EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 avg 2011, 16:54

Što se tiče naših rivala u grupi i naših mečeva sa njima od 1995,na velikim takmičenjima(EP,SP,OI) skor nam je ovakav:

Srbija-Italija 3-4(EP 2-2) Zadnji meč:OI 2004 -Pobjeda 74-72
Srbija-Izreal 3-1(EP 3-1) Zadnj meč:EP 2007-Poraz 83-87
Srbija-Francuska 3-2(EP 3-1)Zadnji meč:SP 2006 Poraz 61-65
Srbija-Letonija 3-0(EP 3-0)Zadnji meč:EP 2005 Pobjeda 82-67
Srbija-Njemačka 4-1(EP 4-0)Zadnji meč:SP 2010 Poraz 81-82

Šta reći,biće borbe,biće vraćanja starih dugova... 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 17:17

mnogo_smo_jaki je napisao/la: I iz tog razloga bi volio meč Srbija-Hrvatska,jer imao posebnu draž,poseban naboj...
Imam osjecaj da ovo govoris kao da ce Srbija 100% dobiti Hrvatsku, kao da, ako se sretnu u 1/4 finalu, Srbija ima siguran prolazak u 1/2 finale... Nemoj biti previse siguran, zna se "obiti o glavu".
Izdržati, to je temelj vrline!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 avg 2011, 17:20

rogeRF je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la: I iz tog razloga bi volio meč Srbija-Hrvatska,jer imao posebnu draž,poseban naboj...
Imam osjecaj da ovo govoris kao da ce Srbija 100% dobiti Hrvatsku, kao da, ako se sretnu u 1/4 finalu, Srbija ima siguran prolazak u 1/2 finale... Nemoj biti previse siguran, zna se "obiti o glavu".
Da govorim o lakom prolazu Srbije,sigurno ne bi izabrao Hrvate...prije bih možda Gruziju kao iznenađenje,ili Rusiju,Crnu Goru...Za svaku se pobjedu mora pomučiti,,ali volio bih derbi sa Hrvatima u 1/4f..

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 17:30

mnogo_smo_jaki je napisao/la: Da govorim o lakom prolazu Srbije,sigurno ne bi izabrao Hrvate...prije bih možda Gruziju kao iznenađenje,ili Rusiju,Crnu Goru...Za svaku se pobjedu mora pomučiti,,ali volio bih derbi sa Hrvatima u 1/4f..
Ja kazem o mecu Srbija-Hrvatska, a ne o tvojoj nekoj zelji koju od reprezentacija bi volio, ili koja bi bila najlaksa za Srbiju.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 avg 2011, 17:32

rogeRF je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la: Da govorim o lakom prolazu Srbije,sigurno ne bi izabrao Hrvate...prije bih možda Gruziju kao iznenađenje,ili Rusiju,Crnu Goru...Za svaku se pobjedu mora pomučiti,,ali volio bih derbi sa Hrvatima u 1/4f..
Ja kazem o mecu Srbija-Hrvatska, a ne o tvojoj nekoj zelji koju od reprezentacija bi volio, ili koja bi bila najlaksa za Srbiju.
Ne tazumiješ ti mene,a sve sam ti rekao u prethodnom postu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2011, 17:38

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja baš priželjkujem Hrvate u 1/4 f... 8-) ....Pravi rivali u najvažnijem meču ne turniru. :D
Najvazniji mec na turniru je finale.

Ma nemoj mi reći,ozbiljno?nisam znao,dobro s mi rekao.Možda se nisam dobro izrazio,ali ako pratiš i poznaješ košarku,a vidim da poznaješ,onda znaš šta sam htio reći sa ovim.1/4 f..je uglavnom meč prve runde nok-aut sistema na Euru,i meč koji ima posebnu težinu,jer od njega zavisi da li će se tim boriti za odličja,za finale,za titulu ili će se oprostiti od turnira.I iz tog razloga bi volio meč Srbija-Hrvatska,jer imao posebnu draž,poseban naboj...
Ne znam samo zasto imas potrebu da se svadjas sa svim prisutnim na kosarkaskim temama. Dojadio si vise sa djecijim forama da bi ti volio Hrvatsku kao protivnika u cetvrtfinalu.
Rekao sam ti dobro, jer si napisao da je najvazniji mec na turniru 1/4.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 17:41

mnogo_smo_jaki je napisao/la: Ne tazumiješ ti mene,a sve sam ti rekao u prethodnom postu.
Ma odlicno ja tebe razumijem. Kazes da bi volio Gruziju, CG, Rusiju, kad bi zelio lahak prolaz Srbije. Al' isto tako mislis da je Srbija kvalitetnija reprezentacija od Hrvatske, da bi je sigurno pobijedila u 1/4 finalu, i volio bih da Hrvati dozive taj poraz bas od Srbije.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2011, 17:49

rogeRF je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la: Ne tazumiješ ti mene,a sve sam ti rekao u prethodnom postu.
Ma odlicno ja tebe razumijem. Kazes da bi volio Gruziju, CG, Rusiju, kad bi zelio lahak prolaz Srbije. Al' isto tako mislis da je Srbija kvalitetnija reprezentacija od Hrvatske, da bi je sigurno pobijedila u 1/4 finalu, i volio bih da Hrvati dozive taj poraz bas od Srbije.
Druze,decko navija za Srbiju i normalno da misli da su najbolji,pa i da im US dolazi,a ne Hrvatska.....Pusti da misli ko sta hoce i da pise u granicama pravila ovog foruma.....stvarno mi nije jasna tvoje namjera u prepucavanju sa njim,a meni se ne cita to,vec bi rado procitao kakvu vijest...pozdrav

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 avg 2011, 17:51

rogeRF je napisao/la:

Mislim da je kvalitetnije od Hrvatske,ne mislim da bi je sigurno pobjedila(nije hrvatska uopšte loša ekipa,po meni su favoriti iz sjenke),ali bi volio da igramo taj meč,jer bi bio derbi,dobra utakmica,puna nadmetanja,emocija..Utakmice protiv Hrvata u sve i jednom sportu su nešto posebno,pa i u košarci.

@neno...ja se ni sa kim ne svađam,imam normalnu komunikaciju,ako me neko nešto pita,onda lijepo odgovorim i imam svoje mišljenje,a to što ti glumiš "dežurnog" na ovoj temi(kao da si ti vlasnik foruma) i svakoga ispravljaš,prepravljaš,pametuješ,učiš..to je tvoja stvar,ako će neko drugi dopustiti da mu budeš mentor,nek dopusti,meni nećeš biti,tako da zaobiđeš...ako možemo diskutovati o košarci,možemo,ako ne možemo....adio.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 18:00

NEZALAGANJE je napisao/la: Druze,decko navija za Srbiju i normalno da misli da su najbolji,pa i da im US dolazi,a ne Hrvatska.....Pusti da misli ko sta hoce i da pise u granicama pravila ovog foruma.....stvarno mi nije jasna tvoje namjera u prepucavanju sa njim,a meni se ne cita to,vec bi rado procitao kakvu vijest...pozdrav
Ma nemam ja apsolutno nikakvu namjeru da se prepucavam s njim. Vec, dosadio je s pisanjem da bi volio Hrvatsku u 1/4 finalu, pa sam mu rekao da ne bude tako siguran u pobjedu. Uostalom, ja i on se uopste nismo prepucavali, vec normalno diskutovali, imamo razlicita misljenja i sta?!
A ovdje sigurno neces procitati neku vijest (nije ovo neki blog), ovdje se vode diskusije, a ako ti je do citanja vijesti, lijepo odes na kosarkaski portal i uzivas.

hrcobrco
Kontakt:

Post Postao/la hrcobrco » 17 avg 2011, 18:03

hrvatska i srbija su li la

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 avg 2011, 20:27

hrcobrco je napisao/la:hrvatska i srbija su li la
Više la nego li :D
Već sam prije rekao, plasman Hrvatske u 1/4 je plafon!! Al, bit će vremena za pisanje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 avg 2011, 22:09

Danas smo na turniru u Londonu pobjedili selekciju Kine sa 87-53..Strijelci za Srbiju :Teodosić 19, Tepić 11, Rašić 7, Paunić 5, Tripković 10, Kešelj 2, Krstić 13, Perović 3, Mačvan 11, Marjanović 2, Bjelica 4, Milosavljević. Sutra od 20:30 igramo sa Velikom Britanijom.U drugoj utakmici Francuzi su tijesno,sa 71-67 pobjedili Australce, u toku je meč između Hrvatske i Velike Britanije,u trenutku dok ja pišem ovaj post ,Hrvati vode sa 28-22. :)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 22:22

Ovaj Teodosic je stvarno cudo od igraca. Po meni, za play makera je dovoljno i 10 poena da postigne u jednom mecu, a on obavezno ide 15+, uz odlicne asistencije. Nevjerovatan je! Mislim da bi i u NBA harao, kao i u Evropi. Za njega ne bi bila potrebna neka posebna adaptacija, covjek ima strasan kvalitet, a tek su mu 24 godine.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 avg 2011, 23:40

rogeRF je napisao/la:Ovaj Teodosic je stvarno cudo od igraca. Po meni, za play makera je dovoljno i 10 poena da postigne u jednom mecu, a on obavezno ide 15+, uz odlicne asistencije. Nevjerovatan je! Mislim da bi i u NBA harao, kao i u Evropi. Za njega ne bi bila potrebna neka posebna adaptacija, covjek ima strasan kvalitet, a tek su mu 24 godine.

Teo je super igrač..od njega tek očekujem najbolje igre u narednih 5-6 godina,dok još iskustva dobije,jer i dalje je djelimično mlad,što ti kažeš ima 24 godine.Biće on bolji,a slažem se s tobom da bi mogao dobro proći u NBA,imao bi dosta prostora u igri za svoja fantastična dodavanja,mislim da bi svaku tekmu mogao ići oko 10 asista ...
Evo hrvati su tukli britance...čini mi se 75-70

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 avg 2011, 01:58

Mi imamo najjacu ekipu posle one Drazenove
Joke je izgleda sazrio kao trener,je.iga tako je to kad dobijes Bosnu u sred Sarajeva makar su FTV-om kruzile reklame Bit ce bosna opet šampion ....i ne samo ove godine :D
Simon,Bogdanovic i Draper su dali jednu novu dimenziju u reprezentaciji
Cudno mi Cara nikako ne ubacuje ni kroz jednu pripremnu utakmicu
Stipcevicu ,Vrkicu i Rudezu bih se ja zahvalio ali ocito ce Stipcevic ic ,a Car nece
Španjolci i Francuzi ce po meni odlucivat o zlatu a mi i Srbi

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 avg 2011, 09:21

rogeRF je napisao/la:Ovaj Teodosic je stvarno cudo od igraca. Po meni, za play makera je dovoljno i 10 poena da postigne u jednom mecu, a on obavezno ide 15+, uz odlicne asistencije. Nevjerovatan je! Mislim da bi i u NBA harao, kao i u Evropi. Za njega ne bi bila potrebna neka posebna adaptacija, covjek ima strasan kvalitet, a tek su mu 24 godine.

da bi harao u nba,morao bi za pocetak poceti igrati obranu

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 18 avg 2011, 09:55

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

njegova odbrana je sasvim uredu za nba

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 avg 2011, 09:58

eroor je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

njegova odbrana je sasvim uredu za nba

aha,kako da ne,da je tako on bi vec bio u nba

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 18 avg 2011, 10:09

odlazak u nba sada ne predstavlja nikakav problem ko se sve ne pojavljuje i ne igra tamo bez velike odbrane i svega.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.