nisu mogli razbiti Notts.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Govori u svoje ime molim te.bparena je napisao/la:SVAKA CAST EDINE ....
Mi u Zenici slavimo ....
Ovde se potpuno slazem,sad sam se starim raspravljo.Trose pare da nista nece uspjeti u to sam siguran 100 %.Bosco je napisao/la: Kažem, naklon do poda za Džeku, svaka mu čast ali volio bih da nije pogodio da ispadnu ove šuge koje misle da se sve novcem može kupit. Uvijek ce biti mali klub bez obzira na sve.
Bparena Džeko je danas dao dva gola, vjerovatno nisi gledao cijelu utakmicu pa ne znašbparena je napisao/la:SVAKA CAST EDINE ....
Znam da nece moci ali zamolio bih sve one koji iz bilo kojeg razloga nevole sto ga Edin dade da se ne javljaju jedno vrijeme. Mi u Zenici slavimo ....
Bosco je napisao/la:Govori u svoje ime molim te.bparena je napisao/la:SVAKA CAST EDINE ....
Mi u Zenici slavimo ....![]()
Kažem, naklon do poda za Džeku, svaka mu čast ali volio bih da nije pogodio da ispadnu ove šuge koje misle da se sve novcem može kupit. Uvijek ce biti mali klub bez obzira na sve.
City igra isto Stutgarth...Nema organizatora igre,pa tako nemaju ni igreOTNYS_YNWA je napisao/la:Drago mi je sto je Edin pogodio, ali City je suga od Ekipe. Ne mogu da vjerujem da sa onakvim igracima
nisu mogli razbiti Notts.
E izvini bogati, znao sam da ću ovom prilikom uvrijediti nekog dugogodišnjeg navijača Citya. Jesil i ti treća generacija navijača Citya u tvojoj porodici ?RKO je napisao/la:Bosco je napisao/la:Govori u svoje ime molim te.bparena je napisao/la:SVAKA CAST EDINE ....
Kažem, naklon do poda za Džeku, svaka mu čast ali volio bih da nije pogodio da ispadnu ove šuge koje misle da se sve novcem može kupit. Uvijek ce biti mali klub bez obzira na sve.
Veca suga je Arsenal koji da nije bilo penala(za koji je Wallcot sam priznao da je simulirao) nebi prosli ni Leedsa a nisu se pokazali ni protiv ovog Znj tima![]()
I Arsenal je mali klub,Ligu prvaka osvojio 0 puta![]()
![]()
A svi veliki timovi su je osvajali,pa cak i oni koji nisu veliki
![]()
cak ni kup UEFA nisu osvojili
![]()
![]()
Ako mislis pisat sranja ovakva nemoj ni pisati molim te ili pisi na temi Arsenal.
Bosco je napisao/la: E izvini bogati, znao sam da ću ovom prilikom uvrijediti nekog dugogodišnjeg navijača Citya. Jesil i ti treća generacija navijača Citya u tvojoj porodici ?![]()
Pošto vidim da si neupućen i kad me već vučeš za jezik objasnit ću ti par stvarčica o Arsenalu (kojeg si ti pomenuo , a ne ja)
Spominješ Walcotta i njegovo simuliranje iz kojeg je proizašao penal.![]()
Jesi li siguran ?Walcott se za razliku od nekih preplaćenih zvjezdica javno izvinuo za taj "dive" koji sudija nije okarakterisao kao penal, nego je nekih par minuta poslije stvarno napravljen na njemu, i to čist.
Nismo se pokazali protiv vas![]()
, pa ovo prijatelju govori o tebi i tvom poznavanju Citya. Dobili vas prvu tekmu 3:0 na Eastlandsu, razbili vas ko beba zvečku, druga tekma vi došli na Emirates, u 3 navrata uspjeli pola preć', spasio vas Hart i 2 stative i jedna prečka.
Bod "na guzove".
A po tebi veliki tim je samo tim koji je nekada osvojio neki europski kup. Nije meni problem voditi se ni po toj logici samo malo ko će priznati je danas. Nažalost nismo imali tu sreću jer smo nesretno gubili i u finalu LP i u finalu kupa Uefa, ali za razliku od vas mi smo barem stigli do tih finala i kad je taj tvoj veliki City igro treću ligu Arsenal je osvajao trofeje po Engleskoj i tako recimo odkad je ušao u Englesku prvu ligu prije 84 godine i nikada nije ispao za razliku od vas koji ste navikli često šetati između takmičenja. Npr imamo 13 titula engleske liga i 10 puta smo osvojili FA kup a vi samo dvaput ligu i 4 puta FA kup. O europskim uspjesima nije potrebno pričat.![]()
Novac može kupiti uspjeh, ali tradiciju nikada.
Sljedeći put kad se počneš pravit pametan (što naravno nisi) počni se pravit pametan s argumentima i činjenicama.
Veliki MCFC !
Daj nemoj vise "Vi" hebemu misaBosco je napisao/la:A već sam vodio raspravu o tome barem nekih desetak puta, pa neću dalje. Vi me smatrajte čime hoćete, kako hoćete, simpatizerom, kurc*m, a ja ću sebe navijačem jer Arsenal volim jednako ko i Čelik kojeg redovno pratim od malih nogu. Reagirao sam 'nako jer si mi stao na žulj, uglavnom što se tiče naših igrača, nisam ništa drugačiji od tebe ni od svih i veselim se svakom uspjehu naših igrača bez obzira u kojoj ligi igraju, ali samo ne Cityu jer su veliki konkurenti trenutno. Što se mene tiče dabogda naš Džeko davo po 30 golova u lgi ali samo nek je City iza Arsenala. Kad govorim "mi" naravno da ne mislim na sebe nego na jednu malu armiju navijača iz Bosne koja tu i tamo skokne na utakmicu (priznajem ja nisam bio te sreće, uglavnom me sprečava nedostatak novaca). Alii da sebe smatram navijačem Arsenala, smatram.
Postoji razlika između trošenja novca pametno ( Man United i Arsenal su najbolji primjeri za to) i trošenja novca ne gledajući ni šta ni koliko. Vi ste ovo drugo.
Daj ne zayebayi - MI U ZENICI SLAVIMO i to ti garantujem 100% da skoro pa svi Zenicani su uz Dzeku. Bosko ako to ti nisi zbog klub za kojeg navijas il suti il slavi zbog drzave u kojoj zivis. I nek mi niko ne kaze jel se to mora .... MORA u ovakvoj zemlji u kakvoj zivimo - svaki uspjeh BOSANACA I HERCEGOVACA ma gdje i ko bio je DOBRODOSAO i SLAVI SE.... ja znam more Zenicana koji tako misle .... tebi poz i uspjeh tvom klubu u Engleskoj....Bosco je napisao/la:Govori u svoje ime molim te.bparena je napisao/la:SVAKA CAST EDINE ....
imas ti nekih drugih problema hehehhe al hajd i to je misljenje - svakom svacije. Tebi pozz Rizo i ne zapocinji trakavicuRizah je napisao/la:Meni je uvijek bilo interesantno to da niko od ovih rodoljuba ne navija za Stoke Cityniti je tu ekipu iko spomenuo.
Ali eto, lažni patriotizam od Kloca do zakletve radi kod pojedinaca.
Dobar je Džeko, ali mu samo ne valja boja dresato je jedini njegov problem
Ti si stvarno dosadan sa svojim komentarima.Ok shvatili smo te ne volis Dzeku(napisao si i da ga mrzis),nevolis City mislis da je Dzeko los fudbaler,nezna ovo nezna ono.....onda odstupi od tema Dzeko i MCFC i idi pisi na temu LiverpoolaRizah je napisao/la:Meni je uvijek bilo interesantno to da niko od ovih rodoljuba ne navija za Stoke Cityniti je tu ekipu iko spomenuo.
Ali eto, lažni patriotizam od Kloca do zakletve radi kod pojedinaca.
Dobar je Džeko, ali mu samo ne valja boja dresato je jedini njegov problem