07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
de ba ljudi, sta ima veze i da nas suspenduju... ako nista, marnemo Francusku jedno 2:0 i makar odemo sa stilom... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Principatus
- Kontakt:
Haha, to i ja mislim._dreamer_ je napisao/la:de ba ljudi, sta ima veze i da nas suspenduju... ako nista, marnemo Francusku jedno 2:0 i makar odemo sa stilom...
Bar da ih prije toga klepnemo po usima, da i oni ne odu nigdje, a onda Bijelorusija i Albanija ce da haraju na EP. Albanci ce citavoj svojoj grupi na EP-u da usput prodaju koljace.

Ali Dino je legenda. Nego Dino kontam gledajuci upravo utakmicu protiv Luxemburga, da odigramo ovako i protiv Francuske. Ja bi postavio nasu defenzivu ponovo na vezni red, vezni red gdje su inace napadaci, a napadace iza gola na tribine, to bi trebalo biti dovoljno ofanzivno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Guillaume Hoarau, Loïc Rémy i Louis Sah nece igrati u utorak. 100%
izvor: UEFA.com
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uopce se ne bojim Francuske.Ocekujem nasu ubjedljivu pobjedu,i zaista to mislim 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ja mislim da bi u ovom duhu Ramazana trebali da im posudimo jednog napadaca...Elegant je napisao/la:Guillaume Hoarau, Loïc Rémy i Louis Sah nece igrati u utorak. 100%

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sudit ce nam Felix Brych (GER) 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- KB-TM87
- Kontakt:
Pošto su mubarek dani, gospoda iz NSBiH je odlučila ponuditi FFS-u Sašu Papca, i tako im pomoći u predstojećoj utakmici te izvršiti ramzansku obavezu Sadekatu-l-Fitr

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Omerbavarac
- Kontakt:
U ovom slucaju nije bitno ko ce dijeliti pravdu, jer najbitnije je da on bude sasvim realan i da ne naginje na stranu niti jednog tima.Elegant je napisao/la:Sudit ce nam Felix Brych (GER)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
citam ove vase postove na forumu i moram priznati da sam sokiran tolikim ne povjerenjem prema nasoj reprezentaciji 80 posto vas na forumu od pisuje nasu reprezentaciju prije i nego sto je utakmica pocela znam da su francuzi favoriti u ovom duelu ali daleko od toga da su ne pobjedljivi sjetimo se samo nasih pobjeda na danskom belgijom i tada su nas svi unaprijed od pisivali i govorili da nemamo nikakve samse ali mismo iz tih utkmica izasli kao pobjednici i na osnovu ovih cinjenica mislim da mozemo da pobjedimo francusku sretno zmajevi
iz tvoje tastature u Bozije usideni_23 je napisao/la:citam ove vase postove na forumu i moram priznati da sam sokiran tolikim ne povjerenjem prema nasoj reprezentaciji 80 posto vas na forumu od pisuje nasu reprezentaciju prije i nego sto je utakmica pocela znam da su francuzi favoriti u ovom duelu ali daleko od toga da su ne pobjedljivi sjetimo se samo nasih pobjeda na danskom belgijom i tada su nas svi unaprijed od pisivali i govorili da nemamo nikakve samse ali mismo iz tih utkmica izasli kao pobjednici i na osnovu ovih cinjenica mislim da mozemo da pobjedimo francusku sretno zmajevi

FC Manchester United
bolje je, da se odpisemo prije pa da se onda sto vise radujemo, nego da mislimo da smo nepobjeivi, pa onda se razocaramo
sjeti mo se spanije, na kraju zadnjih kvalifikacija. vecina je bila uvjerena da cemo ih dobiti, da cemo im nanjeti prvi poraz u kvalifikacijama, ciro im hebo mater, uglavnom ponasali smo se kao da smo svetski prvaci a dolazi nam san marino. i ja sam se tada bas bojao da ce nas spanci zgazit, sto se nazalost i desilo
sjeti mo se spanije, na kraju zadnjih kvalifikacija. vecina je bila uvjerena da cemo ih dobiti, da cemo im nanjeti prvi poraz u kvalifikacijama, ciro im hebo mater, uglavnom ponasali smo se kao da smo svetski prvaci a dolazi nam san marino. i ja sam se tada bas bojao da ce nas spanci zgazit, sto se nazalost i desilo
- Principatus
- Kontakt:
Selektor Francuske Blanc je izjavio:
"Niko sada, nakon Bjelorusije, ne može reći idemo na Koševo da pobjedimo. To bi bilo prilično nerealno i bezobrazno."
Pokusava da uzme pritisak sa svoje ekipe i da premjesti na nasu.
"Niko sada, nakon Bjelorusije, ne može reći idemo na Koševo da pobjedimo. To bi bilo prilično nerealno i bezobrazno."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Brych je po meni najbolji njemački sudac trenutno....Jedina loša predstava koje se ja sjećam mu je bila kad su igrali Milan i Real na San Siru lani u LP, tada je napravio par krupnijih grešaka prvenstveno radi loših procjena svojih pomoćnika...Inače čovjek je doktor pravnih nauka i nadam se da će biti pravedan u ovom meču...Elegant je napisao/la:Sudit ce nam Felix Brych (GER)
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
- Kontakt:
Hvata me trema.. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
I mene
Valja sutra u školu 

Imam neki osjecaj da ce zavrsit nerijeseno pu pu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije lose, al da mi poslije njih pobijedimo u parizuharry_90 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce zavrsit nerijeseno pu pu..

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Kako ide prodaja ulaznica, ima li gužve ispred poslovnica?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kazu izbili neredi, potraznja za ulaznicama.mirza_9 je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica, ima li gužve ispred poslovnica?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- King Kenny
- Kontakt:
bem li mu misa...hoce igrace da nam preoptereti.....Principatus je napisao/la:Selektor Francuske Blanc je izjavio:

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.