009, 20:39

Pa koji klinac ne igrate u HNL s obzirom na 99% :lol: :mrgreen:
Logicno je da vama nema maket nigdje tojest biti u BIH,pijevali nepijevali.
P.S kako usli u Evropu tako izasli sto se tice kluba ovesezone.Pravda zadovoljena. :twisted:[/quote]

Rado bi mi igrali u hnl ali nije do nas...........

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jul 2009, 21:11

torca je napisao/la:Pa koji klinac ne igrate u HNL s obzirom na 99% :lol: :mrgreen:
P.S kako usli u Evropu tako izasli sto se tice kluba ovesezone.Pravda zadovoljena. :twisted:

Rado bi mi igrali u hnl ali nije do nas...........[/quote]
Rado bih i ja zamijenio 100 maraka za 10,000 eura ali nije do mene.
I opet jos uz to nepijevam zapomogajke ko oni skutori :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 24 jul 2009, 21:17

Ma daj malo se skulirajte pa nije ni za zagrebačku ligu SORRY! ;) Koja uprava,trener aj igrači su još par njih kvalitetni a ovi seljaci NULA!
jarane nije to za HNL!
Fi hajati.
GO Bosno.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jul 2009, 21:21

harishp je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
fk zeljeznicar je napisao/la:jes da vas je malo al lijepo izgleda samo ona zastava hrvatske j*be, vidiš koliko je ljepše kad su zastave širokog nego zastave hrvatske, još samo da ste navijali za široki a ne za hrvatsku bilo bi dobro
Nije zastava RH nego zastava HB i zapadno-hercegovacke zupanije kojoj je Široki Brijeg sjediste.
A to drugo ti ne stoji sekunde, navijanje je bilo dobro, na momente i odlicno, jedino sto je bilo je U boj, a i to je logicno, da za koga ce u boj nego za svoj narod s obzirom na 99 postotnu apsolutnu vecinu Hrvata u Širokom. To kome smeta, njegov problem.
Pa koji klinac ne igrate u HNL s obzirom na 99% :lol: :mrgreen:
P.S kako usli u Evropu tako izasli sto se tice kluba ovesezone.Pravda zadovoljena. :twisted:
Boli tebe neka stvar gdje mi igramo i zasto. Široki Brijeg je grad s 99 postotnom hrvatskom vecinom, njegovi su gradjani Hrvati i njegovi navijaci, to im nitko oduzeti ne moze, kao ni nacionalne simbole ni bilo sto drugo, mi cemo stavljati sta god zelimo, s cim god se identificiramo i pjevati sto zelimo, a gdje ce zivjeti i zasto se tebe sekunde ne tice.
P.S. Kako je ta ista Sloboda i ostali klubovi koji ne zadovoljavaju ni uvjete za licencu premijer lige zbog infrastrukturnih uvjeta (jedan od osnovnih uvjeta je mogucnost prijema gostujucih navijaca) i dugovanja ili neplacanja poreza drzavi igrala premijer ligu?
Boli me neka stvar za takvu pravdu. Imaj uvjete, igraj. Nemaj, boli me k*c, propani, propadali su bivsi europski prvaci i nikom nista, a ja da zalim za nekim opskurnim balkanskim klubovima.
Prosli jedno pretkolo, igrali ravnopravnu utakmicu sa Sturmom i bili bolji. Pravda? Naravno, dostojno igrali i predstavili se, a to garantirati i mogu samo klubovi koji imaju uvjete i iskustvo sto se svega toga tice.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jul 2009, 21:24

loptica je napisao/la:Ma daj malo se skulirajte pa nije ni za zagrebačku ligu SORRY! ;) Koja uprava,trener aj igrači su još par njih kvalitetni a ovi seljaci NULA!
jarane nije to za HNL!
jarane, boli me neka stvar za HNL, kao i za bilo cije misljenje o HNL-u. Jedino sto u njemu vrijedi su Dinamo i Hajduk, ostalo je sve na razini BH lige, uz uvjet da su najjace ekipe BH, ukljucujuci Široki Brijeg, Sarajevo i Zrinjski, jace od njihovih ostalih.
Tocka, i otpepajte sa nekakvim ''misljenjima'' i glupostima sa teme NK Široki Brijeg.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 jul 2009, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 24 jul 2009, 21:25

harishp je napisao/la:
torca je napisao/la:Pa koji klinac ne igrate u HNL s obzirom na 99% :lol: :mrgreen:

Rado bi mi igrali u hnl ali nije do nas...........
Rado bih i ja zamijenio 100 maraka za 10,000 eura ali nije do mene.
I opet jos uz to nepijevam zapomogajke ko oni skutori :lol:[/quote]

to mi samo pjevamo da tebi smeta......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 24 jul 2009, 21:25

pa kako vam ljudi vise ne dosadi to prepucavanje o zastavama :| pa iskulirajte malo...
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 24 jul 2009, 21:29

Roterdam je napisao/la:pa kako vam ljudi vise ne dosadi to prepucavanje o zastavama :| pa iskulirajte malo...

Vi ste prvi poceli raspravu oko zastava.......

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 jul 2009, 21:44

Komunikacija je napisao/la:Rado bi i Zrinjski i Siroki u HNL aj ih jeb.. politika kroz citavu povjest :D

Ne j.be vas politika vec "geografija" :D :D :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 24 jul 2009, 22:22

Ne znam zasto ne pustite ljude na miru ako niste skontali da su Hrvati do sad e pa **** ga onda ljudi vole da postave svoja nacionalna obiljezlja na utakmice i gotovo ni vama niko ne brani.Torca e ti si brate parmak!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 24 jul 2009, 22:39

Mod: Momak pazi kako se ponašaš na forumu!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jul 2009, 22:43

Aj dosta vas vise majke vam.
Boli me vise neka stvar kome sta smeta. Okanite se zastava, okanite se naroda. Nasa stvar, vasa stvar - it's as simple as that.
Drzite se teme.
...Život za Široki...

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 25 jul 2009, 00:47

mene samo cudi sto ti ŠB Fidelis ulazis sa njima u raspravu....koliko pratim na vecini foruma ti si kao predstavnik Skripara ( izbacujes izvjestaje i te stvari ) ...i sada odgovaras na ovako glupe zajebancije ....a znas da je vecina ovdje adolescenata i football factory hooligana...iskuliraj ih ba

....imate svoje furke i to furate , niko to preko neta ne moze promijeniti... ;)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 25 jul 2009, 01:07

Moze li mi iko objasniti koji je vama kura.c? Puca mi neka stvar i za Sirokim i za zap. Hercegovinom i njihovim hrvatstvom ali mi ovi "moji" ne idu u glavu. Pa ljudi jeste li vi makli dalje od BiH? Gledate li tekme barem putem TV-a? Gledate li mozda utakmice Celtica, Rangersa pa i Barce na koju se 80% adoloscenata ovdje fura? Problem je kada dodje jedna Slavija na moje Kosevo i njihovi seljaci pocnu furati svoje fazone a sta rade na svom stadionu u Ist. Sarajevu je njihova stvar. Isto vazi i za Siroki, Zrinjski i sta vec. Sta sada treba? Ljudima dekretom zabraniti isticanje njihovih nacionalnih ili vjerskih obiljezja/uvjerenja? Ma nemoj, ta su vremena davno prosla i da je to moglo proci danas ne bi imali takva obiljezja po Sirokom, Ist. Sarajevu i gdje vec.
Ne volim ih, ne gotivim ih, jedne prezirem a prema drugima sam ravnodusan ali ohladite malo i pokusajte shvatiti da BiH u ovom pogledu nije nikakav unikat u Europi, naprotiv - ovakve su stvari sasvim normalna pojava gotovo svugdje.

Sada o samoj tekmi:
Siroki me iznenadio igrom, odigrali su odlicno citavu utakmicu i po onome sto sam vidio imaju dobru ekipu za PL. Ali kao sto neko rece - moze se vrlo lako desiti da protiv nekih Laktasa u gostima i ne pogledaju na gol. Iz ovog dvomeca se dalje plasirala ekipa koja nije ni po cemu bolja od Sirokog. Gotovo pa da centra nisu presli kako treba citavu utakmicu.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2009, 20:12

Nikada Široki Brijeg nije bio bliže da "skine skalp" jednom atraktivnom klubu u Uefinim kupovima kao Sturmu, koji je (eh, sada je lako biti pametan), bio zreo za lomljenje i očito precijenjen. Možemo samo zaključiti - odlučilo je prvo poluvrijeme prve utakmice u Grazu, kada su Austrijanci iskoristili cinjenicu da je u nogama Širokobrijezana bilo olovo, u glavama košmar, a u srcu silna trema. U tim žutim minutama Sturm je iskoristio dvije prilike, obje nakon neobjašnjivih pogrešaka obrane s Pecare. Da su Širokobrijezani nakon toga izvukli pouke ili našli protulijek da se iste pogreške ne ponove... Ali nisu, pa je Sturm i na Pecari na isti način postigao pogodak. Ostalih 135 minuta dvoboja momci s Pecare bili su i bolji, brži, nadmoćniji, flzički jači, tehnički potkovaniji, ali nedovoljno prisebni ili vješti sve to pretvoriti u pogotke. Da se bodovao umjetnički dojam i brojne prigode koje je propustila Barbariceva dekipa, sad bi ona slavila umjesto s(p)retnih Štajeraca. Ali, nije:

''Znao sam da je Siroki Brijeg kvalitetna momčad i da će biti teško. Imali smo puno, puno sreće, zato smo zadovoljni prolazom'', rekao je na tiskovnoj konferenciji trener Sturma Franco Foda.

Na pitanje jednoga kolege o tome moze li Sturm uspješno nastaviti europski put ako i ubuduće na utakmici bude stvorio samo jednu priliku, Foda je jedva prokomentirao na pasku novinara kako je njegova momčad imala jos prilika. Spomenuo je pogođene grede i vratnice. Vratnicu je jednom uistinu pogodila lopta koju je odbio vratar Marie, ne i Fodini napadači. To dovoljno govori samo za sebe. Široki je u 3 poluvremena bio bolji, konkretniji, više pokušavao, ali bitan faktor sreća je Širokom još jednom okrenula leđa. Na žalost par prilika za gol je protraćeno pokušajima atrakcije, par je vratar Sturma obranio ili su prošle vrlo blizu vratnice u nepovrat. Da se bar jedna zakoprcala u mreži sada bi sve bilo drugačije.

Široki je dobrim igrama vratio publiku na Pecaru. Godinama na Pecari nije bilo kvalitetnije utakmice, niti tako punih tribina. Publika je u više navrata ustala na noge i glasno bodrila domaćine. Budu li igrači Širokoga Brijega i ubuduće onako grizl i davali sve od sebe, pa i više od toga, onda ne treba sumnjati da ce i ubuduće tribine biti ispunjene. No, pomalo razmaženi i jako zahtjevni navijači s Pecare ne trpe prosječnost. Odavno se zna kako ih je lako rastjerati, a ne baš lako dovesti na stadion. Recimo, proljetos je gledalište bilo sablasno prazno. Protiv Sturma izostao je željeni rezultat, no igračima nitko nije zamjerio, za svoj trud dobili su pljesak. to se cijeni to se traži i onda podrška neće izostati.

Europa više nije na Pecari, ali vec se kuju planovi za novi euroiskorak, osvajanjem mjesta na ljestvici koje jamči mjesto u Uefinim natjecanjima, ili osvajanjem Kupa Bosne i Hercegovine. Mišljenja svih u klubu i oko njega su da Široki Brijeg ima ekipu za vrh.
Već ujutro nakon sudara sa Sturmom, trener Ivica Barbarić održao je trening s igračima koji nisu igrali protiv Sturma. Prvenstvo počinje već 2. kolovoza, a u prvom kolu Siroki igra derbi na Pecari protiv Slavije.

Ekipa na Kupresu

Nakon Euro uzbuđenja ekipa N.K. Široki Brijeg će proći petodnevni mini ciklus priprema na Kupresu. Jutros su momci otputovali na "glancanje" forme za nastupe u domaćem prvenstvu. Već sada je evidentno je da je Široki ove sezone pogodio s pojačanjima složio dobru ekipu, ali s ovim prijelazni rok nije zaključen ako se pojavi igrač koji će zadovoljiti i biti pojačanje angažirat će se. Varea je pokazao da je klasa Tiago,Ivanković, Renato, Ljubić su već pokazali kvalitet a to se očekuje i od Martineza, Križanovića novopridošlog Mišića koji ima jedne od boljih referenci iza sebe za kojeg predviđaju blistavu karijeru. Riječi hvale imaju i za Capela koji je došao iz Portugala i on se mora dokazati, možda već danas na Kupresu u 18:30 kada će u susretu sa Solinom prigodu dobiti igrači koji su manje igrali do sada. Ostali starosjedioci su pokazali da mogu, i na njima je da ovako uđu i u prvenstvo igraju, srcem i sa ovakvim žarom. Onda Širokom nitko neće praviti probleme i sa svima će igrati bez problema. A to će navijači znati cijeniti i podržati.
...Život za Široki...

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 26 jul 2009, 17:28

zna li itko kolko je široki jucer u kupresu igro

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 27 jul 2009, 08:11

evo mi i odgovora

Mini ciklus priprema na Kupresu
Nogometaši N.K. Široki Brijeg su još jednom sa vreline Širokobriješkog asfalta pobjegli na Kupres na dotjeravanje forme za prvenstvo BiH koje počinje idući tjedan. Možda je promjena temperature za 20 stupnjeva razlike opravdanje za Barbarićeve "pričuve" ali sigurno nije glavni razlog što su od Hrvatskog drugoligaša Solina izgubili 3:1.

* " Da nisam gledao utakmicu, da mi je netko pričao kako se igralo, ne bih vjerovao" razočaran je Barbarić svojom ekipom. Posebice totalnom konfuzijom u obrani. Da nije bilo vratara Dejana Bandovića poraz je trebao biti i uvjerljiviji. Igrali su Bandović, Križanović, Zurak, Brekalo, Hrkać, Capela, Ivanković, Glavina, M. Pinjuh, A. Pinjuh, Mišić (Baćak, Ljubić, Tiago, Perajica, Martines, Diogo).

Ekipa na Kupresu boravi pet dana a novi ogled je u srijedu sa ekipom Splita. Paralelno se pripremaju i mlađi uzrasti tako su u subotu ugostili Imotski. Omladinci su pobjedili 2:0 a kadeti 4:3. S obzirom da su u prvom kolu slobodni, najvjerovatnije će odigrati još jednu pripremnu utakmicu.

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 28 jul 2009, 12:02

Megaloman je napisao/la: Problem je kada dodje jedna Slavija na moje Kosevo i njihovi seljaci pocnu furati svoje fazone a sta rade na svom stadionu u Ist. Sarajevu je njihova stvar. Isto vazi i za Siroki, Zrinjski i sta vec. Sta sada treba? Ljudima dekretom zabraniti isticanje njihovih nacionalnih ili vjerskih obiljezja/uvjerenja? Ma nemoj, ta su vremena davno prosla i da je to moglo proci danas ne bi imali takva obiljezja po Sirokom, Ist. Sarajevu i gdje vec.
Ne volim ih, ne gotivim ih, jedne prezirem a prema drugima sam ravnodusan ali ohladite malo i pokusajte shvatiti da BiH u ovom pogledu nije nikakav unikat u Europi, naprotiv - ovakve su stvari sasvim normalna pojava gotovo svugdje.
Samo da znaš da "seljaci" o tebi imaju isto ako ne i gore mišljenje.
I ko se nad'o ale...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 29 jul 2009, 11:16

Hoće li biti odgode ima li neka informacija iz Slavije??

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, maho_sa, MikiPirs i 30 gostiju.