on i vaha fakat isti "bosancerosi", ovaj prvi dovodio nekakve tadice, vitakice etc u grenoble a ovaj drugi ljuboje i slicne u psg. u tim kombinacijama nijedan nas igrac, jos vaha maltene otjerao ibisevica iz psgaharishp je napisao/la: Nesto kontam hoce li se na primjer Bazdarevic tako sjetiti,pa pogurati kakvog bosancerosa u svojim klubovima,ili ostali nasi treneri.Ali bogami rijetko,skoro pa nikako.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- crvenocrni
- Kontakt:
Čestitke Luliću na odličnom transferu u jako dobar klub i pravu ligu, sretno majstore!
- L' Imperator
- Kontakt:
Yebiga,tako je to.Bajevic eto forsirao Jahica i ostalo na njemu.Pape je i rukama i nogama kopao da Baljica tada probudi iz zimskog sna i ostavi se mikrofona ali tesko.Cak ni Ivica se nije bio pretrgnuo da kakvog Bosancerosa u Sturmu ocelici.Ne moze niko reci da igraca i slifa nije bilo.STEVIE je napisao/la:on i vaha fakat isti "bosancerosi", ovaj prvi dovodio nekakve tadice, vitakice etc u grenoble a ovaj drugi ljuboje i slicne u psg. u tim kombinacijama nijedan nas igrac, jos vaha maltene otjerao ibisevica iz psgaharishp je napisao/la: Nesto kontam hoce li se na primjer Bazdarevic tako sjetiti,pa pogurati kakvog bosancerosa u svojim klubovima,ili ostali nasi treneri.Ali bogami rijetko,skoro pa nikako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vaha je doveo Ibiševića, tako da...Uostalom, sam Vaha je prije par godina izjavio zašto ne dovodi naše igrače. Uglavnom, radi se o tome da se oni isuviše opuste, te da očekuju nekakvu vrstu protekcije od njega, jer dolaze iz iste države.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, sjecam se da sam to negdje citao. Tu dolazi do izrazaja bosanski smisao za nepotizam heheheMonolog je napisao/la:Vaha je doveo Ibiševića, tako da...Uostalom, sam Vaha je prije par godina izjavio zašto ne dovodi naše igrače. Uglavnom, radi se o tome da se oni isuviše opuste, te da očekuju nekakvu vrstu protekcije od njega, jer dolaze iz iste države.
- bayernovac
- Kontakt:
Lula Klose kakva kombinacija sretno Senade legendo
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Jos ces reci da se ni Papac nije prodao preko repke? Imati u CV-u nastupe za repku (pa makar bila 150-a) puno znaci. Njega je preporucila tekma s Rumunima, sve ostalo je nebitno...harishp je napisao/la:Ne leti te pred rudu.
Tekma protiv Rumunije u Zenici je bila jaka.
Medjutim vi potpuno zaboravljate da je YB lulicev napravio dar mar u Evropskim kupovima.
Na osnovu imena kluba itekako je bio dar mar.Plus sto su se zayebavali sa mnogo bogatijim i vecim klubovima.
Lulic je bio jedan od boljih.
Tako da o prici i prodaji preko repke objesite macku o rep.
Obzirom da je opao interes za zabare, tako da su i tv prava pojeftnila, mogla bi se sjetit neka nasa tv kuca da otkupi prava za Calcio. (nemamo svi 4 Arene)
Papac ti se nebi prodao ni u Pofalicki,da su mu se gledale igre u repci.floyd je napisao/la:Jos ces reci da se ni Papac nije prodao preko repke? Imati u CV-u nastupe za repku (pa makar bila 150-a) puno znaci. Njega je preporucila tekma s Rumunima, sve ostalo je nebitno...harishp je napisao/la:Ne leti te pred rudu.
Medjutim vi potpuno zaboravljate da je YB lulicev napravio dar mar u Evropskim kupovima.
Na osnovu imena kluba itekako je bio dar mar.Plus sto su se zayebavali sa mnogo bogatijim i vecim klubovima.
Obzirom da je opao interes za zabare, tako da su i tv prava pojeftnila, mogla bi se sjetit neka nasa tv kuca da otkupi prava za Calcio. (nemamo svi 4 Arene)
Ali je zato u Beckoj Austriji svako drugo trece kolo bio izabiran u tim tih kola.Plus jedan od boljih igraca kad je sa onakvom Austrijom dosao i do polufinala kupa UEFE.
Sto se tice Lulica,jest mu Rumunija bila vazan korak,ali ne i najvazniji.Posto je cjelu sezonu bio pracen od strane skauta.
P.S Znaci kad god nam kakav igrac predje u koju ligu,odmah kupovanje ugovora prenosa.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
papac je mozda u kaernten presao na racun reprezentacije... status reprezentativca bih ili dobri nastupi u istoj ne prodaju igraca u top klubove.. nemojmo se precjenjivat'.. 

Mislio sma na prodaju u Austriju, ne Glasow. Sigurno su ga skauti zapazili protiv Glasinca.harishp je napisao/la:Papac ti se nebi prodao ni u Pofalicki,da su mu se gledale igre u repci.floyd je napisao/la:Jos ces reci da se ni Papac nije prodao preko repke? Imati u CV-u nastupe za repku (pa makar bila 150-a) puno znaci. Njega je preporucila tekma s Rumunima, sve ostalo je nebitno...harishp je napisao/la:Ne leti te pred rudu.
Ali je zato u Beckoj Austriji svako drugo trece kolo bio izabiran u tim tih kola.Plus jedan od boljih igraca kad je sa onakvom Austrijom dosao i do polufinala kupa UEFE.
Sto se tice Lulica,jest mu Rumunija bila vazan korak,ali ne i najvazniji.Posto je cjelu sezonu bio pracen od strane skauta.
P.S Znaci kad god nam kakav igrac predje u koju ligu,odmah kupovanje ugovora prenosa.![]()

Siguran sma da Stila ne bi imao problema s prodajom (i u veci klub od Gladbacha) da ima malo vise nastupa. To je bila poenta.
Lulic igra u vecem klubu od Dzeke, po meni. Nadam se Calciou na nasim ekranima jer streaming je patnja.
E bas je Austrija jaka liga.
Nadarevic i Jahic su bili veoma dobri u proslim kvalifikacijama a u klubovima nista posebno, pogotovo Nadarevic a zato i igra ekinsporu..
Nadarevic i Jahic su bili veoma dobri u proslim kvalifikacijama a u klubovima nista posebno, pogotovo Nadarevic a zato i igra ekinsporu..
Bravo majstore, dokazao si da se radom moze uspjeti i nemoj stati ovdje nego idi jos dalje.
Jablanica, kicma BH sporta, od Hasana, preko Teletovica do Lulica.
Cuva Bog Zelju svog!
i halilhodzicmirzza je napisao/la:Bravo majstore, dokazao si da se radom moze uspjeti i nemoj stati ovdje nego idi jos dalje.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
of topic i sad je ja mislim ovdje. jucer ga ja vidio, al mu je zena ruzna a on bijel k`o sir. bio je prosle godine na petoj na kupanjuĆeMa je napisao/la:i halilhodzicmirzza je napisao/la:Bravo majstore, dokazao si da se radom moze uspjeti i nemoj stati ovdje nego idi jos dalje.
Jablanica, kicma BH sporta, od Hasana, preko Teletovica do Lulica.neki dan bio mirza ovdje...sjedimo mi u kaficu, kad dodje sa zenom i djetetom...

a luli sretno i nek pokazu da sovicaci mogu uspjeti

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Cestitke Lulicu!
Ovo je stvarno veliki uspjeh, i sada posle Pjanica i Dzeke, nas Senad Lulic igra u najvecem klub od nasih igraca.

Ovo je stvarno veliki uspjeh, i sada posle Pjanica i Dzeke, nas Senad Lulic igra u najvecem klub od nasih igraca.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bravo Lulicu sve najbolje u Laciju veliki je to klub
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
bravo lulicu majstore,zasluzio si
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Cast City-u,bogati jesu i sve ali po tradiciji nisu veci od Lazia.Tako da ako cemo realno gledati Lulic i Pjanic igraju u najvecim timovima od nasih reprezentativaca.Pauk je napisao/la:Cestitke Lulicu!![]()
Sretno Senade i sve najbolje u Laziu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net