rogeRF je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Ne tazumiješ ti mene,a sve sam ti rekao u prethodnom postu.
Ma odlicno ja tebe razumijem. Kazes da bi volio Gruziju, CG, Rusiju, kad bi zelio lahak prolaz Srbije. Al' isto tako mislis da je Srbija kvalitetnija reprezentacija od Hrvatske, da bi je sigurno pobijedila u 1/4 finalu, i volio bih da Hrvati dozive taj poraz bas od Srbije.
Mislim da je kvalitetnije od Hrvatske,ne mislim da bi je sigurno pobjedila(nije hrvatska uopšte loša ekipa,po meni su favoriti iz sjenke),ali bi volio da igramo taj meč,jer bi bio derbi,dobra utakmica,puna nadmetanja,emocija..Utakmice protiv Hrvata u sve i jednom sportu su nešto posebno,pa i u košarci.
@neno...ja se ni sa kim ne svađam,imam normalnu komunikaciju,ako me neko nešto pita,onda lijepo odgovorim i imam svoje mišljenje,a to što ti glumiš "dežurnog" na ovoj temi(kao da si ti vlasnik foruma) i svakoga ispravljaš,prepravljaš,pametuješ,učiš..to je tvoja stvar,ako će neko drugi dopustiti da mu budeš mentor,nek dopusti,meni nećeš biti,tako da zaobiđeš...ako možemo diskutovati o košarci,možemo,ako ne možemo....adio.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...